- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Evet zamanla her şey yoluna girecek inşallahKızlar hiç üzülmeyin her şey için şükredin hayırısıyla herşey olur inşallah biraz sabır ve zaman ...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zamanla her şey yoluna girecek inşallahKızlar hiç üzülmeyin her şey için şükredin hayırısıyla herşey olur inşallah biraz sabır ve zaman ...![]()
Evet zamanla her şey yoluna girecek inşallah
Bu da çok orjinal ☺Kizlaaaaaar bakın bulduğum farklı karelerle bazıları sizde de varsa siz de paylaşın da farklı fikirler aynalı herkese
Ben bunları çok beğendim :)![]()
bir iki sene sonra aklımda olan benimKizlar nezmn cocuk yapcaksnzevlenir evlenmezmi yoksa daha sonra mi
Bende bi iki sene sonra düşünüyorum hayırlısıylaKizlar nezmn cocuk yapcaksnzevlenir evlenmezmi yoksa daha sonra mi
bir seylerin yerine oturması lazım ne kadar tanırsak tanıyalım degişiyor işler evleninceBende bi iki sene sonra düşünüyorum hayırlısıyla
iyiyiz anaaam sen nasılsınGençlik merhaba, nabersiniz yavrular??
canım hayırlı olsn :)Günün özeti:)
İyiyim kuzucum bende sevgilimleydim bugün doyamadııımmmmmmiyiyiz anaaam sen nasılsın![]()
İyiyim kuzucum bende sevgilimleydim bugün doyamadııımmmmmmşimdide bi zahmte tez yazmaya başlayım dedim hazirana kadar nasıl bitircem bilmiyorum hala başlamadım sayılır
belli bi muhabbet var mı pek ilgilenemiyorum forumlaa?
![]()
Bende bi iki sene sonra düşünüyorum hayırlısıyla
Çok şükür canım yaa Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasınKuzum.hersey yolnda merkezsevdnm sevdicegnleymissin
![]()
Çok şükür canım yaa Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasınevet canım nasıol özlemişim daha 2 gün önce görmüştüm şu 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla evlenip kurtulsak hepimiz işkence bu hasretlik yaa
![]()