2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

inşallah inşallah çok dua ediyorum var ya anlatamam artık ne güvenliğimiz ne paramız ne vicdanımız kalmış kim bilir belki bu insanlar bizim arkadaşlarımız belki akrabalarımız bile olabiliyor bizleriz bu dünyayı bu hale getiren.. az kaldı sizinde buna benzer olay gelmiş başınıza Allahtan yaş tahtaya basmamışsınız. nişanlıma baya kızıp bağırdım içim nasıl sızlıyor biliyormusunuz acıdım ona sonradan ne yapsın bizim için savaşıyor birşeyleri halletmeye çalışıyor gelmez gelmez diyoruz başımıza bizede sıra geliyor işte böyle anlamadan allah kötü insanın şerrinden korusun rabbim kimsenin bu denli canını yakmasın zor gerçekten insan unutamıyor belki aradan zaman geçecekki hafiflesin

haklısın canım ama nişanlında ne yapsın işte. o kim bilir naısl üzgündür. hem maddi anlamda hemde buna sebep olup inandığı için. çok üstüne gitme yanında olmaya çalış. huzurlu olun sağlıklı olan maddiyat yerine konur idare edersiniz bir şekilde.

aynen.. kesinlikle çok üzgün zaten görsen suçlu gibi bakıyor yüzüme sarıldım falan ama işte.. allah sağlık versin herkese haklısın

Kızlaaar bu akşam misafir gelecek çok fenayım
Dün eve gittim ve yarım saat anca oturdum kalktım dip köşe temizlik yaptım 11e kadar
Yemeğe mi gelecekler çaya mı onu bile bilmiyorum henüz ki ona göre hazırlanayım ay tutuştum şuan resmen benn

kuzu genelde hafta için yemeğe gelmezler çalışan bayanın evine :) çay olarak düşün sen onu. ama çayın yanınada yapıyorsun işte bişiler çok birşey farketmiyor

kuzu genelde hafta için yemeğe gelmezler çalışan bayanın evine :) çay olarak düşün sen onu. ama çayın yanınada yapıyorsun işte bişiler çok birşey farketmiyor
Ben de öyle düşünmek istiyorum kuzu
Ya evet fark etmiyor yemek ya da çay ama yemek olursa yemekten sonra çay faslı da olur ya o ürküttü biraz

hihhii oda doğru :) aklında bir menü varmı ne düşünüyorsun
Kuzu çay olursa patatesli börek, peynirli dereotlu poğaça , tavuklu bir salata var yaptığımız her yiyen bayıldı onu eksik etmicem o olur bir de cheescake de var bilerek bıraktım ondan birer dilim yemiştik sadece . Az mı olur diye düşünüyorum ama bişey daha mı lazım acaba

bir salata dahamı yapsan acaba bilemedim

Aa kuzular bu arada dün öğle arası elbise falan öyle bakınayım diye H&M e girdim. Bir de negöreyim H&M home açılmış!
Hemen daldım tabii , köşe koltuk kırlentlerini değiştirmek istiyodum ya. Turkuaz bi tane buldum öyle yapayım diye düşünmüştüm.
Bi tane aldım denemek için şimdilik . Sabah fotosunu çektim. Bir bakın bakalım devamını alayım mı 4 kırlent var 2 büyük 2 küçük. Büyükleri böyle küçükleri de bu renkten ama desenli alayım dedim. 20 tlydi sadece yüz fazla geldi ama güzel olursa o da gidiversin artık ne yapayım . Albüme atayım da bi bakın bakalım :)

A bir de halısını almıştım oranın ama hala gelmedi bu akşam gelecek inşallah onu da atıyorum

Mrs Pink halının renkleri çok güzelmiş.. h&m burada yok keşke açılsa çok güzel ürünleri var hem ev için hemde kıyafet, kozmetik falan Buarada english home da kırlentlered %50 var bak istersen

Mrs Pink halının renkleri çok güzelmiş.. h&m burada yok keşke açılsa çok güzel ürünleri var hem ev için hemde kıyafet, kozmetik falan Buarada english home da kırlentlered %50 var bak istersen
Ay evet ben de çok seviyorum h&m i home kısmını da görünce baya heyecan yaptım bugün yine bakıcam çıkınca
Halıyı beğenmene sevindim geldiğinde nasıl duracak merak ediyorum. Karışık mı dedim ama oda boş zaten ona göre sade olur alınacaklar bundan sonra. Halının yarı parasını halıcı düğün hediyesi olarak düştü ayrıca
English home a hemen bakıyorum. Bu nasıl sence? İade de edebilirim fikir alayım sizden önce

Aa ne güzel bir jest yapmış halıcı keşke herkes öyle olsa Karışık değil bence halı gayet hoş, kırlentte güzel rengini çok beğendim özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…