Size de geçmiş olsun canım benim, ben psikolojik olduğunu düşünüyorum perşembe günü öğrenicezz :)canım çok geçmiş olsun ihmal etme hemen git benim kardeşim epilepsi bu arada haberlerini bekliyorum dualarım seninle
inşallah canım mutlaka haber ver bişey çıkmayacak gör bakSize de geçmiş olsun canım benim, ben psikolojik olduğunu düşünüyorum perşembe günü öğrenicezz :)
canım geçmiş olsun ne oldu nasıl oldu?günaydın kızlar,
bugün benden kötü haberdolandırıldık ! hem de son paramızla kendimi sıktım sıktım ama gece ağlamaya başladım yattığımda biliyorum bunu kimseye söylemem anlatmamam lazım nişanlım duysa zaten paralardı beni ama insan çaresiz kalıyor birşeyler yapmak istiyor.
Geçmiş olsun canm, nasıl oldukigünaydın kızlar,
bugün benden kötü haberdolandırıldık ! hem de son paramızla kendimi sıktım sıktım ama gece ağlamaya başladım yattığımda biliyorum bunu kimseye söylemem anlatmamam lazım nişanlım duysa zaten paralardı beni ama insan çaresiz kalıyor birşeyler yapmak istiyor.
Geçmiş olsun canım nasıl oldugünaydın kızlar,
daha geçmedi içimize öyle oturdu ki geçmiyor.. nişanlımın kredi kartlarına borçları var sırf kapatabilmek için elindeki mac laptopu satışa çıkardı sahibinden.comdan. her neyse baya bir alıcısı çıktı derken öyle gezerken bir mac görmüş 950 tl ye bakmış uygun fiyatı demiş ki ben bunu alıyım 1.400-1.500 satar kar yaparım borcumu öderim demiş. bu arada elektronik manyağı üniversitesini bitirdi bu işten anlar akıllıda bir adamdır ilk defa nasıl tongaya bastıysa artık insanın basireti bağlanır derler ya herkes aklıma gelir nişanlım aklıma hiç gelmez bu konuda neyse aramış adamı sorular sormuş tutarlı konuşmuş güven vermiş demiş havale ile çalışıyoruz falan neden bu kadar uygun demiş işte acil elden çıkarmak istiyorum sanırım borcunu mu ödeyecekti artık neyse alırsın 15 gün test etme hakkın var olmadı geri gönderirsin demiş bizimki de biraz avans, cebindeki son parayla ptt atm ye gidip parayı yatırıyor adamı arıyor ne açan var ne bir şey anlıyor dolandırıldığını akşam işten çıktım beni aradı benim ptt çalışan arkadaşım var onun telefon numarasını sordu bir şey sormam lazım dedi kapadı. sonra beni arayıp sana kötü bir haberim var deyip anlattı nasıl sinirlenip bağırdım yollarda anlatamam neyse gittik karakola polis amir demez mi biz bunlara bakmıyoruz üstüne su için bu işten cevap alamazsınız diye oradan da moral bozuk çıktık ne demek ya ne demek su için demek 950 tl kolaymı kazanıyoruz o kadar kolay olmuşki bizde yapalım o zaman ya bu işi ne kolay para ne yemek yiyebildim ne uyku uyuyabildim ağladım dua ettim ama giden geri gelmez dün akşam birde kendi telefonumdan aradım adamı açtı normal müşteri gibi aradım ben çanakkaledeyim dedim makineyi görmek istiyorum dedim tamam olur tanıdığınız varmı buralardan falan dedi yok dedim kendimiz göremezmiyiz dedim olur dedi tamam dedim eşimle konuşup döneceğim size dedim kapadım allah biliyor ya gitmek bile istedim ama fake olabilir veya olmayabilir ama okadar km yol yakınımz tanıdığımız olsa oralarda deneriz şansımızı ama yok allah kimseyi çaresiz bırakmasın ya bizim başımıza da geldicanım geçmiş olsun ne oldu nasıl oldu?
çok geçmiş olsun ne kansız insanlar varmış gerçekten çok kötü olmuş hangi siteden yaptı ki bu alışverişidaha geçmedi içimize öyle oturdu ki geçmiyor.. nişanlımın kredi kartlarına borçları var sırf kapatabilmek için elindeki mac laptopu satışa çıkardı sahibinden.comdan. her neyse baya bir alıcısı çıktı derken öyle gezerken bir mac görmüş 950 tl ye bakmış uygun fiyatı demiş ki ben bunu alıyım 1.400-1.500 satar kar yaparım borcumu öderim demiş. bu arada elektronik manyağı üniversitesini bitirdi bu işten anlar akıllıda bir adamdır ilk defa nasıl tongaya bastıysa artık insanın basireti bağlanır derler ya herkes aklıma gelir nişanlım aklıma hiç gelmez bu konuda neyse aramış adamı sorular sormuş tutarlı konuşmuş güven vermiş demiş havale ile çalışıyoruz falan neden bu kadar uygun demiş işte acil elden çıkarmak istiyorum sanırım borcunu mu ödeyecekti artık neyse alırsın 15 gün test etme hakkın var olmadı geri gönderirsin demiş bizimki de biraz avans, cebindeki son parayla ptt atm ye gidip parayı yatırıyor adamı arıyor ne açan var ne bir şey anlıyor dolandırıldığını akşam işten çıktım beni aradı benim ptt çalışan arkadaşım var onun telefon numarasını sordu bir şey sormam lazım dedi kapadı. sonra beni arayıp sana kötü bir haberim var deyip anlattı nasıl sinirlenip bağırdım yollarda anlatamam neyse gittik karakola polis amir demez mi biz bunlara bakmıyoruz üstüne su için bu işten cevap alamazsınız diye oradan da moral bozuk çıktık ne demek ya ne demek su için demek 950 tl kolaymı kazanıyoruz o kadar kolay olmuşki bizde yapalım o zaman ya bu işi ne kolay para ne yemek yiyebildim ne uyku uyuyabildim ağladım dua ettim ama giden geri gelmez dün akşam birde kendi telefonumdan aradım adamı açtı normal müşteri gibi aradım ben çanakkaledeyim dedim makineyi görmek istiyorum dedim tamam olur tanıdığınız varmı buralardan falan dedi yok dedim kendimiz göremezmiyiz dedim olur dedi tamam dedim eşimle konuşup döneceğim size dedim kapadım allah biliyor ya gitmek bile istedim ama fake olabilir veya olmayabilir ama okadar km yol yakınımz tanıdığımız olsa oralarda deneriz şansımızı ama yok allah kimseyi çaresiz bırakmasın ya bizim başımıza da geldi
insanlar kolay yoldan para kazanma derdinde şuraya bak haram yaa nasıl insansın hiç mi vicdanın yok canım hangi şehirde bu adamdaha geçmedi içimize öyle oturdu ki geçmiyor.. nişanlımın kredi kartlarına borçları var sırf kapatabilmek için elindeki mac laptopu satışa çıkardı sahibinden.comdan. her neyse baya bir alıcısı çıktı derken öyle gezerken bir mac görmüş 950 tl ye bakmış uygun fiyatı demiş ki ben bunu alıyım 1.400-1.500 satar kar yaparım borcumu öderim demiş. bu arada elektronik manyağı üniversitesini bitirdi bu işten anlar akıllıda bir adamdır ilk defa nasıl tongaya bastıysa artık insanın basireti bağlanır derler ya herkes aklıma gelir nişanlım aklıma hiç gelmez bu konuda neyse aramış adamı sorular sormuş tutarlı konuşmuş güven vermiş demiş havale ile çalışıyoruz falan neden bu kadar uygun demiş işte acil elden çıkarmak istiyorum sanırım borcunu mu ödeyecekti artık neyse alırsın 15 gün test etme hakkın var olmadı geri gönderirsin demiş bizimki de biraz avans, cebindeki son parayla ptt atm ye gidip parayı yatırıyor adamı arıyor ne açan var ne bir şey anlıyor dolandırıldığını akşam işten çıktım beni aradı benim ptt çalışan arkadaşım var onun telefon numarasını sordu bir şey sormam lazım dedi kapadı. sonra beni arayıp sana kötü bir haberim var deyip anlattı nasıl sinirlenip bağırdım yollarda anlatamam neyse gittik karakola polis amir demez mi biz bunlara bakmıyoruz üstüne su için bu işten cevap alamazsınız diye oradan da moral bozuk çıktık ne demek ya ne demek su için demek 950 tl kolaymı kazanıyoruz o kadar kolay olmuşki bizde yapalım o zaman ya bu işi ne kolay para ne yemek yiyebildim ne uyku uyuyabildim ağladım dua ettim ama giden geri gelmez dün akşam birde kendi telefonumdan aradım adamı açtı normal müşteri gibi aradım ben çanakkaledeyim dedim makineyi görmek istiyorum dedim tamam olur tanıdığınız varmı buralardan falan dedi yok dedim kendimiz göremezmiyiz dedim olur dedi tamam dedim eşimle konuşup döneceğim size dedim kapadım allah biliyor ya gitmek bile istedim ama fake olabilir veya olmayabilir ama okadar km yol yakınımz tanıdığımız olsa oralarda deneriz şansımızı ama yok allah kimseyi çaresiz bırakmasın ya bizim başımıza da geldi
Çok geçmiş olsun canım o para onlardan misli misli çıkar eminimdaha geçmedi içimize öyle oturdu ki geçmiyor.. nişanlımın kredi kartlarına borçları var sırf kapatabilmek için elindeki mac laptopu satışa çıkardı sahibinden.comdan. her neyse baya bir alıcısı çıktı derken öyle gezerken bir mac görmüş 950 tl ye bakmış uygun fiyatı demiş ki ben bunu alıyım 1.400-1.500 satar kar yaparım borcumu öderim demiş. bu arada elektronik manyağı üniversitesini bitirdi bu işten anlar akıllıda bir adamdır ilk defa nasıl tongaya bastıysa artık insanın basireti bağlanır derler ya herkes aklıma gelir nişanlım aklıma hiç gelmez bu konuda neyse aramış adamı sorular sormuş tutarlı konuşmuş güven vermiş demiş havale ile çalışıyoruz falan neden bu kadar uygun demiş işte acil elden çıkarmak istiyorum sanırım borcunu mu ödeyecekti artık neyse alırsın 15 gün test etme hakkın var olmadı geri gönderirsin demiş bizimki de biraz avans, cebindeki son parayla ptt atm ye gidip parayı yatırıyor adamı arıyor ne açan var ne bir şey anlıyor dolandırıldığını akşam işten çıktım beni aradı benim ptt çalışan arkadaşım var onun telefon numarasını sordu bir şey sormam lazım dedi kapadı. sonra beni arayıp sana kötü bir haberim var deyip anlattı nasıl sinirlenip bağırdım yollarda anlatamam neyse gittik karakola polis amir demez mi biz bunlara bakmıyoruz üstüne su için bu işten cevap alamazsınız diye oradan da moral bozuk çıktık ne demek ya ne demek su için demek 950 tl kolaymı kazanıyoruz o kadar kolay olmuşki bizde yapalım o zaman ya bu işi ne kolay para ne yemek yiyebildim ne uyku uyuyabildim ağladım dua ettim ama giden geri gelmez dün akşam birde kendi telefonumdan aradım adamı açtı normal müşteri gibi aradım ben çanakkaledeyim dedim makineyi görmek istiyorum dedim tamam olur tanıdığınız varmı buralardan falan dedi yok dedim kendimiz göremezmiyiz dedim olur dedi tamam dedim eşimle konuşup döneceğim size dedim kapadım allah biliyor ya gitmek bile istedim ama fake olabilir veya olmayabilir ama okadar km yol yakınımz tanıdığımız olsa oralarda deneriz şansımızı ama yok allah kimseyi çaresiz bırakmasın ya bizim başımıza da geldi
sağol canım evet sahibinden.com dan yaptı. polisin dediği cumhuriyet savcılığına gidin dedi ama bişey çıkmaz yani bu işlerden dedi bugün gidecek bakalım savcılığa dediğin gibi belki orda bu işlere bakan bir birim vardır dolandırıcılık suçlarına bakan hatta adama şuanda mesaj atmak istiyorum ya
bencede gidin savcılığa bilişim suçlarıyla alakalı bir birim var sonuçta ne olursa olsun emeğinizin karşılığısağol canım evet sahibinden.com dan yaptı. polisin dediği cumhuriyet savcılığına gidin dedi ama bişey çıkmaz yani bu işlerden dedi bugün gidecek bakalım savcılığa dediğin gibi belki orda bu işlere bakan bir birim vardır dolandırıcılık suçlarına bakan hatta adama şuanda mesaj atmak istiyorum ya
Çanakkale Ayvacık canıminsanlar kolay yoldan para kazanma derdinde şuraya bak haram yaa nasıl insansın hiç mi vicdanın yok canım hangi şehirde bu adam
o kadar kötüyümki size anlatamam borç içindeyiz eksiklerimiz var yuvamızı kurmaya çalışıyoruz yaşadığımız olan duruma bak 200-300 kar edip borcumuzu kapatalım derken 950 tl mizden oluyoruz. gece yattım yatağa nişanlıma da üzüldüm dün diyorki ne yapıyım kafayı yemek üzereyim nasıl öderim nasıl yaparım diye gözüme uyku girmiyor sabahlıyorum uyuyamıyorum diyor böyle bir şey yaptım bende çaresizdim diyor onamı üzülyim neyapıyım benGünaydın kuzulaaar,
Canım çok çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm. İnsanın basireti bağlanıyor bazen sanırım dediğin gibi. Polisin cevabı çok ilginç yalnız, bu kadar işte onların da görevleri. Üstüne bi bardak su içmiş. Bişey yapmadığı gibi bir de saçma sapan cevap vermiş gel de delirme . Şansınızı deneyin savcılıkta da tabi ama zor görünüyo .
Ne diyeceğimi bilemedim de o parayı harcamak nasip olmaz onlara bence. Nasıl bişey bu anlamıyorum ya, vcdanın zerresi yok bunlarda
geçmiş olsun canım. inş tez vakittte geri dönüşünü alırsınız bunun. polisler malesef öyle davranabiliyor. bence uğraşmamak içinde yapıyorlar. bizim evimizi arayıp benle ilgi birsürü şey sormuşlar banka hesapları kimlik numaraları falan filan bir sürü birşey. ve polis memuru olduğunu söylüyor. bizimkiler başta söylüyor sonra uyanıyorlar bilgi vermiyorlar. karakola gelelim orda görüşürüz diyorlar adam isimde söylüyor. babam karakola gidiyor tabi ne öyle bir polis var nede arama. şikayetçi olmak istiyor. yapabileceğimiz bişi yok. ortada suç yok diyor.günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?