kıyamam ya kötü bişey yoktur inşallah sıkma canınıda dua edelim hep beraber güzel çıksın sonuçların
Gidicem duramam şu an zaten ama bi benim de sakinleşmem lazım böyle kimseye çıkıp derdimi anlatamam konuştuğum an ben çok kötü ağlıycak durumdayım şu an
Sakin ol canım ki annene faydan olsunGaliba öyle oldu da şimdi yalnız, bir daha düşer tansiyonu falan bi başına yani allah korusun.
Canım gidicem şimdi, sakinleşmeye çalışıyorum patronun karşısına böyle çıkmayayım.
Kızlar ben geldim sabah size yazdıktan sonra yine hafıza kaybı yaşadım hemen hastane götürdüler yarın akşam emar çekilecek bir kaç şey daha yapıldı epilepsiden şüphelendi doktor ama psikolojikte olabilirmiş. Bakalım perşembe belli olacak herşey
Amin canım teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım ya, inşallah strese bağlı bir durumdur..Allah acil şifa versin inşallahhh
Günün neden kasvetli olduğu ortaya çıktı işte. Ay gerçekten çok üzüldüm ben şuan olanlara ya iyice içim sıkıldı
Bazen cidden kara bulutlar geziyor gibi ya, öenml, bi durum yoktur inşallah kuzu?bu aralar bende iyi haberler almıyorum zaten..şimdi daha da çok üzüldüm
Haklısın kuzucum haklısın. İyi düşünelim de bu durumların hepsi iyi olsun İnşallah...Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım kızlar sıkmayın canınızı
Bazen cidden kara bulutlar geziyor gibi ya, öenml, bi durum yoktur inşallah kuzu?
Haklısın kuzucum haklısın. İyi düşünelim de bu durumların hepsi iyi olsun İnşallah...
Bazen cidden kara bulutlar geziyor gibi ya, öenml, bi durum yoktur inşallah kuzu?
Haklısın kuzucum haklısın. İyi düşünelim de bu durumların hepsi iyi olsun İnşallah...
Ahh yaa... Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun İnşallah . nasıl haberler bunlar böyle5 gün önce lise arkadaşım mardinde şehit oldu.
Dün komşumuz göğüs kanserinden vefat etti. daha çok gençti..Allah sabır versin ailerine..
Allahım son olsun inşallah, iyi şeyler olsun hayatlarımızda..
Ahh yaa... Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun İnşallah . nasıl haberler bunlar böyle
Allah sabır versin yakınlarına...
Selam kızlar napıyosunuz?
bende yeni oturdum ofis dışındaydım sabah uğradım çıktım yeni geldim yağmur yağıyorAleykümselam genç , kendi adıma konuşayım mesai dolduruyorum
Allah kalanlara sabir versin, mekanlqri cennet olsun5 gün önce lise arkadaşım mardinde şehit oldu.
Dün komşumuz göğüs kanserinden vefat etti. daha çok gençti..Allah sabır versin ailerine..
Allahım son olsun inşallah, iyi şeyler olsun hayatlarımızda..
Allah kalanlara sabir versin, mekanlqri cennet olsuncok kotu haberler almissiniz gercekten.
Ben de eve geldim sessizce girdim uyuyor simdi, ne oldu boyle acaba ya, uyumaz da boyle kolay kolay. Tansiyondan olsa gecer sonucta, eve gelince de devam etmis demek ki.
canım çok geçmiş olsun ihmal etme hemen git benim kardeşim epilepsi bu arada haberlerini bekliyorum dualarım seninleKızlar ben geldim sabah size yazdıktan sonra yine hafıza kaybı yaşadım hemen hastane götürdüler yarın akşam emar çekilecek bir kaç şey daha yapıldı epilepsiden şüphelendi doktor ama psikolojikte olabilirmiş. Bakalım perşembe belli olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?