2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gidicem duramam şu an zaten ama bi benim de sakinleşmem lazım böyle kimseye çıkıp derdimi anlatamam konuştuğum an ben çok kötü ağlıycak durumdayım şu an

canım sakin ol, yanında gidebilecek biri varsa onunla git..ya da en azından şirket aracı vs varsa seni bıraksınlar. Allah korusun bak seninde panik atağın var.

çok geçmiş olsun canım ya, inşallah strese bağlı bir durumdur..Allah acil şifa versin inşallahhh

Günün neden kasvetli olduğu ortaya çıktı işte. Ay gerçekten çok üzüldüm ben şuan olanlara ya iyice içim sıkıldı

bu aralar bende iyi haberler almıyorum zaten..şimdi daha da çok üzüldüm
Bazen cidden kara bulutlar geziyor gibi ya, öenml, bi durum yoktur inşallah kuzu?
Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım kızlar sıkmayın canınızı
Haklısın kuzucum haklısın. İyi düşünelim de bu durumların hepsi iyi olsun İnşallah...

Bazen cidden kara bulutlar geziyor gibi ya, öenml, bi durum yoktur inşallah kuzu?

Haklısın kuzucum haklısın. İyi düşünelim de bu durumların hepsi iyi olsun İnşallah...

5 gün önce lise arkadaşım mardinde şehit oldu.
Dün komşumuz göğüs kanserinden vefat etti. daha çok gençti..Allah sabır versin ailerine..

Allahım son olsun inşallah, iyi şeyler olsun hayatlarımızda..

Ahh yaa... Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun İnşallah . nasıl haberler bunlar böyle
Allah sabır versin yakınlarına...

Allah kalanlara sabir versin, mekanlqri cennet olsun cok kotu haberler almissiniz gercekten.
Ben de eve geldim sessizce girdim uyuyor simdi, ne oldu boyle acaba ya, uyumaz da boyle kolay kolay. Tansiyondan olsa gecer sonucta, eve gelince de devam etmis demek ki.

Sersemlemiştir canım, üzme kendini için rahat etmezse akşam uyanınca yine götürürsün doktora

canım çok geçmiş olsun ihmal etme hemen git benim kardeşim epilepsi bu arada haberlerini bekliyorum dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…