2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet kesinlikle almamalısın
O konuda karar veremedim ya napsam, sırtı açık gelinliğin gözüksün istiyorum ama açıkta bırakabilirm kararsızım
yandan açık bırakmaya ne dersin bence açık şöyle taç falan harika olur

İnanırmısın temizlik yaparken hiç sıkılmıyorum ama tek başıma yapmam lazım kendi kafama göre rahat rahat yapıyorum ya güzel oluyo :) bide bitince bi oturuyorum tv nin karşısına oh miss :)

Haha inanırım kuzu ya ben de( her zaman olmuyor olsa da bazeen ) bir hevesle yapıyorum, ayrıca dediğin gibi ben de kimse yokken yapmayı seviyorum bir de müzik açık olacak tamamdır benim işim
Bitirdikten sonrası ayrı bi keyif cidden, ay nasıl temizlik yapamasım geldi şuan inanılır gibi değil D:

ya ama mutlu mu olunur bunun için mutfağı yemek yapmayı acayip severim ama temizlik nefret
Kuzucum sen bıraktığında evi temizleyen bir anne yoksa evde iş başa düşüyor. E evi öyle görmektense temizlik yapmayı seviyor oluyorsun haliyle yani
Ben de her zaman mutlu olarak yapmıyorum ama dediğim gibi evde teksem bir de müziğim açıksa gayet zevkle yapıyorum. Sonrası çok keyifli oluyo zaten :)

baharatlık deyince bende alacağım önerisi olan
@Bliss senin şu eğri baharatlıkları çok beğendim renkli olanlar nerden aldın onları
aynen canım bende beğendim bak o olabilir rafta renkli olan 3 lü yanında 3 tanede düz kavanoz renkli olnda var bak bende alabilirim böyle birşey

aynen canım bende beğendim bak o olabilir rafta renkli olan 3 lü yanında 3 tanede düz kavanoz renkli olnda var bak bende alabilirim böyle birşey
beğendikte @blisss önermedi kullanışlı değilmiş kaşıkları düşüyormu alma dedi arayalım biz biraz daha
bernardo fiyatlar arttı dün fark ettin mi?

ahahah hemen eve gidelim olmassa

Olabilir kınada o tarz birşey yapmıştım aslında ama bana hiç belli olmaz o gün
güzel olur ya zamanda bol oh mis

doğru diyosun canım iş başa düşünce mecbur yapacaksın
ne bileyim tekken müzik dinlemek okey ama temizlik böööö

Kızlar istediğim takım bu işte mor mürdüm 2. Altarnetif diğer 3 resim aynı takım ama önlü arkalı çift taraflı kullanıyorsun evet sizce nasıl gelsin yorumlar

Eklentiler

• image.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 41
  • image.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 32
  • image.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 25
  • image.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 30
Kızlar istediğim takım bu işte mor mürdüm 2. Al
beğendikte @blisss önermedi kullanışlı değilmiş kaşıkları düşüyormu alma dedi arayalım biz biraz daha
bernardo fiyatlar arttı dün fark ettin mi?
aynen arayalım kuzucuk .. bernardo uçmuş ne uçmuş birdaha da inmez belki yılbaşında ama bu sefer de fiyatları patlatıp indirim yaparlar birdaha böyle bulamazsın dedi. yoksa birşeyler alacaktım daha bu konuda eksiklerimiz aynı birbirimize bulursak alırsak haber verelim olur mu

Kızlar istediğim takım bu işte mor mürdüm 2. Altarnetif diğer 3 resim aynı takım ama önlü arkalı çift taraflı kullanıyorsun evet sizce nasıl gelsin yorumlar
Ay bunlardan biri bende var ama hangisi hatırlayamadım Hepsi çok güzel ama nevresim işini abartmayın derim kızlar

Ay bunlardan biri bende var ama hangisi hatırlayamadım Hepsi çok güzel ama nevresim işini abartmayın derim kızlar
nevresim almayacağım cnım uyku seti alacağım nişanlımın tarafı alacakmış zamanları olmayınca ve benim zevkime bırakmak isteyince parasını bana verdiler şimdi almam lazım ayıp olur aslında başka birşeymi alayım dedim nişanlım olmaz onlar öyle niyet etmişler sanada söylemişler al sen dedi mecbur alacağım bunu da tesadüfen oradayken güneşin kızları dizisinde gözüme çarpıp iç geçirmiştim neye nasip neye kısmet bak şimdi onu alıcam normalde o diziyi izlemem ama vardır herşeyde bir hayır

Genel anlamda yatak odası tekstilini abartmayın yani canım çok fazla olunca ben koyacak yer bulamadım mesela
Uyku seti bende bir tane almıştım ama aslında hiç gerek yokmuş neyse hepsi çok şık bunların sondakini beğendim ben

sarevinde mor bi modeli vardı o da güzeldi :)bulamassan ona bak

anladım canım benim mesela nevresim takımım 4-5 takım var 1 veya 2 sini misafir için ayırsam 3 taneside bana 1 pike takımım var 1 tanede uyku setim ama eskilerden bundan 7 yıl önce alınmıştı aslında güzel değil şimdi hoşuma gtmiyor birde fırfırı var etekli lastikli sizce nasıl ben fazla almadım o konuda abartımıyım sizce bana normal gibi ama öyleyse uyarın beni kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…