geçmiş olsun cnmgünaydın hepinizehastalık kervanına bende adım atmış bulunmaktayım zor işe geldim curlycimmm dediğini uygulayacağım haklısın 2 set olarak biri bambu biride silikon ama sapları çelik olandan alırım o vakit.. baharatlık konusun dada hatırlattığın için sağol biri el altında diğeri ise dolaplarda kavanozun içinde olacağı için birde onlardan alıyım. resimleri gördüm güzel güle güle kullan görmüştüm aynısından bernardo da akşam gittim bernardo kahvaltı kardeşliğimizin parçalarını aldım ama indirim bitmişti başka birşey alamadım. bu arada senin dolaplarınla kavanozlar baharat seti uymuş ya ben uyduramazsam rengini bugün eminönü ne geçeceğim uyku seti alacağım adana ya gittiğimde uyku seti almam için para vermişlerdi alıyım da bari yoksa o para harcanacak. gitmişken kavanoz ve baharatlığa da bakarım. bu arada güneşin kızlarında bayram öncesi bölümünde gözüme çarptı uyku seti miydi nevresim takımı mıydı bilmiyorum ama onu arıyorum bulamıyorum cottonbox unmuş bak resmini atacağım size bulursam fikir verin onu alayım olmadı.
Günaydınn kuzucum :) ütü masan bugün mü gelicekti :)Hoşgeldin şekeriim
Günaydın geçmiş olsun canım. Hepimiz bu evreyi geçirmek zorundayız anlaşılan.günaydın hepinizehastalık kervanına bende adım atmış bulunmaktayım zor işe geldim curlycimmm dediğini uygulayacağım haklısın 2 set olarak biri bambu biride silikon ama sapları çelik olandan alırım o vakit.. baharatlık konusun dada hatırlattığın için sağol biri el altında diğeri ise dolaplarda kavanozun içinde olacağı için birde onlardan alıyım. resimleri gördüm güzel güle güle kullan görmüştüm aynısından bernardo da akşam gittim bernardo kahvaltı kardeşliğimizin parçalarını aldım ama indirim bitmişti başka birşey alamadım. bu arada senin dolaplarınla kavanozlar baharat seti uymuş ya ben uyduramazsam rengini bugün eminönü ne geçeceğim uyku seti alacağım adana ya gittiğimde uyku seti almam için para vermişlerdi alıyım da bari yoksa o para harcanacak. gitmişken kavanoz ve baharatlığa da bakarım. bu arada güneşin kızlarında bayram öncesi bölümünde gözüme çarptı uyku seti miydi nevresim takımı mıydı bilmiyorum ama onu arıyorum bulamıyorum cottonbox unmuş bak resmini atacağım size bulursam fikir verin onu alayım olmadı.
geçmiş olsun canım bende baharatlık arıyorum bide günlük çatal kaşık alırken alacağım kepçeleri falandagünaydın hepinizehastalık kervanına bende adım atmış bulunmaktayım zor işe geldim curlycimmm dediğini uygulayacağım haklısın 2 set olarak biri bambu biride silikon ama sapları çelik olandan alırım o vakit.. baharatlık konusun dada hatırlattığın için sağol biri el altında diğeri ise dolaplarda kavanozun içinde olacağı için birde onlardan alıyım. resimleri gördüm güzel güle güle kullan görmüştüm aynısından bernardo da akşam gittim bernardo kahvaltı kardeşliğimizin parçalarını aldım ama indirim bitmişti başka birşey alamadım. bu arada senin dolaplarınla kavanozlar baharat seti uymuş ya ben uyduramazsam rengini bugün eminönü ne geçeceğim uyku seti alacağım adana ya gittiğimde uyku seti almam için para vermişlerdi alıyım da bari yoksa o para harcanacak. gitmişken kavanoz ve baharatlığa da bakarım. bu arada güneşin kızlarında bayram öncesi bölümünde gözüme çarptı uyku seti miydi nevresim takımı mıydı bilmiyorum ama onu arıyorum bulamıyorum cottonbox unmuş bak resmini atacağım size bulursam fikir verin onu alayım olmadı.
Ay inşallah mümkünse bidaha görmiyim evet normal bi müşterim pek olmadı ama bu kadarını ilk defa görüyorumEvet canım ben de öyle düşünüyorum belirli bir süre için oluca tatlı geldii :)
Kuzu beni ayakta tutan tek şey bugunun cuma olması zaten , zor dayandım bu güne kadar hafta baya yordu beni
Ay çok sevindim vallahi senin adına bitsin de gitsin yolu açık olsun kendisinin :)
3 iş günü mü demişlerdii, haftasonu gelmiş olsaydı misler gibi bitirirdin o işi de yaa :)
temizlik yapacağın için mutlu musunAy inşallah mümkünse bidaha görmiyim evet normal bi müşterim pek olmadı ama bu kadarını ilk defa görüyorumyarın temizlik yapıcimmm bende acayip mutluyum
HahaAy inşallah mümkünse bidaha görmiyim evet normal bi müşterim pek olmadı ama bu kadarını ilk defa görüyorumyarın temizlik yapıcimmm bende acayip mutluyum
Aaa evet o vardı di miNeyse derin bir enfes al geçici bir durum bu yaa, rahatlicaksın kısa süre sonra İnşallah.
Ay ben çekimi çok istemiştim ama bir yandan da nasıl zor gelmişti tekrar hazırlanmak etmek . Sende de var mı öyle bişey.
@blisss ben sana kızmadım geç çıkmıssın ama foto olsaydı iyiydi yemekte yapmışssın ohh miss
Ah canım kızmadın dimi teşekkür ederimbaharatlık deyince bende alacağım önerisi olan
Bliss senin şu eğri baharatlıkları çok beğendim renkli olanlar nerden aldın onları
Evet canım inşallahGünaydınn kuzucum :) ütü masan bugün mü gelicekti :)
Hohho deme öyle bebişim, sonrasında temiz ev manzarasına bakarak kahve yudumlamanın huzuru diye de bişey var ayrıcatemizlik yapacağın için mutlu musun
ateşin falan mı var canım hasta mısın?
Heh iyi bari normal bir duymuş bendeki de demekAh olmazmı bazen vazmıgeçsem diyorum parada cebimize kalırAma anı kalacak tek şey onlar diyorum sonra, çok zor geliyor pazar 11de kuaförde olucam mesela
Şuan hiç cazip gelmiyor bakalım dediğin gibi olur inşallahHeh iyi bari normal bir duymuş bendeki de demek
Ben de düşünmüştüm ama olmaz tabii anıların en güzeli onlar olacak :)
Başladın mı gerisi gelir. İlk başta gidene kadar ve ara ara çekimde bi gerildim ama dönüş kısmı çok eğlenceli oldu, gelinliği çıkarasım gelmedi yineO aşamayı bekle sabırla :)
geçmiş olsun sanada canımgünaydın hepinizehastalık kervanına bende adım atmış bulunmaktayım zor işe geldim curlycimmm dediğini uygulayacağım haklısın 2 set olarak biri bambu biride silikon ama sapları çelik olandan alırım o vakit.. baharatlık konusun dada hatırlattığın için sağol biri el altında diğeri ise dolaplarda kavanozun içinde olacağı için birde onlardan alıyım. resimleri gördüm güzel güle güle kullan görmüştüm aynısından bernardo da akşam gittim bernardo kahvaltı kardeşliğimizin parçalarını aldım ama indirim bitmişti başka birşey alamadım. bu arada senin dolaplarınla kavanozlar baharat seti uymuş ya ben uyduramazsam rengini bugün eminönü ne geçeceğim uyku seti alacağım adana ya gittiğimde uyku seti almam için para vermişlerdi alıyım da bari yoksa o para harcanacak. gitmişken kavanoz ve baharatlığa da bakarım. bu arada güneşin kızlarında bayram öncesi bölümünde gözüme çarptı uyku seti miydi nevresim takımı mıydı bilmiyorum ama onu arıyorum bulamıyorum cottonbox unmuş bak resmini atacağım size bulursam fikir verin onu alayım olmadı.
Yok ya çok huzursum oluyorum böyle olunca bakdığında derli toplu ama banyoyu ovmam halıları kaldırıp temizlik yapmam lazım malum 6 gün oldu :)temizlik yapacağın için mutlu musun
ateşin falan mı var canım hasta mısın?
İnanırmısın temizlik yaparken hiç sıkılmıyorum ama tek başıma yapmam lazım kendi kafama göre rahat rahat yapıyorum ya güzel oluyo :) bide bitince bi oturuyorum tv nin karşısına oh miss :)Haha
Yani benim sonum da seninkinden farklı olmayacak kuzu, bütün hafta hastalıkdı oydu buydu bişey yapamadım. Eşim bişiler yaptı sağolsuın hasta olduğum için de ama ne kadar yapsa da tam olmuyor tabii
O yüzden dip-köşe diye tabir ettiğimiz güzel bir temizlik beni de bekliyor. Yalnız değilsin bunu düşün yaparken!
Bence değer sonuna kadar çokta güzel hazırlan kuzum tamam mı?Ah olmazmı bazen vazmıgeçsem diyorum parada cebimize kalırAma anı kalacak tek şey onlar diyorum sonra, çok zor geliyor pazar 11de kuaförde olucam mesela
Ah canım kızmadın dimi teşekkür ederim
Hangi baharatlıklar anlamadım çok var bende çünkü abartmışım biraz
Evet canım inşallah
ya ama mutlu mu olunur bunun için mutfağı yemek yapmayı acayip severim ama temizlik nefretHohho deme öyle bebişim, sonrasında temiz ev manzarasına bakarak kahve yudumlamanın huzuru diye de bişey var ayrıca
İnşallah güzel geçerde değer kuzu o kadar hazırlığa :)Bence değer sonuna kadar çokta güzel hazırlan kuzum tamam mı?
hani rafın resmini paylaşmıştın renkli üç tane birbirine geçmeli gibi eğrilerne tarif ettim be
ya ama mutlu mu olunur bunun için mutfağı yemek yapmayı acayip severim ama temizlik nefret
hımm öyleyse vazgeçeyim bende tecrübe konuşuyorİnşallah güzel geçerde değer kuzu o kadar hazırlığa :)
Onları bievden almıştım ama kullanışlı değil kaşıkları düşüyor sürekli kaldırdım bende kullanmıyorum canım
Evet kesinlikle almamalısınhımm öyleyse vazgeçeyim bende tecrübe konuşuyor
Geçer kuzum ya ne güzel olacak bak gör açık mı olacak saçın çekimlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?