2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok ya unutmam ben benim çelikler de var çelik tencerede onları kullanıyorum onlarıda içinde bırakmam hiç :) kaşık koyma şeyi varya ona koyarım hep

güzelmiş seninkide güle güle kullan canım ben en iyisi kahve çay makinem tost makinemin renginden kombin yapayım açıkta olan ev aletleri onlar öyle değilmi sizce

gnaydın kızlar :)

canım bence hem tahta hem silikon olmalı.çünkü iki settede tek kaşık var mesela aynı anda lazım olabiliyor. Mrs Pink e katılıyorum saplarına dikkat et benim silikonun sapı plastikmiş bırakmıştım içinde hafif erime yapmış kenarı :)

baharatlık içinde koyacağın kavanozun olsun ama sürekli kullanmak için elinin altında duracak küçüklerede ihtiyaç oluyor. @Conchiglia dediği gibi. benimkide albümde var. bambu benimki migrostan almıştım essedede gördüm benzerini ve acayip memnunum. tavsiye ederim.

Ayy öyle diyince bi hak verdim bak tamam , sabırla bekliyoruz ama
Hof ben de yapmışsındır diye heyecanlanmıştım ya
Ya anlamadım gitti bir türlü fırsat olmadı dün patlıcan aldım kızartma yapalım kolay dedi kaldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…