2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sevimsiz müşteriler yüzünden kuzu , Allah kimseyi sonradan görme yapmasın yaa insanlar paraları var diye satın almış gibi davranmıyolarmı ayarım kaçıyo böyle sabrımı zorluyolar
Ayy sonradan görmelik kadar berbat bir durum olamaz herhalde çok haklısın, dünya etraflarında dönüyo herkes onlara çalışacak onlara göre...
Derin bir nefes al kuzucum, bunların başka bir çözümü yok sanırımm

Hadi yaaa ne güzel kuzuuu demekki en geç ben çıkıcam
Ya nasıl oldu anlamadım şaşkınım Ama insan işi değildi ya, 7de işten çıkıp en iyi ihtimalle 8de evde oluyordum, ben de insanım yani Sadece uyumaya vakit kalıyordu.
Oo kış uygulaması mı bu
Ben de 5 de çıksam keşke hatta 4buçuk
Birileri buldu da buluyor
Kuzu 6.45 gibi kalkıyo servisler işte 6.50 de evdeyim
Ohh maşallah sen geç çıksan nolur çıkmasan nolur kızım yol yokmuş ki Ben yine de senden önce evde olamıycam yani sorun yok
Kuzuu arada bi yol var diye uzuyo direk geçiş olsa 2 dak :) ama yürüsem 10-12 dakika işte ayrıca sabahta erken geliyorumm ya ben 7.40ta burdayım oo uzak mı o kadar ev
Aynı saatte geliyormuşuz işe :)
Sevimsiz müşteriler yüzünden kuzu , Allah kimseyi sonradan görme yapmasın yaa insanlar paraları var diye satın almış gibi davranmıyolarmı ayarım kaçıyo böyle sabrımı zorluyolar
Bırak gelsin bırak hele Ben şu sıralar insan ırkından pek hoşlanmıyorum zaten ver azıcık hıncımı çıkarayım senin yerine

Kızlar tüyapta ev eşyaları fuarı var bu arada ilgililere duyrulur

kızlar size soru, sıradaki almak istediğim baharat takımı, spatula falan takım şeklinde, çay şeker kavanozları sizce şuan mı almalıyım yoksa ev belli olduğunda mı almam lazım. birde mesela baharatlıkta cammı,porselenmi,hangisi güzel ve sağlıklı 2.cisi spatula kaşık vs. onları şu bambudan tahtamı yoksa silikonlumu alsam çay şeker kavanozlarını falan nasıl tercih etsem sizce

Benim aldığım biev olandı canım. Pembesi :)
Ben tavalarımı vs çizmesin vdiye silikon olsun istedim ama sapları tencerede bırakıldığında eriyor onun için sapının çelik olmasını da istemiştim. O yüzden bunu aldım :)

Ayyy evet ya tamda söylediğin gibi yemin ediyorum bu kadar bıkmamıştım hiç artık çok az kaldı bitsin kurtulayım diyorum bu kadar memnuniyetsiz olunmaz yaa, bir de bilmiş edaları madem biliyosun ne diye gelip bize danışıyosun dimi

Sevindim kuzu senin adına doğru en azından kendine vakit ayırır insan ya o bir saat çok değerli :) ayyy çok iyi olurr kuzu ben bişey yapamıyorum malum müşteri paranın tamamını alsak tamam da daha alamadık

Canım alabilirsin şimdi benden sana tavsiye bahartlığı cam al fakat bu tıpaları var ya tuzluk gibi onların delikleri azıcık iri olsun ona dikkat et dökülmüyo vallahi

Biev alabilirsin birde karacada benim aldığımdan vardı kuzu tamamen slikon gibi ben memnunum ondan çok uygundu bide :)

Eriyomuymuş ben neyseki tencerede bırakmıyorum

hmm bak güzel detay doğru söylüyorsun bende onu beğendim çizilmemesi için silikon istedim ama acaba sağlıksızmı diye düşündüm bence gayet iyi renk kafamı karıştırıyor mutfağım ne renk olacak bilmiyorum ama benim sevdiğim limon sarı, yavru ağzı veya siyah bazen renklileride görüyorum karışık geliyor banada almadan çıkıyorum ama aklımdakini netleştrdim sayende sağol

Biev alabilirsin birde karacada benim aldığımdan vardı kuzu tamamen slikon gibi ben memnunum ondan çok uygundu bide :)
bu akşam carrefoura gideceğim butrfly yeşil takımım siparişle gelmiş sonunda gitmişken esseye karacaya da uğrayıp bir bakayım bievin benim de hoşuma gitti alsam hangi rengi tercih edeyim sizce

Canım alabilirsin şimdi benden sana tavsiye bahartlığı cam al fakat bu tıpaları var ya tuzluk gibi onların delikleri azıcık iri olsun ona dikkat et dökülmüyo vallahi
bu arada karabiber ve tuzluğumu bu ne diyorlardı ismine unuttum çevirmeli varya sağlıklı olan 2 li onlardan alacağım. aklıma geleydi eyiydi

Eriyomuymuş ben neyseki tencerede bırakmıyorum
ama bu bırakmayacağını ntmamayacağını göstermez heleki ağır kalabalık misafir gelince birşeyler yetiştirmede yada unuttuğunda benm evde başıma gelmişti Allahtan anacığım tahta kaşık kullanılyor ama o bile yanmıştı ne kızmıltı bana anlatamam çorba yaparken hiç unutmam karıştırırken nereye gittiysem

bu akşam carrefoura gideceğim butrfly yeşil takımım siparişle gelmiş sonunda gitmişken esseye karacaya da uğrayıp bir bakayım bievin benim de hoşuma gitti alsam hangi rengi tercih edeyim sizce
Mutfağın geneli ne renkse kuzu ona göre al :) benimki siyah sapları renkli mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…