Kuzu evet kullandım hemi de 4 -5 kezcanım fırınını kullandınmı :)
deli kız seniKuzu evet kullandım hemi de 4 -5 kez
Sonuçtan fazlasıyla memnunum ben ki fırın kullanma özürlü bir insandımhem herşeyi çok güzel pişirdi hem de kullanımı bana çok kolay geldi (ne kadar zor olabilir deme cidden beceremiyordum çünkü )
Kek yaptım kuzu iki kez, hiç uğraştırmadan içini de dışını da gayet güzel pişirdi kendisi :)deli kız senipoğaça kek kurabiye falan yaptınmı onlarda nasıl?
Nasılda hamaratsınnn :)Kek yaptım kuzu iki kez, hiç uğraştırmadan içini de dışını da gayet güzel pişirdi kendisi :)
bu güzel bir haber o vakit :) eşimi kandırdığım vakit almalıyımKek yaptım kuzu iki kez, hiç uğraştırmadan içini de dışını da gayet güzel pişirdi kendisi :)
Haha sorma sorma kuzu
Hiç sevmiyorum eksiklikleri ayy maaşı beklemekten gına geldibu güzel bir haber o vakit :) eşimi kandırdığım vakit almalıyım
aynen ya bbu ay fırın var gündemde bakalım bir dahaki ay ne çıkacakHiç sevmiyorum eksiklikleri ayy maaşı beklemekten gına geldi
hoşgeldinKızlarr ben geldiim. Elektriklerimiz yoktu sabahtan beri ne telefon, ne internet, ne müzik, ne iş, ne muhabbet var daraldım vallahi
Hoşgeldinnnnnnn :) Hepsini anladımda muhabbet niye yok kuzu tekmisin sen ordaKızlarr ben geldiim. Elektriklerimiz yoktu sabahtan beri ne telefon, ne internet, ne müzik, ne iş, ne muhabbet var daraldım vallahi
Hoşbuldum canım :) Ya teoride tek değilim de uygulamada hep tek kalıyorum bir de öyle aşırı muhabbet yok yani :)Hoşgeldinnnnnnn :) Hepsini anladımda muhabbet niye yok kuzu tekmisin sen orda
saol canım. tam olduğu söylenemez ama boğaz falan kötücurlygirl canım hasta mı oldun sen sabah bi ara elektrik geldi baktım yine kapandı kaçırdım sohbeti. Geçmiş olsun çok
24 parçaysa olması gerekiyor canım.ama sanki düz tabakları ben hatırlıyorumYa ben bişey farkettim, benim yemek takımı 24 parçaydı ya hani, içinden pasta tabakları çıkmadı galiba şu an farkettim
Mevsim geçişleri hep böyle oluyor ya, bir de yorgunluk eklenince hasta olmamak imkansız :/ Boğazı yumuşatacak şeyler içiyor musun?saol canım. tam olduğu söylenemez ama boğaz falan kötü
dünden beri baya takviye yapıyoruz canım inş çok etkilemeden dur dicez :)Mevsim geçişleri hep böyle oluyor ya, bir de yorgunluk eklenince hasta olmamak imkansız :/ Boğazı yumuşatacak şeyler içiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?