Evet yaaa, eminim onlar da isterlerdi oturmayı amaa..
Hayır şuan düşünüyorum da biz 2 kişilik ev için konuşuyoruz bunu. Anneler o ksımı halledip bir de bize yetişmeye çalışmışlar. Ben de anneme gidecektim bugün zaten, gideyim de bir sarılayım
Ben düğünden 12 gün sonra başladım canım ama bayram vs girdi araya bence bir iki gün evde olman gerekKızlar düğünden ne kadr zaman sora işe başladınız. Benim iznim var baya ama biraz sıkıntılı . Düğünden sora 1 hafta kullanabileceğim sadece düğün sorası balayına gideceğim haftasonu dönecem pazarteside iş başı yapacağım. Normalde pazartesi değilde çarşamba perşembe felan başlamayı düşünüyordum bi kaç gün evimde vakit geçireyim yemek felan yapayım istedim. Sizce gereksizmi pazartesimi işe başlıyım?
Canım ben de balayından cumartesi akşamı dönüp Pazartesi işe başlamıştım. İnsan bir süre evde olmak istiyor tabii. Halledebiliyorsan çok da iyi olur, ben baya ihtiyaç duymuştum bunaKızlar düğünden ne kadr zaman sora işe başladınız. Benim iznim var baya ama biraz sıkıntılı . Düğünden sora 1 hafta kullanabileceğim sadece düğün sorası balayına gideceğim haftasonu dönecem pazarteside iş başı yapacağım. Normalde pazartesi değilde çarşamba perşembe felan başlamayı düşünüyordum bi kaç gün evimde vakit geçireyim yemek felan yapayım istedim. Sizce gereksizmi pazartesimi işe başlıyım?
Of benim deee felaket sıkıldı hem deOyyy içim sıkıldııı
canım balayından salı günü döndüm çarşamba sabah iş başıydıKızlar düğünden ne kadr zaman sora işe başladınız. Benim iznim var baya ama biraz sıkıntılı . Düğünden sora 1 hafta kullanabileceğim sadece düğün sorası balayına gideceğim haftasonu dönecem pazarteside iş başı yapacağım. Normalde pazartesi değilde çarşamba perşembe felan başlamayı düşünüyordum bi kaç gün evimde vakit geçireyim yemek felan yapayım istedim. Sizce gereksizmi pazartesimi işe başlıyım?
Bence iznin varsa öyle yap :)Kızlar düğünden ne kadr zaman sora işe başladınız. Benim iznim var baya ama biraz sıkıntılı . Düğünden sora 1 hafta kullanabileceğim sadece düğün sorası balayına gideceğim haftasonu dönecem pazarteside iş başı yapacağım. Normalde pazartesi değilde çarşamba perşembe felan başlamayı düşünüyordum bi kaç gün evimde vakit geçireyim yemek felan yapayım istedim. Sizce gereksizmi pazartesimi işe başlıyım?
Bilmiyorum aynenn havadan heralde evet üşüdüm baya sabah yine baharı atlayıp kışa giricez sanırımNedeen ? Hava kapalı buz gibi ya
senin neden kuzuuuOf benim deee felaket sıkıldı hem de
Bilmiyorum aynenn havadan heralde evet üşüdüm baya sabah yine baharı atlayıp kışa giricez sanırım
Benim de aynı sebepten herhalde kuzu. Yorgunlukla bu hal birleşince çekilmez oldu baya, gün bitse bi rahatlasak yaaaa offsenin neden kuzuuu
Ben düğünden 12 gün sonra başladım canım ama bayram vs girdi araya bence bir iki gün evde olman gerek
Canım ben de balayından cumartesi akşamı dönüp Pazartesi işe başlamıştım. İnsan bir süre evde olmak istiyor tabii. Halledebiliyorsan çok da iyi olur, ben baya ihtiyaç duymuştum buna
canım balayından salı günü döndüm çarşamba sabah iş başıydıimkanın varsa bi kaç gün koy
iznim varda şöyle alabilirim pazartesi işe gidip tekrardan izin almak. Kesintili olmasının sebebi şu kendi iznim haricinde düğün izni kullanacak olmamBence iznin varsa öyle yap :)
geçmiş olsun bencede dinlen gribin dostu dinlenmek ve bol sıvı c vitaminigeçmiş olsun canım. bende üşüttümmü nedir boğazım ve kulakalrım kötü. haftasonuna doğru bir rapor almam gerekebilir
dğün izni için neden gitmen gerekiyorki canım. benimkiler gitmeden önce yazmışlardı öncesinden yazamıyormusun.iznim varda şöyle alabilirim pazartesi işe gidip tekrardan izin almak. Kesintili olmasının sebebi şu kendi iznim haricinde düğün izni kullanacak olmam
saol canım haklısın. akşamdan başladık takviyeye zatengeçmiş olsun bencede dinlen gribin dostu dinlenmek ve bol sıvı c vitamini
Bende geçen haftaya kadar öyleydim anca toparladımBenim de aynı sebepten herhalde kuzu. Yorgunlukla bu hal birleşince çekilmez oldu baya, gün bitse bi rahatlasak yaaaa off
Darısı başıma diyorum o zaman bir an önce kuzu :)Bende geçen haftaya kadar öyleydim anca toparladım
canım fırınını kullandınmı :)Darısı başıma diyorum o zaman bir an önce kuzu :)
Darısı başıma diyorum o zaman bir an önce kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?