2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet evet bende gidicem sarılayım tebrik edeyim

Kızlar düğünden ne kadr zaman sora işe başladınız. Benim iznim var baya ama biraz sıkıntılı . Düğünden sora 1 hafta kullanabileceğim sadece düğün sorası balayına gideceğim haftasonu dönecem pazarteside iş başı yapacağım. Normalde pazartesi değilde çarşamba perşembe felan başlamayı düşünüyordum bi kaç gün evimde vakit geçireyim yemek felan yapayım istedim. Sizce gereksizmi pazartesimi işe başlıyım?

Ben düğünden 12 gün sonra başladım canım ama bayram vs girdi araya bence bir iki gün evde olman gerek

Canım ben de balayından cumartesi akşamı dönüp Pazartesi işe başlamıştım. İnsan bir süre evde olmak istiyor tabii. Halledebiliyorsan çok da iyi olur, ben baya ihtiyaç duymuştum buna

canım balayından salı günü döndüm çarşamba sabah iş başıydı imkanın varsa bi kaç gün koy

Bence iznin varsa öyle yap :)

Ben düğünden 12 gün sonra başladım canım ama bayram vs girdi araya bence bir iki gün evde olman gerek

Canım ben de balayından cumartesi akşamı dönüp Pazartesi işe başlamıştım. İnsan bir süre evde olmak istiyor tabii. Halledebiliyorsan çok da iyi olur, ben baya ihtiyaç duymuştum buna

canım balayından salı günü döndüm çarşamba sabah iş başıydı imkanın varsa bi kaç gün koy

Bence iznin varsa öyle yap :)
iznim varda şöyle alabilirim pazartesi işe gidip tekrardan izin almak. Kesintili olmasının sebebi şu kendi iznim haricinde düğün izni kullanacak olmam

iznim varda şöyle alabilirim pazartesi işe gidip tekrardan izin almak. Kesintili olmasının sebebi şu kendi iznim haricinde düğün izni kullanacak olmam
dğün izni için neden gitmen gerekiyorki canım. benimkiler gitmeden önce yazmışlardı öncesinden yazamıyormusun.
geçmiş olsun bencede dinlen gribin dostu dinlenmek ve bol sıvı c vitamini
saol canım haklısın. akşamdan başladık takviyeye zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…