2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evde her yer her yerde sanki düşündükçe sinirim bozuluyor Almam gereken şeyler var düzenlemek için maaş gününü bekliyorum inşallah zamanla otururum canım
evet malesef eksiler için bekliyoruz benim hala öyle mesela. olsun bundan sonrası zamanla yapılır takma kafana.

Günaydın kuzular,
Uykusuzluk devrelerimi yaktı artık benim yaaa, çok fena sersem bi haldeyim ve deli gibi bi baş ağrısı ile uyandıım

Günaydın kuzular,
Uykusuzluk devrelerimi yaktı artık benim yaaa, çok fena sersem bi haldeyim ve deli gibi bi baş ağrısı ile uyandıım
yan etkisi en az olan ve 15 dk ağrıyı kesen bir arveles çak tavsiyem bolbol sıvı tüket havalarda malum kendimize iyi bakalım kızlar öhhö öhhö demeyelim

Kuzucuum ilk hafta falan ben de yemek yapamadım diye bi içerlemiştim de üzülme nasılsa bol bol yapmak zorundayız.
Çalışıyor olduğumuz için düzen kısmının zaman alması da normal. Bizim gardrobumz ve ayakkabılığımız de curcunaydı ilk zaman mesela ben de ona takmıştım kafayı ama bir boş günde hemen hallolundu o da :)
Eksik konusu zaten malumun hepimizin var inşallah zamanla onu da tamamlarız daha çok yeniyiz düzelecek hepsi sıkma canını sen :)

günaydınlar, üzülme bliss yeni taşındın normaldir zamanla herşey cuk diye oturuverir. tabi evde de oturuverirsen zamanını ayırırsan taze gelin olmak zor iş bee

İşte evde otursam belki daha kolay olacak ama çalışınca olmuyor inşallah zamanla yoluna girecek.

evet malesef eksiler için bekliyoruz benim hala öyle mesela. olsun bundan sonrası zamanla yapılır takma kafana.

İnşallah canım bende öyle diyorum zamanla olacak ama gördükçe sinirim bozuluyor

Günaydın kuzular,

Günaydın canım çokmu geç yatıyorsun ? Bende evlendiğimden beri hep geç saatlere kadar ayaktayım ya ne zormuş ev hanımı olmak

yan etkisi en az olan ve 15 dk ağrıyı kesen bir arveles çak tavsiyem bolbol sıvı tüket havalarda malum kendimize iyi bakalım kızlar öhhö öhhö demeyelim
Ayy ondan yok da kafamı kaldırıp bir kahvaltı yapabilirsem hemen bi tane içicem zaten canım. Bütün hafta gece geç saatte yat sabahın köründe hortla böyle oldu tabii pes ettim artık

İşe gelesim gelmiyor aklım evde hep gardrobumuz dağınık bizimde mesela boş odam çok dağınık. Ama eşime soruyorum abartıyorsun diyor
Yemek konusunda haklısın bir ömür boyu yapıcaz zaten dimi

Günaydın kuzular,
geçmiş olsun canım. bende üşüttümmü nedir boğazım ve kulakalrım kötü. haftasonuna doğru bir rapor almam gerekebilir

Günaydın canım çokmu geç yatıyorsun ? Bende evlendiğimden beri hep geç saatlere kadar ayaktayım ya ne zormuş ev hanımı olmak
Kuzu evt yaa ben de çok geç yatıyorum evlendiğimden beri, gerçekten bugün son oktasıymış artık sabah kafamı bi yere vurmuşum gibi bi ağrıyla uyandım ki hala öyle Ay ne zormuş gerçekten yaaa
İşe gelesim gelmiyor aklım evde hep gardrobumuz dağınık bizimde mesela boş odam çok dağınık. Ama eşime soruyorum abartıyorsun diyor
Yemek konusunda haklısın bir ömür boyu yapıcaz zaten dimi
Haha yemek konusu gerçekten öyle onu es geç o yüzden.
Dağınıklıkları da düşünme ya annene de hafta içi gidecekmişsin haftasou bir kaç saatini ayırsan hepsini halledersin sen :)
Benim de gözümde çok büyümüştü hafta sonunu bekledim . Sonra döktüm herşeyi ütülenecekleri ayırdım gersisini katladım astım. Bir de bir hırsla tv nin karşısına ütü masasını açtım 30 parça kıyafet ütüledim
Misler gibi oldu içinden bişey almaya kıyamıyorum hala :))))

geçmiş olsun canım. bende üşüttümmü nedir boğazım ve kulakalrım kötü. haftasonuna doğru bir rapor almam gerekebilir
Ahkuzucum sağol sana da geçmiş olsun. Havalar da vurdu tabi hepimizi bir yandan. Dikkat et kendine hastalıık belirtileri başlamış ama bişiler yap durdurmaya bak.

Bende tam anlamıyla ütü yapabilmek için ütü masasını bekliyorum bugün yarın gelir herhalde c.tesi günü bir sürü iş yapmayı planlıyorum bakalım inşallah uygulayabilirim Annemin evinde ne rahatmışım ben ya valla şimdi anlıyorum değerini

kesinlikle annem bana diyor gititn ütüden kurtuldum die

Bir ayı buluyo canım o anca oturuyo düzen

Haha di mi ya gerçekten öyleymiş. Hazırlansın ye ve kalk!
Dağınık bıraktığın ev eve gittiğinde toplu olsun falan. Farkında değilmişiz tabii.
Şimdi A dan Z ye herşey sen yaparsan oluyor yoksa yok. Ah ahh

Bir ayı buluyo canım o anca oturuyo düzen
Hadi bakalım 2 haftam daha var ozaman

Ya valla biz hiç bişey yapmıyomuşuz demek ki birde hiç oturmuyo diye kızıyordum anneme haklıymış

Ya valla biz hiç bişey yapmıyomuşuz demek ki birde hiç oturmuyo diye kızıyordum anneme haklıymış
Evet yaaa, eminim onlar da isterlerdi oturmayı amaa..
Hayır şuan düşünüyorum da biz 2 kişilik ev için konuşuyoruz bunu. Anneler o ksımı halledip bir de bize yetişmeye çalışmışlar. Ben de anneme gidecektim bugün zaten, gideyim de bir sarılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…