Ay ben de kalktım 6 da yaa, çok gıcık oldum ama. Eşim kalktı işe gitti o saatte. Ben de hava hala karanlık olduğu için korktum tüm ışıkları yaktım ama yine de uyku girmedi gözümeaynen çok geç yattım hemde6 da kalktım durum vahim
kıyamam korktun mu ? normal ama o saatte benim kardeşim senden beter bi gün eşi uyudu bende oturma odasında oturuyorum salona çıktı ağlayarak geldi abla abla mutfakta biri var bende ciddiye alıyorum neyse elime vazoyu aldım gittim tabiki kimse yok bende gördü falan sanıyorumAy ben de kalktım 6 da yaa, çok gıcık oldum ama. Eşim kalktı işe gitti o saatte. Ben de hava hala karanlık olduğu için korktum tüm ışıkları yaktım ama yine de uyku girmedi gözümeHabire bi yerden çıtırtı geliyo gibiydi
Hallam ben napcam bu ödlek hallerimle yaa
süpermiş darısı benim başıma ne zaman söyleyecek bilmiyorumya ben nasıl düşünemedim sarı olacağını kendime kızdım
yemek harika geçti çok güldük sonra anneme anne babama baba falan dedi
ama nasıl dedi çıkarken tam kendimi gelirken çok gaza getirmiştim diyemedim ama şimdi demezsem
bir daha diyemem dedi anne baba dedi bu açıklamayı onlara yaptı öldüm gülmekten
ben uyumaya geleceğim sana
aaa kimler gelmiş hoşgeld,n canım hadi anlatt sabırsızlandım sonra fotolarda getirdin mi bizeBen geldiiimmm herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kuzular
Ahahahahakıyamam korktun mu ? normal ama o saatte benim kardeşim senden beter bi gün eşi uyudu bende oturma odasında oturuyorum salona çıktı ağlayarak geldi abla abla mutfakta biri var bende ciddiye alıyorum neyse elime vazoyu aldım gittim tabiki kimse yok bende gördü falan sanıyorumama öyle ciddiydi ki sonra kendime güldüm vazoyla ne yapcaksam
Ooo çok güzel düğün fotoğraflı taze gelin gelmiş :) Hoşgeldinn. Harika olmuşsunuz kuzucum tebrik ediyorum siziBen geldiiimmm herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kuzular
Ayy kuzucuum geldin sonundaaa , hoşgeldiiinn :)Ben geldiiimmm herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kuzular
AhahahahaAy gülmekten ölebilirim şuan Kardeşine mi güleyim sana mı bilemedim vazosunu almoş gitmiş
Korktum valla ayrıca ya ben biraz korkak bi tipim bu tür durumlarda
Hoşbulduk kuzu fotoğraf elimde çok az var onlarda ig de olanlaraaa kimler gelmiş hoşgeld,n canım hadi anlatt sabırsızlandım sonra fotolarda getirdin mi bize
Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk hangi fotoğraftan bahsediyorsunHepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlarr :) Ben de zombi olarak unuttum.
Ooo çok güzel düğün fotoğraflı taze gelin gelmiş :) Hoşgeldinn. Harika olmuşsunuz kuzucum tebrik ediyorum sizi
Haha kızııım kurdeşen döksem de açmam o camı ben de !ne sandın vazom var benim
ya hayır da o kavurucu sıcaklarda tüm camları kapatıp yatıyor
beterin beteri var üzülme kardeşş
Şarkı söylediğiniz :) Yani baya baya bi hoş olmuş :) Madem fotoğraf yok anlatacaklarını bekliyoruzHoşbulduk kuzu fotoğraf elimde çok az var onlarda ig de olanlar
Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk hangi fotoğraftan bahsediyorsun
Ayy nasıl yaniHaha kızııım kurdeşen döksem de açmam o camı ben de !
Bundan yıllar yıllar önce idi, yatağımın kenarındaki pencereyi çık bırakmıştım çok sıcak olduğu için hırsız baya üstümden atlayıp yatağımın kenarına basıp güzelce giriş çıkış yapmıştı eveAy tövbe ya bela çağırmayayım da şimdi
Vallahi resmen öyle oldu . Hayır bi de evin o kısmı 3. kat ihtimal vermedik yani açtık. Ayrıca çıkarken de gördüm biliyomusunnn.Ayy nasıl yaniTövbe açmam bi daha camı
Şarkı söylediğiniz :) Yani baya baya bi hoş olmuş :) Madem fotoğraf yok anlatacaklarını bekliyoruz
Canm perde seçmek bi kaç saatlik iş secersen 10 güne dikerler acele etKızlaar nikahıma 4 hafta kaldı ve ben hala perde ayarlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?