2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

dimi ya ben de artık çiçekli taç görmekten bıktım ama taç okadar güzeldi ki çat diye almış bulundum . peki bu taşlı taçları nerden bulabilirim gelinlik satan yerler dısında cunku oralar cok pahalı oluyor yaw takı toka satan yerlerde fln varmıdır ki ?

evet heryerde bulamazsın bulsanda çok pahalıdır karşıda Mahmutpaşa da bir sürü var envayi çeşit hemde en ucuzu 10 tl başlıyor 50 ye kadar istediğin modeli bulursun emininine git yokuş yukarı çıkınca sol taraftaki sokakta sorarsan söylerler zaten ben oradan bakacağım hem kına hem düğün için aldığın tacın resmi varsa at bakalım

çok beğendim :) güle güle kullan canım

Ben çiçekli yapacağım çekimlerde falan

ayy çok güzel ya bunlar ben bayıldım tabaklarında öyle ben hala bakınıyorum ben sade bişey olsun dedim
Valla misafir takımı sade, canım isterse onu kullanırım, renk istersem bunu ki en çok da bunu kullanırım Ay bayıldım ya bi küçük ev aletlerini böyle bayılarak aldım bi de bunları galiba :) Kaseleri de bi takım daha mı alsaydım demedim değil

bende şuan onlara bakıyorum iki takım alıcam galiba gerçekten çok güzeller senin onlar sade ama bende bunları sade alayım dedim diğeri desenli
o değilde bana nişanlıma bakım malzemeleri parfüm falan almalıyım onları koyacak kutu lazım şık olsun istiyorum

güle güle kullan bayıldım demekten onu unuttum:)

Al al çok güzeller gerçekten Ay keşke iki tane alsaydıım. Bu arada bugün yarın 50tl üzeri ücretsiz kargo haberin olsun. Ben dünya şey aldım yine kargo ödedim Çerezliklerin kutusu da çok şık görsen anlarsın dokulu falan. Şaka bir yana d&rda bazen oluyor güzel kutular ama pahalı. Bir bakınalım ona da.
güle güle kullan bayıldım demekten onu unuttum:)
Ay teşekkür ederim inşallah kırmam

yarın alayım o zaman ben çok beğendim çünkü
kırmazsın kuşumm sigortalayım istersen:):)
kutulara bakıyorum tabi içininde dolması gerek

yarın alayım o zaman ben çok beğendim çünkü
kırmazsın kuşumm sigortalayım istersen:):)
kutulara bakıyorum tabi içininde dolması gerek
Al al biz birbirimize hep aynı şeyleri aldırdık zaten Bak blender setini de benimkinden al kullanmadım ama çok memnunum
Ay zor iş o bohça ya biz göstermelik yaptığımızdan çok bir şey de diyemedim şimdi Hele sana gelenle çıta baya yükseldi tabi

kullanmadan memnun kaldıysan gerçekten bayağı iyiymişaynen ama menunum tavsiye ile almaya çünkü çok çeşit var karar veremiyorum yoksa
sorma ya tam donanımlı hazırlamam lazım parfümü bile iki tane almışlar nelere gideyim ne edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…