2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy kıyamam gözü yaşlı gelin olmuş kendimi düşünemiyorum artık oh bitti ama herşey güzel anılarla kaldı

hoş geldin aramıza,
bende mayıs geliniyim inşallah seninde hayırlı olsun

aynen beklememek gerekiyor umut verseler de yaparız deseler de nişanda gördük ne yapabildiklerini tek başınaydık .dediğini tutacağım ilk etapta beraber yapalım demeyeceğim. benimki de öyle hiç hevesi yok böyle şeylere ona göre gereksiz masraf diyor. hiçbir zaman kadın olmadıkları için bizi ve duygularımızı anlayamazlar. onların tek gayesi mutlu edip hayallerimizle bir geleceğe başlamak. ve gerçekten öyle bazen senden başka kimse düşünmüyor. ama benim ki diorki ağustos eylül ozaman bende mayıs istiyorum onu nasıl yapıcam ne demeliyim o tarihte olabilmesi için yetiştremem diyor ama inat yapıyor 3.00 nasıl 4 ay erteler ya

Kızlarrrr gittigidiyorda 250 tl ye 25 tl indirim varmış büyük bişey alıcaksanız aklınızda bulunsun

Bak sende öyle derse o tarihlerde salon fiyatları daha pahalı oluyormuş de cebinize ne kalsa kar sonuçta

Hatırlıyorum onu aldığın zamanı ayyy böyle bakınca bidaha gelinlik giyesim geldi bu arada çekim ne oldu ?
İşte benim de bi daha giyesim geliyor o günden beri ya hahah
Kuzu çarşamba bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriciiz.
Hem gözümdee büyüyo bu olay hem de bi daha gelinlik giyicem diye seviniyorum bilemedim

benimkiler bana demiştiki düğün diye tutturursan işte evimizde şu eşya olacak die tuturursan bir sene daha bekelemek gerekecek dediler. bende beklerim ne varki herşeyi istediğim gibi olmadıktan sonra evliliği napım dedim eşşek gibide yaptık bence sana yapılan bi blöf. bence gerekirse ertelensin ama yapalım de. he gerçekten ertelenirsede ertelensin hiç düşünmce bence rahat rahat güzel olsun yeterki olsun

İşte benim de bi daha giyesim geliyor o günden beri ya hahah
Kuzu çarşamba bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriciiz.
Hem gözümdee büyüyo bu olay hem de bi daha gelinlik giyicem diye seviniyorum bilemedim
Aaa ne güzel yorucu oluyo ama güzelde oluyo :) benim albümümü gördün mü seeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…