- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ellerine sağlık çok güzel gözüküyo :) runnerını yesinler :)Eveet arkadaşdan gelen bir foto daha eklendi kuzular
Bir de ilk yemeğimizi ekledim. Düğünden sonraki gün hazırlamıştım. Çok da açtık hızlıca böyle oldu
ayy kıyamam gözü yaşlı gelin olmuş kendimi düşünemiyorum artık oh bitti ama herşey güzel anılarla kaldıTeşekkür ederim kuzular :)
Yaaa evden çıkarken ev çok kalabalıktı falan ağlamadımAnlamadan çıktım öyle babamla. Çok fena bir duygu ama öyle gün içinde deli gibi ağlayan ben orada ağlamadı yani :)
Dışarda da davul zurna vardı zaten gelinlik kuyruğuyla halay merasimi fıtık ettiğimden duygular da kayboldu
Kına günü aksilikler yaşadım. Kınadan önce inanılmaz çok ağladım. Mahfoldum yani öyle diyeyim.
Sonra herkes güldürmk için ama yanlış zaman şimdi ağlamicaksın akşama falan dedi. Ben de susunca herkese söyledim akiama ağlayamam göz yaşı kalmadı beklemeyin diye
Ama o koltuğa oturdum o müzik bir başladı ben yine iptal tabii, annem geldi sarıldı ağlama dedikçe daha çok katılıyorum. O da ağlıyo çünkü.
O an çok zordu gerçekten.
Düğün sonrası babama sarılınca ağladım. Eşime bişiler söyledi çünkü " artık sana emanet sana çok güveniyorum benim güvenimi boşa çıkarma falan vs". Sonra ben ağlayınca ağlama baban burda dedi gözleri doldu orda bi daha katıldım falan.
Böyle yani :)
sakin ol şampiyonCok uzgunum yaaa heyecanlanamiyotum
Insallah aksama boyle olmam kuaföre gittim ni baslar herhalde kuzum
hoş geldin aramıza,Merhaba arkadaşlar ben burayı çok uzun zamandır okuyorum ama yazma fırsatım olmamıştı. Bazılarınız düğünü bu aralar allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel geçerBazılarınızda benim gibi Mayıs ayında düğün düşünüyor. Mekan bakmaya başlamışsınız biz daha bakamıyoruz ama yetişir herşey umarım korkmuyor değilim.
Haha sağol kuzucuuum :) n11 sağolsun onun için deellerine sağlık çok güzel gözüküyo :) runnerını yesinler :)
Öyle canım :) Darısı başınıza inşallahayy kıyamam gözü yaşlı gelin olmuş kendimi düşünemiyorum artık oh bitti ama herşey güzel anılarla kaldı
Teşekkür ederim. Sizler nişan yapmışsınız bizde daha o olmadıhoş geldin aramıza,
bende mayıs geliniyim inşallah seninde hayırlı olsun
Hatırlıyorum onu aldığın zamanıHaha sağol kuzucuuum :) n11 sağolsun onun için de
bence ilk başta beraber ödeyelime girme. bellimi olur belki ailesi yapmak ister. ama baktın iş gerçekten zorlanıyor ozmaan yapılabilir. bzi iyi niyetli düşüünüyoruz yaparız ederiz destek olunur falan diye. ama malesef erkekler böyle değil. he ayrıca gerçekten sizden başka kimse sizin kadar düşünmüyor ki bazen sadece sen düşünüyorsun erkekler için önemli değil çünkü. bizimde eşimin ailesi bir kere olsun ne durumdasınız bir şeye ihtiyacınız varmı demedi. kimseden bekleme böyle birşey
öylemi dersin ertele yani dik kafalı ol dediğini yaptırYani ben senin yerinde olsam düğünü yapardım, sonuçta o ertelenmesine razı olabiliyosa sende olursun
Bak sende öyle derse o tarihlerde salon fiyatları daha pahalı oluyormuş de cebinize ne kalsa kar sonuçtaaynen beklememek gerekiyor umut verseler de yaparız deseler de nişanda gördük ne yapabildiklerini tek başınaydık .dediğini tutacağım ilk etapta beraber yapalım demeyeceğim. benimki de öyle hiç hevesi yok böyle şeylere ona göre gereksiz masraf diyor. hiçbir zaman kadın olmadıkları için bizi ve duygularımızı anlayamazlar. onların tek gayesi mutlu edip hayallerimizle bir geleceğe başlamak. ve gerçekten öyle bazen senden başka kimse düşünmüyor. ama benim ki diorki ağustos eylül ozaman bende mayıs istiyorum onu nasıl yapıcam ne demeliyim o tarihte olabilmesi için yetiştremem diyor ama inat yapıyor 3.00 nasıl 4 ay erteler ya
kuzum yaaa allh seni doğru lafumut fakirin ekmeğidir :)
Dik kafalılık değil kırmadan konusun halledin, benim dediğim isteğinden vazgeçme ilerde üzülebilirsin düğün yapmadım diyeöylemi dersin ertele yani dik kafalı ol dediğini yaptır
olsun oda olur hemde rüya gibi bekle sabır ben 1 sene bekledimTeşekkür ederim. Sizler nişan yapmışsınız bizde daha o olmadı
İşte benim de bi daha giyesim geliyor o günden beri ya hahahHatırlıyorum onu aldığın zamanıayyy böyle bakınca bidaha gelinlik giyesim geldi bu arada çekim ne oldu ?
Bayramdan sonra olacak birşeyler heycanlıyım şimdidenolsun oda olur hemde rüya gibi bekle sabır ben 1 sene bekledim
benimkiler bana demiştiki düğün diye tutturursan işte evimizde şu eşya olacak die tuturursan bir sene daha bekelemek gerekecek dediler. bende beklerim ne varki herşeyi istediğim gibi olmadıktan sonra evliliği napım dedim eşşek gibide yaptıkaynen beklememek gerekiyor umut verseler de yaparız deseler de nişanda gördük ne yapabildiklerini tek başınaydık .dediğini tutacağım ilk etapta beraber yapalım demeyeceğim. benimki de öyle hiç hevesi yok böyle şeylere ona göre gereksiz masraf diyor. hiçbir zaman kadın olmadıkları için bizi ve duygularımızı anlayamazlar. onların tek gayesi mutlu edip hayallerimizle bir geleceğe başlamak. ve gerçekten öyle bazen senden başka kimse düşünmüyor. ama benim ki diorki ağustos eylül ozaman bende mayıs istiyorum onu nasıl yapıcam ne demeliyim o tarihte olabilmesi için yetiştremem diyor ama inat yapıyor 3.00 nasıl 4 ay erteler ya
Aaa ne güzel yorucu oluyo ama güzelde oluyo :) benim albümümü gördün mü seeeennnİşte benim de bi daha giyesim geliyor o günden beri ya hahah
Kuzu çarşamba bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriciiz.
Hem gözümdee büyüyo bu olay hem de bi daha gelinlik giyicem diye seviniyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?