2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Katılıyorum sana kuzu geçen oturduk hesapladık o kadar para harcamışız ki, o kadar kazanmıyoruz gibi ama bi şekilde üstesinden gelmişiz gerçekten zor oluyo ama yani stresi bile yetiyo. Bu arada size anlattığım mevzu vardı ya yarısını kurtardık gibi
Hadi gözünüz aydınn :)

maşallah canım :) çok güzel olmuşsun tam tahmin ettiğimiz gibi :)
Amannn maşallah size kuzu :nazar::nazar: bu arada evden çıkarken naptınn ? kınada naptın ??
Teşekkür ederim kuzular :)
Yaaa evden çıkarken ev çok kalabalıktı falan ağlamadım :D Anlamadan çıktım öyle babamla. Çok fena bir duygu ama öyle gün içinde deli gibi ağlayan ben orada ağlamadı yani :)
Dışarda da davul zurna vardı zaten gelinlik kuyruğuyla halay merasimi fıtık ettiğimden duygular da kayboldu :D
Kına günü aksilikler yaşadım. Kınadan önce inanılmaz çok ağladım. Mahfoldum yani öyle diyeyim.
Sonra herkes güldürmk için ama yanlış zaman şimdi ağlamicaksın akşama falan dedi. Ben de susunca herkese söyledim akiama ağlayamam göz yaşı kalmadı beklemeyin diye :D
Ama o koltuğa oturdum o müzik bir başladı ben yine iptal tabii, annem geldi sarıldı ağlama dedikçe daha çok katılıyorum. O da ağlıyo çünkü.
O an çok zordu gerçekten.
Düğün sonrası babama sarılınca ağladım. Eşime bişiler söyledi çünkü " artık sana emanet sana çok güveniyorum benim güvenimi boşa çıkarma falan vs". Sonra ben ağlayınca ağlama baban burda dedi gözleri doldu orda bi daha katıldım falan.
Böyle yani :)

Yaaa evden çıkarken ev çok kalabalıktı falan ağlamadım :KK70: Anlamadan çıktım öyle babamla. Çok fena bir duygu ama öyle gün içinde deli gibi ağlayan ben orada ağlamadı yani :)
Dışarda da davul zurna vardı zaten gelinlik kuyruğuyla halay merasimi fıtık ettiğimden duygular da kayboldu :KK70:
Kına günü aksilikler yaşadım. Kınadan önce inanılmaz çok ağladım. Mahfoldum yani öyle diyeyim.
Sonra herkes güldürmk için ama yanlış zaman şimdi ağlamicaksın akşama falan dedi. Ben de susunca herkese söyledim akiama ağlayamam göz yaşı kalmadı beklemeyin diye :KK70:
Ama o koltuğa oturdum o müzik bir başladı ben yine iptal tabii, annem geldi sarıldı ağlama dedikçe daha çok katılıyorum. O da ağlıyo çünkü.
Düğün sonrası babama sarılınca ağladım. Eşime bişiler söyledi çünkü " artık sana emanet sana çok güveniyorum benim güvenimi boşa çıkarma falan vs". Sonra ben ağlayınca ağlama baban burda dedi gözleri doldu orda bi daha katıldım falan.
Okurken ben kötü oldum burda ama kıyamam ya:cry::cry:

Yaaa evden çıkarken ev çok kalabalıktı falan ağlamadım :KK70: Anlamadan çıktım öyle babamla. Çok fena bir duygu ama öyle gün içinde deli gibi ağlayan ben orada ağlamadı yani :)
Dışarda da davul zurna vardı zaten gelinlik kuyruğuyla halay merasimi fıtık ettiğimden duygular da kayboldu :KK70:
Sonra herkes güldürmk için ama yanlış zaman şimdi ağlamicaksın akşama falan dedi. Ben de susunca herkese söyledim akiama ağlayamam göz yaşı kalmadı beklemeyin diye :KK70:
Ay düğümlendim şu an çok kötü :cry: Benim korktuğum konuşmalar da bunlar zaten. Kimse konuşmasa bişey yokmuş gibi davransa ağlamam ama ağlama desin yok baban burada desin aman yarabbim şelaleler bir açılır bütün gün ağlarım.

Okurken ben kötü oldum burda ama kıyamam ya:cry::cry:
Ay düğümlendim şu an çok kötü :cry: Benim korktuğum konuşmalar da bunlar zaten. Kimse konuşmasa bişey yokmuş gibi davransa ağlamam ama ağlama desin yok baban burada desin aman yarabbim şelaleler bir açılır bütün gün ağlarım.
Sormayın kuzular gerçekten çok kötüydü.
Bir de onlar gittiler ben kaldım ya o kadar garipsedim ki. Normalde onlarla gittiğim yerden onlarla dönerim neticede.
Hatta onalr salondan çıktı ben eşime döndüm " neden gittiler ki dedim" üzüldü o da öyle diyince. Açıklama yapmaya çalışıyo safa bağladığım için. Geç dank etti yani o da baya :)

Kizlar ben geldimm Mrs Pink Mrs Pink i gormeye:KK70:
Cok guzel olmussun canim masallah cok duygulandim yazdiklarini okuyunca zaten gözyaşları hazir bekliyor :KK43:
Kuzum yaaaa ay iyi ki geldin. Ben de seni çok merak etmiştim.
Nasılsın ne durumdasın, ay göremiciim diye üzülmüştüm yaaa nasıl sevindim :)
Teşekkür ederim ayrıcaaa :) Sen de çok çok güzel olacaksın şimdi :)

Kuzum yaaaa ay iyi ki geldin. Ben de seni çok merak etmiştim.
Nasılsın ne durumdasın, ay göremiciim diye üzülmüştüm yaaa nasıl sevindim :)
Teşekkür ederim ayrıcaaa :) Sen de çok çok güzel olacaksın şimdi :)
Cok uzgunum yaaa heyecanlanamiyotum:(:(
Insallah aksama boyle olmam kuaföre gittim ni baslar herhalde kuzum

Kizlar ben geldimm Mrs Pink Mrs Pink i gormeye:KK70:
Cok guzel olmussun canim masallah cok duygulandim yazdiklarini okuyunca zaten gözyaşları hazir bekliyor :KK43:
Hoşgeldiiin gözümüz seni arıyordu :)
Bir de onlar gittiler ben kaldım ya o kadar garipsedim ki. Normalde onlarla gittiğim yerden onlarla dönerim neticede.
Hatta onalr salondan çıktı ben eşime döndüm " neden gittiler ki dedim" üzüldü o da öyle diyince. Açıklama yapmaya çalışıyo safa bağladığım için. Geç dank etti yani o da baya :)

Cok uzgunum yaaa heyecanlanamiyotum:KK43::KK43:
Insallah aksama boyle olmam kuaföre gittim ni baslar herhalde kuzum

Ay kıyamam ama ben size :(

Hosbuldum canim benimm cok karışık duygulardayim :KK43:
Kuzucuum lütfen akşama odaklanmaya çalış.
Bak bana düğün bitti şimdi bir daha gelin de olamicam zaten d,ye dolanıyorum ortalarda :D
Onu düşün lütfen tekrarı olmayan bir gün yaşayacaksın en çok sen eğlenmelisin. Düğünde çok eğlendim ben iyi ki de öyle yapmışım diyorum.
Hepsi yer,nde güzel. Duyguların da ağır basacak bazı anlarda tabi ki ama daha çok düğüne odaklanmalısın. Herşey çok güzel olacak

ayy kıyamam yaa, bizim bi ayı geçti ama bazen kötü olabiliyorum dün evi özledim diye oturup ağladım inanırmısın :KK61:

Kuzucuum lütfen akşama odaklanmaya çalış.
Bak bana düğün bitti şimdi bir daha gelin de olamicam zaten d,ye dolanıyorum ortalarda :KK70:
Onu düşün lütfen tekrarı olmayan bir gün yaşayacaksın en çok sen eğlenmelisin. Düğünde çok eğlendim ben iyi ki de öyle yapmışım diyorum.
Hepsi yer,nde güzel. Duyguların da ağır basacak bazı anlarda tabi ki ama daha çok düğüne odaklanmalısın. Herşey çok güzel olacak

Çok zordur ama bak Mrs Pink Mrs Pink yeni atlattı bu durumu onu dinlemelisin diyorum kuzucum

Mrs Pink Mrs Pink dinlemeye calisicam kuzum tavsiyelerini insallah cok eglenmeyi planliyorm ama sonrasini düşünmeden edemiyorum neyseee balayi cok heyecanlandiriyor:D@Auralee. Bak dinlemeye basladim bile :D

Back