- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
hahaha onu bende düşünüyorum bazen ama kıyamıyor insanbirde sonra kim temizlicek bi iş dha açıkacak die vazgeçiyorum haha
Ayy inanmıyorum evde elin cebinde gez kuzu sen amanHaha çok iyisiniz ya
Ben daha dün evde ilk kez bir kaç saat geçirdim neredeyse onda da 1 bardak 2 çerezlik kırdım
Ayrıca sabah da bişey alırken çayı döktüm yere, geç kalmıştım hemen çıktım. Şimdi konuşuyoruz eşimle " ay iş yerinde çok yoğun olurum sandım ama iyiymiş yaa " dedim.
O da hee orası iyi de burası pek iyi değil, çay dökülmüş dedi hahahNeyse halledecekmiş öyle iddia etti yani
çok tutarsız. ama hepimizin yaşadığı gibi bir damat tarafı var sanırım. düğün yapmayıp salon parasını ekstra altın almayacaklarmıydı şimdi nolduda düğün istenince tarih uzuyor. ektsra yapacakları altını yapmasınlar düğün yapsınlar zaten buna göre ayarlamamışlarmıydı kendilerini. malesefki ne kadara az istersen okadar tepene çıkıyorlar. he tabiki onu isteyin şunu isteyin demiyorum. ama kızlar ne kadar azla yetinen olursa daha fazlasını istediklerinde karşıdaki kaplan kesiliyor. düğün konusunda gelince bence kesinlikle yapmalısın. evet eve eklenir balayına eklenir faaln filan ama ev için atıyorum bir sene daha bekler öyle alırsın ama düğün yapmak için başka fırsatın yok ki. yapılmadığı zaman hep içinde kalacak. karşı tarafı ikna etme konusuna gelince. diceksin açık açık ben geleceğimiz için daha iyi olur diye düşünmüştüm ama şimdide düşündükçe düğünsüz olması birgün beni pişman edebilir içime sinmiyor diyip anlatabilrisn ve deidğim gibi yapacakları ektra altını yapmasınlar düğünü yapsınlar neden uzadığını açıklasınlar. ayrıca şöyle bişi daha asla inanmıyorumki düğün yapılmazsa normal takacakları hediye olarak takıya ektsra bişi taksınlar. birde 3000 gibi bi rakam cidden çok iyi bir rakam. biizm biri 6 diğeri 3e tutuldu.o zaman siz öyle diyorsanız ben bugünden itibaren bakmaya başlıyımok önce yeri tutacağım ozaman ben sağolun kızlar uyardığınız için.. ben kına yeri bakacağım zaten onu arayıp bulacağım. bir başka konuda düğün meselesi kızlar bu konuda çok yardıma ihtiyacım var lütfen fikir verip yönlendirin beni.. şöyleki ben düğün isteyen biriydim söz olduktan sonra halamın mantık butonu girip yapma onun yerine balayı yada alacağınız eve para eklersin dedi. nişanlımın babası rahmetli onun yerine abileri var karşımızda dünür olarak bende şimdilik düğün konusuna sıcak bakmıyorum onun yerine ev alalım dedim buna istinaden abileri tamm ozaman onun parasını sana altın olarak takı alıp takalım deyince mantıklı geldi kabul ettim ama ailem normalde istiyor ve ben de istiyorum ara ara heyecanlanıo-yorum dyorum nikah 2 dk geklinlik için yıllar bekle 1 saat giy ve çıkart 1 kere oluyor diyorum. ve ailesine bir sebepten ötürü takı konusunda güvencim bitti zaten her halukarda nikahta düğünde olsa takan takıcak bende fikrimi değiştirdim bizimkine konu açtım dün seninde bir dediğin tutmuyor hani düğün yapmayacaktık dedi bende fikrimi değiştrdim istiyordum zaten baştanda ama neolcak sadece salon parası vericez 3.00 tl deim bu sefer işi yokuşa sürdü dediki normalde mayısta evlenecektik ya eğer düğün istiyorsan temmuz ağustosu bulur 3-4 ay erteleyeceğiz tarihi ozaman dedi yani o hiç yapmak istemiyor iyide benim canım yokmu nişan yaptım kınada yapacağım mobilyaların yarı parasını verdim herşeye ortak yapıyoruz onlarda bir salon tutacak düğün için mızmızlandı. nasıl ikna edicem tarihin uzamasını da istemiyorum bu konuda siz olsanız ne yapar ne tavsiye ederdinz
Haha ay evet yaa o da kendine bir forum sayfası bulup beni anlatmasın kız. Allah korusunay sende fenaymışsınkorkarım bizim eşlerden bahsettiğimiz gibi seninkide senden bahsedecek
Hahah ayy dilimi ısırayım dur belli olmaz daha yen, başladıkAyy inanmıyorum evde elin cebinde gez kuzu sen aman
Ay şu an ben de çok güldüm sanatableti kır o zaman kuzu korksun bidaha oynayamaz. ayy geçen başka birine sinirlendim ben sizede anlattığım mevzu işte o ara konuşuyoruz mutfakta bardaklar elimin altında bi sinirimi çıkariim dedim sonra baktım çok ciciler kıramadım ne güldüm ama kendime
İviiit artık havamı da yaparımmHahah bak bak tarih vererek konuşuyor b,z,mkisiiiii
Ayy resmen kendimi gördüm korkuyorum yeni eşyalarımın da sonu böyle olacak diyeHaha çok iyisiniz ya
Ben daha dün evde ilk kez bir kaç saat geçirdim neredeyse onda da 1 bardak 2 çerezlik kırdım
Ayrıca sabah da bişey alırken çayı döktüm yere, geç kalmıştım hemen çıktım. Şimdi konuşuyoruz eşimle " ay iş yerinde çok yoğun olurum sandım ama iyiymiş yaa " dedim.
O da hee orası iyi de burası pek iyi değil, çay dökülmüş dedi hahahNeyse halledecekmiş öyle iddia etti yani
Off çok karışık bi mevzu ve inan hiç bi öneride bulunamıyorum :/ Onu en iyi sen tanırsın, nasıl davranman gerektiğini sen bilirsin.o zaman siz öyle diyorsanız ben bugünden itibaren bakmaya başlıyımok önce yeri tutacağım ozaman ben sağolun kızlar uyardığınız için.. ben kına yeri bakacağım zaten onu arayıp bulacağım. bir başka konuda düğün meselesi kızlar bu konuda çok yardıma ihtiyacım var lütfen fikir verip yönlendirin beni.. şöyleki ben düğün isteyen biriydim söz olduktan sonra halamın mantık butonu girip yapma onun yerine balayı yada alacağınız eve para eklersin dedi. nişanlımın babası rahmetli onun yerine abileri var karşımızda dünür olarak bende şimdilik düğün konusuna sıcak bakmıyorum onun yerine ev alalım dedim buna istinaden abileri tamm ozaman onun parasını sana altın olarak takı alıp takalım deyince mantıklı geldi kabul ettim ama ailem normalde istiyor ve ben de istiyorum ara ara heyecanlanıo-yorum dyorum nikah 2 dk geklinlik için yıllar bekle 1 saat giy ve çıkart 1 kere oluyor diyorum. ve ailesine bir sebepten ötürü takı konusunda güvencim bitti zaten her halukarda nikahta düğünde olsa takan takıcak bende fikrimi değiştirdim bizimkine konu açtım dün seninde bir dediğin tutmuyor hani düğün yapmayacaktık dedi bende fikrimi değiştrdim istiyordum zaten baştanda ama neolcak sadece salon parası vericez 3.00 tl deim bu sefer işi yokuşa sürdü dediki normalde mayısta evlenecektik ya eğer düğün istiyorsan temmuz ağustosu bulur 3-4 ay erteleyeceğiz tarihi ozaman dedi yani o hiç yapmak istemiyor iyide benim canım yokmu nişan yaptım kınada yapacağım mobilyaların yarı parasını verdim herşeye ortak yapıyoruz onlarda bir salon tutacak düğün için mızmızlandı. nasıl ikna edicem tarihin uzamasını da istemiyorum bu konuda siz olsanız ne yapar ne tavsiye ederdinz
En iyisini yapıyo benceay sende fenaymışsınkorkarım bizim eşlerden bahsettiğimiz gibi seninkide senden bahsedecek
Haha ay evet yaa o da kendine bir forum sayfası bulup beni anlatmasın kız. Allah korusun
Ama hak verdi mutfak dağınıklığı için. Akşam ablamla eniştem geldiler çok da geç gittiler . E işe gelecektim uyumam lazım falan o yaptırmadı zaten uyudum ne yapayım. Durumu değerlendiriyorum şimdi,lik
Hahah ayy dilimi ısırayım dur belli olmaz daha yen, başladık
birden bende aynı şeyi düşündümAy şu an ben de çok güldüm sanaHem de baya çok hatırladıkça gözümde canlanıp daha çok gülücem
İviiit artık havamı da yaparımmŞimdi de @blisss i merakla bekliyoruz, o gitti sen geldin
Ayy resmen kendimi gördüm korkuyorum yeni eşyalarımın da sonu böyle olacak diyeŞimdiki evde 12 tane su bardağı vardı 3 tane kalmış aradım bulamadım, o kadar kırmışım resmen
Off çok karışık bi mevzu ve inan hiç bi öneride bulunamıyorum :/ Onu en iyi sen tanırsın, nasıl davranman gerektiğini sen bilirsin.
En iyisini yapıyo benceİdolüm Mrs Pink
Ayy çok merak ediyorum onu da yaaa, çok güzel olur herşey inşallah bi an önce gelsinnn :)İviiit artık havamı da yaparımmŞimdi de @blisss i merakla bekliyoruz, o gitti sen geldin
Hahah yapacak bir şey yok kuzu öyle olacak muhtemelenAyy resmen kendimi gördüm korkuyorum yeni eşyalarımın da sonu böyle olacak diyeŞimdiki evde 12 tane su bardağı vardı 3 tane kalmış aradım bulamadım, o kadar kırmışım resmen
Ayy çok tişikirleeeer
daha dün konuyu ilk defa nişanlıma açtım ailesi daha fikrimin değiştiğini bilmiyor. ama ben inanmıyorum ekstra yapacaklarını nişandaki takıları bile benim nişanlıma aldırdılar düşün bunu yapan insanlara güvenmiyorum boşuna hayalimden vazgeçmiş olacağım. aynen öyle hep azına kannat gerdim herşeyimi kendim yaptım ucuzuu aldım buldum ve dediğin gibi epene çıkıyorlar. olabilir fikrim değişmiş olabilir 3.000 salon bukadar ötelememeli evliliğimizi ve ayrıca nişanlımın düşüncesi şu ailesi yardım etmiyor bu konuda da etmeyecek biz yapacağız diyor onada tamamdedim hatta dün teklif ettim gel ortak salon parasını verelim dedim düşün . ve ben kesinlikle senin dediğin gibi düğünümü yapacağım kafama koydum.karşılığında da bu açıklamayı yapacağım sonuçta hiçbirşey istemedim onlardan yapsınlar yada nişanlım yapsın kusura bakmasın kimse ben nasıl yapıyorum tek başıma .. takı konusuna gelince seninle aynı fikirdeyimçok tutarsız. ama hepimizin yaşadığı gibi bir damat tarafı var sanırım. düğün yapmayıp salon parasını ekstra altın almayacaklarmıydı şimdi nolduda düğün istenince tarih uzuyor. ektsra yapacakları altını yapmasınlar düğün yapsınlar zaten buna göre ayarlamamışlarmıydı kendilerini. malesefki ne kadara az istersen okadar tepene çıkıyorlar. he tabiki onu isteyin şunu isteyin demiyorum. ama kızlar ne kadar azla yetinen olursa daha fazlasını istediklerinde karşıdaki kaplan kesiliyor. düğün konusunda gelince bence kesinlikle yapmalısın. evet eve eklenir balayına eklenir faaln filan ama ev için atıyorum bir sene daha bekler öyle alırsın ama düğün yapmak için başka fırsatın yok ki. yapılmadığı zaman hep içinde kalacak. karşı tarafı ikna etme konusuna gelince. diceksin açık açık ben geleceğimiz için daha iyi olur diye düşünmüştüm ama şimdide düşündükçe düğünsüz olması birgün beni pişman edebilir içime sinmiyor diyip anlatabilrisn ve deidğim gibi yapacakları ektra altını yapmasınlar düğünü yapsınlar neden uzadığını açıklasınlar. ayrıca şöyle bişi daha asla inanmıyorumki düğün yapılmazsa normal takacakları hediye olarak takıya ektsra bişi taksınlar. birde 3000 gibi bi rakam cidden çok iyi bir rakam. biizm biri 6 diğeri 3e tutuldu.
canım benim bizdede aile sadece salon- gelinlik paralarını karşıladılar. evime kimseye para harcatmadım. ve düşün 10 ay içinde hazırlandık hemde eşim o dönemde ilk zamanlar çalışmıyordu 7 ay falan maaşlıydı düşün. kimseye karıştırmadan evimizi düzdük ufak birde balayı yaptık gene kendi paramızla. şimdiden ufak tefek borçlar var 2-3 aya hepsi bitiyor. süreç uzun. akıllı olup mantıklı alışveriş yapacaksın paranı doğru harcayacaksın pekalada 2 kişi yapabilir bence. ki borcada girilipte yapılabilirde. yeterki birbirinize destek olun. benimkide düğüne bir haftaya kadar başımın etini yedi yetişmicek para yetmicek nasıl döücez falan filan die. evet bu 2 ay zor geçecek ama geeçcek. düğünden sonra dedi boşuna seni yıpratmışım die. eminim seninkide aynısı olacak.daha dün konuyu ilk defa nişanlıma açtım ailesi daha fikrimin değiştiğini bilmiyor. ama ben inanmıyorum ekstra yapacaklarını nişandaki takıları bile benim nişanlıma aldırdılar düşün bunu yapan insanlara güvenmiyorum boşuna hayalimden vazgeçmiş olacağım. aynen öyle hep azına kannat gerdim herşeyimi kendim yaptım ucuzuu aldım buldum ve dediğin gibi epene çıkıyorlar. olabilir fikrim değişmiş olabilir 3.000 salon bukadar ötelememeli evliliğimizi ve ayrıca nişanlımın düşüncesi şu ailesi yardım etmiyor bu konuda da etmeyecek biz yapacağız diyor onada tamamdedim hatta dün teklif ettim gel ortak salon parasını verelim dedim düşün . ve ben kesinlikle senin dediğin gibi düğünümü yapacağım kafama koydum.karşılığında da bu açıklamayı yapacağım sonuçta hiçbirşey istemedim onlardan yapsınlar yada nişanlım yapsın kusura bakmasın kimse ben nasıl yapıyorum tek başıma .. takı konusuna gelince seninle aynı fikirdeyim
Keske baştan olur demeseymişsin ama tabi hiç bişey için geç değil bencede düğün yap, ilerde bakıp hatırlayabileceğin bi düğünün olması güzel olur ayrıca o zaman mantıklı geldi şuan böyle istiyorum diyebilirsin ertelenme kısmı belki seni caydırmak için olabiliro zaman siz öyle diyorsanız ben bugünden itibaren bakmaya başlıyımok önce yeri tutacağım ozaman ben sağolun kızlar uyardığınız için.. ben kına yeri bakacağım zaten onu arayıp bulacağım. bir başka konuda düğün meselesi kızlar bu konuda çok yardıma ihtiyacım var lütfen fikir verip yönlendirin beni.. şöyleki ben düğün isteyen biriydim söz olduktan sonra halamın mantık butonu girip yapma onun yerine balayı yada alacağınız eve para eklersin dedi. nişanlımın babası rahmetli onun yerine abileri var karşımızda dünür olarak bende şimdilik düğün konusuna sıcak bakmıyorum onun yerine ev alalım dedim buna istinaden abileri tamm ozaman onun parasını sana altın olarak takı alıp takalım deyince mantıklı geldi kabul ettim ama ailem normalde istiyor ve ben de istiyorum ara ara heyecanlanıo-yorum dyorum nikah 2 dk geklinlik için yıllar bekle 1 saat giy ve çıkart 1 kere oluyor diyorum. ve ailesine bir sebepten ötürü takı konusunda güvencim bitti zaten her halukarda nikahta düğünde olsa takan takıcak bende fikrimi değiştirdim bizimkine konu açtım dün seninde bir dediğin tutmuyor hani düğün yapmayacaktık dedi bende fikrimi değiştrdim istiyordum zaten baştanda ama neolcak sadece salon parası vericez 3.00 tl deim bu sefer işi yokuşa sürdü dediki normalde mayısta evlenecektik ya eğer düğün istiyorsan temmuz ağustosu bulur 3-4 ay erteleyeceğiz tarihi ozaman dedi yani o hiç yapmak istemiyor iyide benim canım yokmu nişan yaptım kınada yapacağım mobilyaların yarı parasını verdim herşeye ortak yapıyoruz onlarda bir salon tutacak düğün için mızmızlandı. nasıl ikna edicem tarihin uzamasını da istemiyorum bu konuda siz olsanız ne yapar ne tavsiye ederdinz
Ay şu an ben de çok güldüm sanaHem de baya çok hatırladıkça gözümde canlanıp daha çok gülücem
İviiit artık havamı da yaparımmŞimdi de @blisss i merakla bekliyoruz, o gitti sen geldin
Ayy resmen kendimi gördüm korkuyorum yeni eşyalarımın da sonu böyle olacak diyeŞimdiki evde 12 tane su bardağı vardı 3 tane kalmış aradım bulamadım, o kadar kırmışım resmen
Off çok karışık bi mevzu ve inan hiç bi öneride bulunamıyorum :/ Onu en iyi sen tanırsın, nasıl davranman gerektiğini sen bilirsin.
bende hatırladıkça gülüyorum
En iyisini yapıyo benceİdolüm Mrs Pink
Bencede inanma kuzu bu klasiktir onu alma bunu yapma, onun yerine altın yapalım istemiyorum altını alıcam de al içinde kalmasındaha dün konuyu ilk defa nişanlıma açtım ailesi daha fikrimin değiştiğini bilmiyor. ama ben inanmıyorum ekstra yapacaklarını nişandaki takıları bile benim nişanlıma aldırdılar düşün bunu yapan insanlara güvenmiyorum boşuna hayalimden vazgeçmiş olacağım. aynen öyle hep azına kannat gerdim herşeyimi kendim yaptım ucuzuu aldım buldum ve dediğin gibi epene çıkıyorlar. olabilir fikrim değişmiş olabilir 3.000 salon bukadar ötelememeli evliliğimizi ve ayrıca nişanlımın düşüncesi şu ailesi yardım etmiyor bu konuda da etmeyecek biz yapacağız diyor onada tamamdedim hatta dün teklif ettim gel ortak salon parasını verelim dedim düşün . ve ben kesinlikle senin dediğin gibi düğünümü yapacağım kafama koydum.karşılığında da bu açıklamayı yapacağım sonuçta hiçbirşey istemedim onlardan yapsınlar yada nişanlım yapsın kusura bakmasın kimse ben nasıl yapıyorum tek başıma .. takı konusuna gelince seninle aynı fikirdeyim
Katılıyorum sana kuzu geçen oturduk hesapladık o kadar para harcamışız ki, o kadar kazanmıyoruz gibi ama bi şekilde üstesinden gelmişiz gerçekten zor oluyo ama yani stresi bile yetiyo. Bu arada size anlattığım mevzu vardı ya yarısını kurtardık gibicanım benim bizdede aile sadece salon- gelinlik paralarını karşıladılar. evime kimseye para harcatmadım. ve düşün 10 ay içinde hazırlandık hemde eşim o dönemde ilk zamanlar çalışmıyordu 7 ay falan maaşlıydı düşün. kimseye karıştırmadan evimizi düzdük ufak birde balayı yaptık gene kendi paramızla. şimdiden ufak tefek borçlar var 2-3 aya hepsi bitiyor. süreç uzun. akıllı olup mantıklı alışveriş yapacaksın paranı doğru harcayacaksın pekalada 2 kişi yapabilir bence. ki borcada girilipte yapılabilirde. yeterki birbirinize destek olun. benimkide düğüne bir haftaya kadar başımın etini yedi yetişmicek para yetmicek nasıl döücez falan filan die. evet bu 2 ay zor geçecek ama geeçcek. düğünden sonra dedi boşuna seni yıpratmışım die. eminim seninkide aynısı olacak.
Koy artık fotoğraflarıııAyy çok merak ediyorum onu da yaaa, çok güzel olur herşey inşallah bi an önce gelsinnn :)
Hahah yapacak bir şey yok kuzu öyle olacak muhtemelen
Ayy çok tişikirleeeer
Haha olsaaKoy artık fotoğraflarııı
yarısı bile avantaj sevindim :)Katılıyorum sana kuzu geçen oturduk hesapladık o kadar para harcamışız ki, o kadar kazanmıyoruz gibi ama bi şekilde üstesinden gelmişiz gerçekten zor oluyo ama yani stresi bile yetiyo. Bu arada size anlattığım mevzu vardı ya yarısını kurtardık gibi
bencede :)Koy artık fotoğraflarııı
Lütfen amaaa merak ediyoruz :)Haha olsaaDur elimdekilerden bi iki tane şey ediyorum hemen şuan kuzu
Yani şu anlık bende öyle düşünüyorum :)yarısı bile avantaj sevindim :)
bencede :)
Amannn maşallah size kuzu4 tanecik de olsa ekledim. Devamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?