bence hemen başlamalısın hazırlıklara ve bu başlangıç havlulardan değil yemek takımı çatal bıçak tencere tava ve küçük ev aletleri diğerleri yavaş yavaş geliyor zaten büyüklerden kurtul derim ben öyle yaptımmerhaba ben nerdeyse hiç çeyize başlamadım denebilir bir gecen gün english home da indirim gördüm bikaç havlu aldım o kadar birde nerde yasayacağımız net değil ya oda etkiliyor..
Hiç bilmiyorum pazar günü erken kalkıp beraber halledicez artık bi de benim camlarım acayip toz oluyo 15 gün önce silmiştim şimdi yine tozvalla sorma dün kalktım yatana kadar ayaktaydım ayaklarım ve belim koptu yani. zaten pazar iznim var sadece nasıl yapıcaz edicez bilemiyorum
hoş geldin güzel gelin merakla seni bekledik eminim gönlünce güzel geçti ama birden kendinin işyerinde buldun havada kasvetli ama bir açtın interneti küçük melek gelinler seni bekliyor kendine gelmişsindir bizim bitmek bilmeyen sorularımızGünaydın kuzulaaaaar :)
kuzu camlar batık zaten bahçeden dolayı falanda ama valla dokunmuyorum ben evin içine zor yetiyorum :) eş konusunda sıkıntılıyım yaHiç bilmiyorum pazar günü erken kalkıp beraber halledicez artık bi de benim camlarım acayip toz oluyo 15 gün önce silmiştim şimdi yine toz
anlattıklarını film gibi sanki ben yaşadım benimkide öyle elektronik delisi bir pazarımız var ona gittim tüm gün yüzüme bakmadı akşam 6 ya kadar playstation oynadı sinirlernip evden çıktım evlenince neyapacağız offff allahım dünde bu yüzden ve düğün konusundan aramız gerildikuzu camlar batık zaten bahçeden dolayı falanda ama valla dokunmuyorum ben evin içine zor yetiyorum :) eş konusunda sıkıntılıyım yadün biraz tartıştın bundan dolayıda. bazen hiç beklemeidğim yerde yapıoyor ediyor. ama bazen ki özellikle en ihtiyacım olan yerde elini hiç bir şeye sürmüyo. ben yorgunluktan ölürken o elinde tablet oyun oynuyor dün sadece evi süpürdü sorsan bi sürü iş yapmış yorulmuş eee benim yaptıklarım? hep diyorum 10 tane işin 1 tanesini yapıp iş yaptım diyor geri kalan 9u kim yapıo onun canı yokmu acilen bi çözüm bulmam lazım
Gerilme daha çok yıpratırsın kendini. Bir de dediğim gibi salonu tutmadan nikah tarihi almak riskli geliyor bana bunu iyi düşünün.Herkese günaydıınn,
auralee evet aynısı dimi elmelı daha güzel ve dün tesadüfen boynerde gerçeğini gördüm yalnız çok küçükmüş içi ancak meyve koyabilirsin okadar
bu arada yer konusu benide sıkmaya başladı sen öyle deyince ben daha çok panikleşiyorum ama dün biraz gerildik bizimkiyle nikah tarihide alamadık ya o yüzdende bir yer bakamıyorum aklımda biryer var ama ocakta başlayacak rezerveler diyor çünkü fiyatlar değişecekmiş falan düğün konusunda biraz anlaşamadık bizimkiyle limoniyiz dünden beri
dediğim gibi beyaz eşyalar kasım ve aralık birlikte bakalım bu aylar derim ve auralee ye katılıyorum bosch al
Ayy triplere gelHahaha yaa yollardan kalan gözlerini yiriiim!
Ay nişanlım yazdım zten başta merak etme hahaha :d Fark edicne sildim tabii :)
Bilmiyorum evliyim galiba resmen ciddi ciddi
auralee ya nikah tarihini tutturamazsam yani ya tersi olursaGerilme daha çok yıpratırsın kendini. Bir de dediğim gibi salonu tutmadan nikah tarihi almak riskli geliyor bana bunu iyi düşünün.
Ayy triplere gel7,5 ay sonra beni görün bir de
Bende aslında zar zor yetiştiriyorum ama batıyo işte o toz durduramıyorum kendimi :) Kuzu normalde bekarken hiç yapmazdı öyle evde falan ama evlendikten sonra beklenmedik bi şekilde herşeyi yapıyo o da neden ben işleri yaparsam ayrı ayrı takılmış oluyoruz vakit geçiremiyoruz beraber e bide tek kişi olunca dahada uzun sürüyo, o bi an önce bitirelim beraber oturalım mantığında.. yani bunu anlatmaya çalışabilirsin kuzu bi de ikinizde çalışıyosunuz ikinizde yorgun oluyosunuz hepsini sen halledemessinkuzu camlar batık zaten bahçeden dolayı falanda ama valla dokunmuyorum ben evin içine zor yetiyorum :) eş konusunda sıkıntılıyım yadün biraz tartıştın bundan dolayıda. bazen hiç beklemeidğim yerde yapıoyor ediyor. ama bazen ki özellikle en ihtiyacım olan yerde elini hiç bir şeye sürmüyo. ben yorgunluktan ölürken o elinde tablet oyun oynuyor dün sadece evi süpürdü sorsan bi sürü iş yapmış yorulmuş eee benim yaptıklarım? hep diyorum 10 tane işin 1 tanesini yapıp iş yaptım diyor geri kalan 9u kim yapıo onun canı yokmu acilen bi çözüm bulmam lazım
ya benimki hiç oyun oynamazdı. arkadaşımın eşi böyleydi kızardım ona bunu nasıl böyle çekiyorsun die. büyük konuştum benimki evlendikten sonra oyun düşkünü olduanlattıklarını film gibi sanki ben yaşadım benimkide öyle elektronik delisi bir pazarımız var ona gittim tüm gün yüzüme bakmadı akşam 6 ya kadar playstation oynadı sinirlernip evden çıktım evlenince neyapacağız offff allahım dünde bu yüzden ve düğün konusundan aramız gerildi
canım katılıyorum. önce salonu tut sonra nikahı. nikah tarihini ayarlamak daha kolay. başka belediyelere falan bakma gibi şansın var çünkü. oyüzden önce salon olmalıauralee ya nikah tarihini tutturamazsam yani ya tersi olursa
adam bunu anlamıyor işte. ben ofsteyim o sahada oyüzden o zaten daha yorgun oluyormuş. birde ben söylenince ayaklarım ağrıyor diye yakınıyor ya boğazına yapışasım geliyorBende aslında zar zor yetiştiriyorum ama batıyo işte o toz durduramıyorum kendimi :) Kuzu normalde bekarken hiç yapmazdı öyle evde falan ama evlendikten sonra beklenmedik bi şekilde herşeyi yapıyo o da neden ben işleri yaparsam ayrı ayrı takılmış oluyoruz vakit geçiremiyoruz beraber e bide tek kişi olunca dahada uzun sürüyo, o bi an önce bitirelim beraber oturalım mantığında.. yani bunu anlatmaya çalışabilirsin kuzu bi de ikinizde çalışıyosunuz ikinizde yorgun oluyosunuz hepsini sen halledemessin
Tersi olmaz büyük ihtimal nikah günleri açılır açılmaz alırsınız bence , nikahı alıp salon bulmak daha zor inanauralee ya nikah tarihini tutturamazsam yani ya tersi olursa
Şöyle söyleyeyim o zaman ona göre karar verin. Düğün mekanlarını insanlar 1 yıldan fazla zaman varken bile tutmaya başlıyorlar, bu kadar çok vakit varken zor tarih bulduk biz. Ama nikah tarihini 6 aydan önce alamıyorsun evrak geçerlilik süresi o kadar çünkü. 6 aya girdiğin an başvurursan istediğin tarihte bulabilirsin diye düşünüyorum. Bir belediyede olmaz diğerinde olur. Yani nikah tarihini aldığın gün istediğin mekanı boş bulma ihtimalin düşüyor 6 ay kala. Yine siz o şekilde örnekler gördüyseniz aklınıza yatan hangisiyse öyle yapın ama benim gözlemlediğim, araştırdığım bu şekilde oldu :)auralee ya nikah tarihini tutturamazsam yani ya tersi olursa
ya benimki hiç oyun oynamazdı. arkadaşımın eşi böyleydi kızardım ona bunu nasıl böyle çekiyorsun die. büyük konuştum benimki evlendikten sonra oyun düşkünü oldu
canım katılıyorum. önce salonu tut sonra nikahı. nikah tarihini ayarlamak daha kolay. başka belediyelere falan bakma gibi şansın var çünkü. oyüzden önce salon olmalı
adam bunu anlamıyor işte. ben ofsteyim o sahada oyüzden o zaten daha yorgun oluyormuş. birde ben söylenince ayaklarım ağrıyor diye yakınıyor ya boğazına yapışasım geliyorbende diyorum birlikte zaman geçiremiyoruz diye ama saolsun o konuda düşünceli ben mutfakta oyalanırken oda oyununu mutfakta oynuyor
hahaha onu bende düşünüyorum bazen ama kıyamıyor insantableti kır o zaman kuzu korksun bidaha oynayamaz. ayy geçen başka birine sinirlendim ben sizede anlattığım mevzu işte o ara konuşuyoruz mutfakta bardaklar elimin altında bi sinirimi çıkariim dedim sonra baktım çok ciciler kıramadım ne güldüm ama kendime
Canım teşekkür ederim hoşbuldum :)hoş geldin güzel gelin merakla seni bekledik eminim gönlünce güzel geçti ama birden kendinin işyerinde buldun havada kasvetli ama bir açtın interneti küçük melek gelinler seni bekliyor kendine gelmişsindir bizim bitmek bilmeyen sorularımız
Hahah bak bak tarih vererek konuşuyor b,z,mkisiiiiiAyy triplere gel7,5 ay sonra beni görün bir de
Merhabalarr kızlar... Erkek arkadasım annesiyle konusmuss bana karsı değilmiş sevmiyor gibi de bir durumu yokmus , zamanla kendi içinde bu durumu kendi içinde çözümleyecegini söylemiş... Şimdilik ılıman durumlar umarım daha iyi olacakkGünaydınlarr :)
merhaba. dün arkadaşlar yamzışlar onlara katılıyorum bende inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin.
hoşgeldin aramıza tanıt bakalım kendini
tableti kır o zaman kuzu korksun bidaha oynayamaz. ayy geçen başka birine sinirlendim ben sizede anlattığım mevzu işte o ara konuşuyoruz mutfakta bardaklar elimin altında bi sinirimi çıkariim dedim sonra baktım çok ciciler kıramadım ne güldüm ama kendime
Haha çok iyisiniz yahahaha onu bende düşünüyorum bazen ama kıyamıyor insanbirde sonra kim temizlicek bi iş dha açıkacak die vazgeçiyorum haha
o zaman siz öyle diyorsanız ben bugünden itibaren bakmaya başlıyımya benimki hiç oyun oynamazdı. arkadaşımın eşi böyleydi kızardım ona bunu nasıl böyle çekiyorsun die. büyük konuştum benimki evlendikten sonra oyun düşkünü oldu
canım katılıyorum. önce salonu tut sonra nikahı. nikah tarihini ayarlamak daha kolay. başka belediyelere falan bakma gibi şansın var çünkü. oyüzden önce salon olmalı
adam bunu anlamıyor işte. ben ofsteyim o sahada oyüzden o zaten daha yorgun oluyormuş. birde ben söylenince ayaklarım ağrıyor diye yakınıyor ya boğazına yapışasım geliyorbende diyorum birlikte zaman geçiremiyoruz diye ama saolsun o konuda düşünceli ben mutfakta oyalanırken oda oyununu mutfakta oynuyor
çok sevindim bu harika bir haber dediğim gibi taşlar yerini bulur nasipten öte köy yokMerhabalarr kızlar... Erkek arkadasım annesiyle konusmuss bana karsı değilmiş sevmiyor gibi de bir durumu yokmus , zamanla kendi içinde bu durumu kendi içinde çözümleyecegini söylemiş... Şimdilik ılıman durumlar umarım daha iyi olacakk
ay sende fenaymışsınHaha çok iyisiniz ya
Ben daha dün evde ilk kez bir kaç saat geçirdim neredeyse onda da 1 bardak 2 çerezlik kırdım
Ayrıca sabah da bişey alırken çayı döktüm yere, geç kalmıştım hemen çıktım. Şimdi konuşuyoruz eşimle " ay iş yerinde çok yoğun olurum sandım ama iyiymiş yaa " dedim.
O da hee orası iyi de burası pek iyi değil, çay dökülmüş dedi hahahNeyse halledecekmiş öyle iddia etti yani
teşekkürlerr tatlım keyifli bir hafta sonunu geride bıraktım ... herkes içinde mutlu huzurlu kweyifli bir hafta diliyorumçok sevindim bu harika bir haber dediğim gibi taşlar yerini bulur nasipten öte köy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?