iş olmadan gelsen ne iyi olur demiHihii eveet benim o
İşe gelmek çok zor oldu ama sizi de pek özlemişim ya :)
ay atladım onu hemen bakıyımKızlarkafein_ in kınası olmuş gördünüzmüü :)
Haha haklısın kuzu ama fırsat bulamadım ger.ekten yaa :)iş olmadan gelsen ne iyi olur demianlat bakalım ve tabikide acilen foto
Bizde özledikkiHihii eveet benim o
İşe gelmek çok zor oldu ama sizi de pek özlemişim ya :)
öyle oluyorHaha haklısın kuzu ama fırsat bulamadım ger.ekten yaa :)
Ay foto güzel soru, hemen biraz bi yerlerden tedarik edip atıştırmalık bi albüm yapıcam size
Foto bile yok bende düşün hayatla bağlantım nasıl kopmuş yani
Aaaa ben görmemiştiiiim, şimdi baktıııım :)Kızlarkafein_ in kınası olmuş gördünüzmüü :)
haftasonu misafirim vardı ondan heraldenasıl atladın acaba
oo başladımı misafirler benimde vardı cumartesihaftasonu misafirim vardı ondan heralde
Bizde özledikkiseni dinliyoruz
Ayy ne anlatayım bilemedim ki :)
evet canım dün itibariyle annemleri aldım :) bundan sonaki her hafta dolu geçicek sanırım :)oo başladımı misafirler benimde vardı cumartesi
maşallah canım allah ağız tadınızı hiç bozmasın. inş eve gidince bir sürprizle karşılaşmazsın hihiAyy ne anlatayım bilemedim ki :)
Kına düğün her ikisi de çok çok güzel geçti, tahminimden de güzeldi yani :) Hatta dedim ya size şimdi taktım kafayı ben bi daha gelin olamayacakmıyım yani diye dertlenip duruyorum rüya gibi geldi, geçti hepsi resmen :)
Çok şükür tabii bir daha gelin olamayacak olsam da herşeyin güzel olması yeterli :)
Sonrası malumbalayı tatili zaten. Dolu dolu geçti hem otelin hem Fethiye ve Antalyanın doya doya tadını çıkardık :)
Hiç bitmesin istesem de bitti :)
Cumartesi akşamı döndük ama İstanbulda hava çok kötüydü baya şok oldum orada sıcaktan nefes alamıyorduk çünkü .
E Pazar sabahı da hayatın gerçekleriyle tanıştım çamaşır yıkama faslı falan ama çok şükür herşey çok güzel .
Eşim bir hafta daha evde mutfağı full karmaşık bir halde bırakıp geldim akşama nasıl bulucam heyecanla onu bekliyorum
Amann maşallah çok merak ediyoruz tabi fotoğrafları :) bak dedik sana kendini üzmene sıkmana hiç gerek yokmuş dimi :) Ayy o tatil nedense çok cabuk geçiyo zatenAyy ne anlatayım bilemedim ki :)
Kına düğün her ikisi de çok çok güzel geçti, tahminimden de güzeldi yani :) Hatta dedim ya size şimdi taktım kafayı ben bi daha gelin olamayacakmıyım yani diye dertlenip duruyorum rüya gibi geldi, geçti hepsi resmen :)
Çok şükür tabii bir daha gelin olamayacak olsam da herşeyin güzel olması yeterli :)
Sonrası malumbalayı tatili zaten. Dolu dolu geçti hem otelin hem Fethiye ve Antalyanın doya doya tadını çıkardık :)
Cumartesi akşamı döndük ama İstanbulda hava çok kötüydü baya şok oldum orada sıcaktan nefes alamıyorduk çünkü .
E Pazar sabahı da hayatın gerçekleriyle tanıştım çamaşır yıkama faslı falan ama çok şükür herşey çok güzel .
Eşim bir hafta daha evde mutfağı full karmaşık bir halde bırakıp geldim akşama nasıl bulucam heyecanla onu bekliyorum
Ben çok yoruluyorum ya dinlenemiyorum sanki hiç kuzuevet canım dün itibariyle annemleri aldım :) bundan sonaki her hafta dolu geçicek sanırım :)
maşallah canım allah ağız tadınızı hiç bozmasın. inş eve gidince bir sürprizle karşılaşmazsın hihi
valla sorma dün kalktım yatana kadar ayaktaydım ayaklarım ve belim koptu yani. zaten pazar iznim var sadece nasıl yapıcaz edicez bilemiyorumBen çok yoruluyorum ya dinlenemiyorum sanki hiç kuzubide şimdi bayram temizliği olucak
Ayyy kimler gelmiiiş gözüm yollarda kaldııGünaydın kuzulaaaaar :)
Evett :)Kızlarkafein_ in kınası olmuş gördünüzmüü :)
Ay en iyisini yaptın ama tabi ki ben takipteydim :) Çok mutlu olun canım benimHaha haklısın kuzu ama fırsat bulamadım ger.ekten yaa :)
Ay foto güzel soru, hemen biraz bi yerlerden tedarik edip atıştırmalık bi albüm yapıcam size
Foto bile yok bende düşün hayatla bağlantım nasıl kopmuş yani
Bak hiç strese değdi mi ya ne güzel geçmişş :) Ayrıca eşim diyor ya ayyAyy ne anlatayım bilemedim ki :)
Hahah Allah korusun ya ben güzel şeyler göreceğimi umut ederek çıktım evdenmaşallah canım allah ağız tadınızı hiç bozmasın. inş eve gidince bir sürprizle karşılaşmazsın hihi
Evet kuzu yaa çok stres yaptım hiç gerek yokmuş gerçekten ama çok şükür sonunda bunu diyebilmek bile çok güzel :)Amann maşallah çok merak ediyoruz tabi fotoğrafları :) bak dedik sana kendini üzmene sıkmana hiç gerek yokmuş dimi :) Ayy o tatil nedense çok cabuk geçiyo zaten
Herkese günaydıınn,Bu zaten senin baktığın balıklı sepetin elma versiyonuu :)
Merhaba, hoşgeldin :) Ben de mayıs geliniyim. Yer konusunda acele edin derim tarihler hızla doluyor. 21 mayıs da kandile denk geldiği için sıkıntılı bir tarih, haftasonu yapacaksanız acele edin derim. Bize herkes çok geç kalmışsınız dedi yer bakarken.
Beyaz eşyalar ne zaman indirime giriyormuş peki
Merhaba, düğüne bir şey kalmamış o zaman
Beyaz eşya konusunda ben de dertliyim
Bir şey söyleyeyim, o markaları alacağıma o fiyata bosch almayı tercih ederdim çünkü çok uçuk fiyatlar. Bekoyla Arçelik'in fabrikaları aynı o yüzden bütün ürünleri de aynı.
Ayyy kimler gelmiiiş gözüm yollarda kaldıı
Ay en iyisini yaptın ama tabi ki ben takipteydim :) Çok mutlu olun canım benim
Hahaha yaa yollardan kalan gözlerini yiriiim!Bak hiç strese değdi mi ya ne güzel geçmişş :) Ayrıca eşim diyor ya ayyŞaka maka evli misin sen şimdi
canım ya camı-lı salata kasesini arıyorum bende nerden aldın sen ya alibaba da var o getiriyor baktım baktım bulamadımherkese günaydınlar :)
ben sadece camlı salata kasesini beğendim. diğerleri gereksiz bence :)
kızlar bizlerin düğün trahileri geldiğin için baya yoğun geçiyor bu yüzden çok fırsat bulunamıyor birde cumartesi çoğu çalışmıyor bundanda kayanklanıyo :) onun dışında hoş geldin aramıza.
ben buraya geldiğimde yeni nişan olacaktı 10 ay nişanlı kaldım bir aydır evliyimöyle hızlı geçiyorki hele son hafta nasıl yetişecek onca şey diye söylenip duruyorsun
ben almadım canım. senin fotoyu görnce beğendim sadece :)canım ya camı-lı salata kasesini arıyorum bende nerden aldın sen ya alibaba da var o getiriyor baktım baktım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?