Neden istemiyormuş ki sebebi neymiş ?Kızlarrr herkesee selamm ...
Erkek arkadasımla herseyn detayına kadar konusuyoruz edıyoruz herkesle tanıstık benım aılemlede tanıstı ettı ama bırtek annesı ile tanısmak nasip olmadı niye bole agırdan alıyor hiç bahsi bile gecmıyor derken gecen gun ogrendım kı annesi beni istemıyormus yanı bu ılıskıye olumlu bakmıyormus yani bir yorumda bulunmuyormus ve tartıstık falan cok uzuldum bole birdurumda sizce nasıl hareket etmelıyım bılemedımm
Neden istemiyormuş ki sebebi neymiş ?
Hiç anlamam bu durumu da ne var bunda oğlun beğenmiş istiyor mutlu sen ne kurcalıyorsun iştesebebimiz... bir kızımın olması canım ...
Hiç anlamam bu durumu da ne var bunda oğlun beğenmiş istiyor mutlu sen ne kurcalıyorsun işteErkek arkadaşın ne diyo bu duruma arkanda durabilecek mi ?
Hmm ozaman bekle bakalım biraz tanıştıktan sonra anlarsın kadının tavrını ne düşündüğünü. Tanışmak içinde ısrar etme bence erkek arkadaşın teklif etsino istemıyorum demedi ki diyor,kızı var zor olacak hayat senın demiş ama bu durum dan benım cıkarttıgım tabıkı ıstemıyor durumu ... bir tanıs zaten sevecek takılma senn goreceksın ıyı olacak diyor... bunları dıyor ama hanı nerde tanısma lafı bıle gecmıyor
şimdi erkek arkadasım yazdı :) benım soledıklerımı annesıne soylemıs konusuyorlarmıssHmm ozaman bekle bakalım biraz tanıştıktan sonra anlarsın kadının tavrını ne düşündüğünü. Tanışmak içinde ısrar etme bence erkek arkadaşın teklif etsin
oooo kötü olmuş acaba sebebi nedir istememsinin başkasınamı düşünüyor daha erken olduğunumu düşünüyor yada ne biliyim aklıma gelmiyor şaşırdım yani ne karışırlar ne ederler seni yorumlayacak kadar tanıyormu bilemedim ama hoş değil demek gelmemsi ağırdan alması bundanmışKızlarrr herkesee selamm ...
Erkek arkadasımla herseyn detayına kadar konusuyoruz edıyoruz herkesle tanıstık benım aılemlede tanıstı ettı ama bırtek annesı ile tanısmak nasip olmadı niye bole agırdan alıyor hiç bahsi bile gecmıyor derken gecen gun ogrendım kı annesi beni istemıyormus yanı bu ılıskıye olumlu bakmıyormus yani bir yorumda bulunmuyormus ve tartıstık falan cok uzuldum bole birdurumda sizce nasıl hareket etmelıyım bılemedımm
kesinlikle bliss sana katılıyorumHmm ozaman bekle bakalım biraz tanıştıktan sonra anlarsın kadının tavrını ne düşündüğünü. Tanışmak içinde ısrar etme bence erkek arkadaşın teklif etsin
cevabın için tesekkur ederım canım , bende sadece uzaktan ızleyerek ve tabııkı bırseylerın kopmasına izin vermeden emın adımlarla yurumek istiyorum , gelısmeler ile bilgilendirme yaparım ... hersey gonlumuzce olur ınsallahkızlar geride kalmışım konularım şimdi daha da netleştim. insanların bitip tükenmez istekleri ve sadece kendi şartlarında ve istediği gibi yaşatmak istemesi güzel değil eğer öyle olsaydı herkesin konuştuklarıyla hareket eder hayatımıza ona göre yön verirdik ozaman mutsuz ve bizi biz yapan değerler olmazdı. o yüzden dış etkenler bizi etkilememli istediğimiz gibi yaşamalıyız evet annesi tabiki değerlidir ona göre düşündükleri ama bu şekilde tanımadan yargılarda ve kendini çekmekle olmaz. inşallah düzelir herşey sizin istediğiniz gibi olur allah hayırlı kıldıysa olur zaten bütün taşlar yerini bulur
İnşallah iyi haberler alacağımdan eminim iki insan bu yolda eminse kimse mani olamazcevabın için tesekkur ederım canım , bende sadece uzaktan ızleyerek ve tabııkı bırseylerın kopmasına izin vermeden emın adımlarla yurumek istiyorum , gelısmeler ile bilgilendirme yaparım ... hersey gonlumuzce olur ınsallah
Ben bugün işte çok yoğunum ondan kaynaklı pek konuşamadım. Bir de alışveriş yapmıyorum şu sıralar bir değişiklik de olmayınca anlatacak olay çıkmıyor. Ayrıca haberler çok acı, herkesin yüreğine bir ateş düştü, kanım donarak okuyorum her yeni haberikızlar gerçekten dün ve bugün hiç kimse yok ne oldu bizeiçimizde bir kasvet var değilmi şahsen benim öyle televizyon facebook gazete sohbet arası duyumlar hep içimizi acıtan haberler..
aynen doğru söylüyorsun allah sabır versin ne biliyim aranıza katıldığımdan beri ilk defa 2 gündür sessiz burası peki o vakit en tez vakitte güzel alışverişler ve güzel konularla bekliyoruz hepbirlikteBen bugün işte çok yoğunum ondan kaynaklı pek konuşamadım. Bir de alışveriş yapmıyorum şu sıralar bir değişiklik de olmayınca anlatacak olay çıkmıyor. Ayrıca haberler çok acı, herkesin yüreğine bir ateş düştü, kanım donarak okuyorum her yeni haberiAllah yakınlarına sabır versin, biz ne kadar üzüldük desek de yanan onlar, belki çok üzülürüz ama zerre anlayamayız bile O yüzden bu konuyu konuşup üzüldüm demek bile haksızlık gibi geliyor onlara.
İyi akşamlar hoşgeldin elbetteki katılabilirsin memnuniyetleİyi akşamlar kızlar bende sizlerin sohbetine dahil olabilir miyim kabul ederseniz
Hoş buldum çok teşekkür ederimİyi akşamlar hoşgeldin elbetteki katılabilirsin memnuniyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?