varmı gelişşmeler canım :)Günaydın kızllar
Dün eve kıyafetlerimizi yerleştirdik canım başka gelişme yok :)varmı gelişşmeler canım :)
Acayip içim sıkılıyo
Evet insanlar onların bencil davranışları çok bunaldımHayırdır canını sıkan birşey mi var ?
Ne oldu ki anlatmak istermisin kim sıktı canını ?Evet insanlar onların bencil davranışları çok bunaldım
Burda anlatırsam deşifre olabilirim kuzuNe oldu ki anlatmak istermisin kim sıktı canını ?
noldu kuzuyaEvet insanlar onların bencil davranışları çok bunaldım
noldu kuzuya
kızlar sorunu yazsam herkes üyeliğin bana ait oldugunu anlarGünaydın kızlarr. @Conchiglia kuzucum kötü bişey yoktur umarım :/
kuzum ya msj olarak göndersen merak ettim seni bukadar bunaltan şeyikızlar sorunu yazsam herkes üyeliğin bana ait oldugunu anlarbunaldım çok
Canım istersen özelden yaz ya da albümden yaz hepimiz konuşabiliriz. İçin rahatlayacaksa anlat, susmak daha iyi gelirse ya da öyle yap.kızlar sorunu yazsam herkes üyeliğin bana ait oldugunu anlarbunaldım çok
albüm altı yorumlar en güzeli haklısınCanım istersen özelden yaz ya da albümden yaz hepimiz konuşabiliriz. İçin rahatlayacaksa anlat, susmak daha iyi gelirse ya da öyle yap.
KAtılıyorummCanım istersen özelden yaz ya da albümden yaz hepimiz konuşabiliriz. İçin rahatlayacaksa anlat, susmak daha iyi gelirse ya da öyle yap.
Albüm altında gözükmez mi kiCanım istersen özelden yaz ya da albümden yaz hepimiz konuşabiliriz. İçin rahatlayacaksa anlat, susmak daha iyi gelirse ya da öyle yap.
Yok yahu bi tek takip ettiklerin görüyor ya onları, zaten sonra siliyoruz da.Albüm altında gözükmez mi ki
fotolarına bakmak istiyorumm bendee ama yaaaagünaydın bu arada herkese bir kaç foto koydum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?