işte budur bütün gelinler toplandık toplandık toplandıkİnşallah şu düğünü atlatalım da
Tamamm toparlanıcam söz
Ya kuzucum çok üzüldüm nolur daha fazla stres yapma kendineGünaydın kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim gelinliği almaya gittim adama biraz sert çıktım o da çıkar geliniği vermiyorum kaporanı iade edicem dedi bu sefer çok şiddetli bir tartışma yaşadık ben fenalaştım kabine yığıldım, ambulans geldi kalp rahatsızlığım olduğunu duyunca adam ve bütün çalışanlar çok korktu ama gitmedim hastaneye..
Neyse benden önce birileriyle tartışmış o da ikimizde gergin olunca kavga çıktı ama çok üzüldü adamcağız dün akşam saat 8de bile aradı iyimisin diye..
Sonuç olarak beni beklettiler orda gelinliğim istediğim gibi yapıldı teslim aldım ama çok kötü bir anı kaldı bana
M Mrs_Angel çok teşekkür ederim ince düşüncen için dün akşam bitti nikah hediyeleri şehir dışından gelen yakınlarımızla yaptık :)
Rica ederim canımm tabi ki buralardayım :)bebeğim bugün annem devraldı çookk sağol sana daha sonra çok ihtiyacım olacak
Evleniyor olabilir sanki şu sıralardaydı onun düğünü de :)kızlar @kafein_ nerelerde haberi olan varmı?
İşte hayal kurmanın kötü yanı da bu, hayal kırıklığı çok oluyor. Akışına bırakıp yaşamak lazım ama bu benim de yapamadığım bir şeyİşin içindeyken anlamıyor dimi insan böyle hayal etmemiştim ben daha enerjik daha mutlu daha az yorgun olacaktım
Unut o günü kuzu, düğüne odaklan çok güzel olucak herşey bak kolonyalarda bitmiş, kötü ama , neyseki ailene çok yakın olucaksın öyle düşünİyiyim canım çok sağol ama sinrilerim yıprandı dün kıyafetlerimi de topladım ne kadar kötü bir duyguymuş
Bende merak ettimkızlar @kafein_ nerelerde haberi olan varmı?
Teşekkür ederim amin inşallah önümüzde ki çarşamba giymek nasip olacakbliss resimlerini çok beğendim gelinliğinin arkasına bayıldım maşallah tabi son halini sonra göreceğiz ama şimdiden bile güzel güle güle mutlulukla giyersin inşallah.
Ya kuzucum çok üzüldüm nolur daha fazla stres yapma kendineVe lütfen şu rahatsızlığınla ilgili de doktora git hiç ihmale gelecek şey değil bu
Rica ederim canımm tabi ki buralardayım :)
Evleniyor olabilir sanki şu sıralardaydı onun düğünü de :)
İşte hayal kurmanın kötü yanı da bu, hayal kırıklığı çok oluyor. Akışına bırakıp yaşamak lazım ama bu benim de yapamadığım bir şey
Evet çok şükür yakınızUnut o günü kuzu, düğüne odaklan çok güzel olucak herşey bak kolonyalarda bitmiş, kötü ama , neyseki ailene çok yakın olucaksın öyle düşün
O zaman akışına bırakmak zorundasın kuzucum lütfen üzme kendini. Olmuyorsa senden önemli değil, elbet her şeyin bir çaresi bulunur diye düşünüp sakin kalman gerek. Etrafındakiler de ne kadar üzülmüştür hem. Düğün gününü de kafanda kurma bırak o günü yaşa bakalım sana neler getirecek. Hem kafanda kurduğun gibi olursa ne heyecanı kalır bırak sürpriz olsun değil mi :)Canım huyum kurusun işte stresliyimDoktora kontrole gidiyorum hep ama böyle stresli zamanlar fenalaşıyorum yapacak birşey yok Hayal kurmadan olmuyor insan düşünüyor ister istemez o gün geldiğinde öyle olmayınca dediğin gibi hayal kırıklığı.. Akışına bırakabilsek keşke
Evet kuzucum olduğu kadar artık yapacak birşey de kalmadı zaten. İnşallah güzel geçer diyip beklicez :)O zaman akışına bırakmak zorundasın kuzucum lütfen üzme kendini. Olmuyorsa senden önemli değil, elbet her şeyin bir çaresi bulunur diye düşünüp sakin kalman gerek. Etrafındakiler de ne kadar üzülmüştür hem. Düğün gününü de kafanda kurma bırak o günü yaşa bakalım sana neler getirecek. Hem kafanda kurduğun gibi olursa ne heyecanı kalır bırak sürpriz olsun değil mi :)
TARİF ET BAKALIM NASIL BİRŞEY İSTİYOSUN BENDE BAKAYIM FİKİR İÇİN RESİM ATAYIMKızlar ben elbise bulamıyorum uzun elbiselere bakıyorum fikri olan??
Nasıl bir elbise istiyorsun canımKızlar ben elbise bulamıyorum uzun elbiselere bakıyorum fikri olan??
TARİF ET BAKALIM NASIL BİRŞEY İSTİYOSUN BENDE BAKAYIM FİKİR İÇİN RESİM ATAYIM
Nasıl bir elbise istiyorsun canım
kuzular uzun sade şık bir elbise birde çok dekolte olmaması şartıylaKuzu morhipoya baksana hızlı gönderi diyor ben oradan almıştımfabrikanın networkun elbiseleri var
evet içim sıkıldıııHuff buralar çok sessiz
Nerede eski neşemizzevet içim sıkıldııı
Ayyy evet bugün bişeyler varNerede eski neşemizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?