2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayrıca buzdolabı tam takıntılı olduğum şeyleri barındırıyor Ben böyle teknolojik görünsün istiyorum dijital gösterge hastalığı var bende Bir de buzluk aşağıda istiyordum ikisi birleşmiş bu modelde. Bir de gri istiyordum ama ondan caydırdılar beni nişanlımla annem, beyaza döndüm ben de.

VALLAHİ ARKADAŞ YAPTIM KENDİME WATSAPP SAĞOLSUN SORUYORUM

BENCE GRİ DAHA TEKNOLOJİK DURUYOR DAHA GÜZEL

BENCE GRİ DAHA TEKNOLOJİK DURUYOR DAHA GÜZEL
Ben de öyle diyordum aynı kafadaydım Ama ikna ettiler işte, nişanlım da sen bilirsin ama ben sevmiyorum bir süre sonra eski gibi duruyor dedi. Annem çok iz bırakıyorlar dedi. En sonunda bu buzdolabını buldum beyaz ama kulpları kromajlı.

Auralee kuzu samsungu bilmiyorum hiç benim önerim bosch ama siemense de bakabilirsin. Arçeliğin kalitesi eskidenmiş hiç girme zaten ona. Peşin alma durumun varsa çok indirimli oluyor

Auralee kuzu samsungu bilmiyorum hiç benim önerim bosch ama siemense de bakabilirsin. Arçeliğin kalitesi eskidenmiş hiç girme zaten ona. Peşin alma durumun varsa çok indirimli oluyor
Hiç siemens düşünmedim bak. Of kararsızlık başa bela. Kuzu sen oturma grubunu nereden almıştın

samsungu bende hiç duymadım bosch bulaşık makinası falan on numara ama buzdolabını eve aldık arçelik memnunuz bosch a++ çok tasarruflu oluyor içinde süperiletken madde kullanılıyor oyüzden çok iyi gerçi tüm a++ süperiletken ama bosch daha iyi o konuda bunları fizik mezunuyum ordan biliyorum kuzular ödev yapmıştım o zamanlar süper iletkenlerle

ay bunları bilmiyordum baktımda benimki A+ mış benimkinde yokmu o dediğin şimdi

ay bunları bilmiyordum baktımda benimki A+ mış benimkinde yokmu o dediğin şimdi
sendede var kuzum süperiletken kullandıkları için tasarruf yapıyorlar zaten içindeki maddeye görede tasarruf miktarı değişiyor plusların hepsinde var

Of ama demeyin ben kendimi ikna etmiştim samsung daha ucuzdu

kuşum hepsinin a+ yada a++ var önemli olan rengi değil bunlara bakın derim ben sonra çok faydası dokunur
Kuzucum renkte değilim zaten beyaz en ucuzu beyaz alıcam ben de. Ama boschta hesapladım 1000tl fazla tutuyor ya. Gerçi biri hediye olacak sanırım ama yine de bilemedim :/ curlygirl siz ne kadara almıştınız senin beyaz eşyaları kuzu, ben beğenmiştim onları da.

canım ben okudum yorumları samsung buzdolabından herkes memnunum demiş ama bilemedim

Hiç siemens düşünmedim bak. Of kararsızlık başa bela. Kuzu sen oturma grubunu nereden almıştın
bosch la aynı firma zaten kuzum onu da araştır istersen.
Ben izmirde bir firmadan aldım ama inegölden geldi istersen adını öğrenirimşuan aklımda değil
Benimde hepsi bosch şimdilik memnunum eve girdikten sonra dha iyi yorumlayabilirim

canım ben okudum yorumları samsung buzdolabından herkes memnunum demiş ama bilemedim
Evet yorumlar iyiydi bu baktığım modeller için hep. Samsung da kötü firma değil sonuçta. Bir de beyaz eşyada cidden şans da önemli yani.
Evet ama ben alt firmalara niyeyse sıcak bakamıyorum Sıkıntı var bende. Siemense yükselteceksem fiyatı bari çıksın bosch olsun diyorum. Senin ne kadar tuttu 3lü olarak peki

Üçlü 4500 tuttu kuzucum ama malum dolar şuan çok yüksek şubat gibi almıştım ben

Üçlü 4500 tuttu kuzucum ama malum dolar şuan çok yüksek şubat gibi almıştım ben
E çok iyiymiş ya o zaman doların düşmesini beklemekten başka çare yok şu an. Of düşer inşallah ya. Şu anda samsung o kadar tutuyor çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…