2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

senin bayağı olmuş kuzu
evet baya oldu hemen hemen 1 er sene beklemiş oluyoruz 2 senede eveli var toplam 4 sene daha erken yapardık ama sıkıntısız yapmak ve çok borçlu evlenmemek adına ileri tarih attık birde nişanlımın tüm ailesi adanada onlarıda buraya getirmek çok güç okullar var işyerlerini kapatamıyorlar bu yüzden sözüm de kurban bayramına nişanım şeker bayramına denk getirdik düşünün ama nikah bayram olmayacak şükür onların hep istediği gibi yaptık ama bu sefer biz istemiyoruz kimse gelemedi mesela nişana 120 kişiydik

Bende bişeyler yapiim diyorum ama napimm yarın dolmuş oluyo bu gece mi yapsam yarın akşammı bilemedim ne yaparım onuda bilemedim
yarın akşam yap canım tam 8 de ama ne yapılmalı işte düşünelim bugün bişiler bulalım.
canım hiç öyle düşünme. benimkilerde heveslilerdi başta bende aynen ben isteyemem edemem diyordum öylede oldu. ama sonrada yaptıklarına karşılık diyorum keşke isteseydim şimdi yüzsüzlük yapıp arayı kapatmayı düşünüyorum o derece

Evet yaa düşünelimm kuzu

uzatmak bende pek istemiyorum zor olur iki ayrı şehirde olunca biz aynı şehirdeyiz sorun yok o yüzden kuzu

o kadar diyosun yani

Bi süre sonra hersey ortaklasmaya baslıyo kuzu zaman gectikce alısır rahatlarsın :)
tecrübeler konuşuyor bu bizim ilk aramıza maddiyatın girişi olacak milat sayıyorum kendime:)

Ay deli ya Hahah size protokol masası hazırlayayım ben Mrs Pink de sırf fotoğraf çektirmek için gelir şelale başına Kafamda bi kaç şey var ama zamanla paylaşayım şimdiden hazırlarsam sıkılırım o zamana
Kestircektim hazır kesmişken değişiklik yapalım dedik bencede bişey değil kuzu anlamicaksın nasıl gectiğini
Çok çok iyi yapmışsın bence :)

o zaman buraya gelip of ya yetişmiyor diye çığlık duymak istemiyorum
kesinlikle şelanenin yanında ama sana yakın olsun

o zaman buraya gelip of ya yetişmiyor diye çığlık duymak istemiyorum
kesinlikle şelanenin yanında ama sana yakın olsun
Şelale kapı dışında kuzu Sizi bana yakın alayım ben Orada fotoğraf çekeriz Ay tamam ya yetişmiyor demek yok, 2 ay sonra falan başlarım onun planına. Nikah şekeri kafamda tamam gibi mesela, kınayı da minik keselerle o aynalara bağlamak istiyorum bakalım öyle bir şeyler olacak şimdilik net değil :)

sana yakın iyi kuzu:)
bayağı birşeyi hallettin iki ayağım bir pabuca sığacak şimdi ben nerelere gideyim ne yapayım
kafamda deli sorularla yaşıyorum bir kaç gündür

sana yakın iyi kuzu:)
bayağı birşeyi hallettin iki ayağım bir pabuca sığacak şimdi ben nerelere gideyim ne yapayım
kafamda deli sorularla yaşıyorum bir kaç gündür
Seni çok çok iyi anlıyorum valla Stresten hasta ettim kendimi yer bulamıyoruz diye, inşallah kolayca hallolur işleriniz

süper işte bu durumda gerçekten zor oluyor onlarında müsaitliğini beklemen gerekiyor falan filan

Seni çok çok iyi anlıyorum valla Stresten hasta ettim kendimi yer bulamıyoruz diye, inşallah kolayca hallolur işleriniz
ya sorma ne zormuş valla ben şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum
süper işte bu durumda gerçekten zor oluyor onlarında müsaitliğini beklemen gerekiyor falan filan
aynen gelmeler gitmeler zor oluyor biz on dakikada hop orda hop burda o yönden şanslıyım kuzu

ya sorma ne zormuş valla ben şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum

aynen gelmeler gitmeler zor oluyor biz on dakikada hop orda hop burda o yönden şanslıyım kuzu
aynen en yakın örnek önümde mesela bu bayramda ailece adanaya gidecektik kardeşimde izin alamadı babamda ikisi gelemiyor ikimizide tek göndermiyor başımızda bir büyük olsunmuş ki saçma hadi annem gelsin ok. uçak fiyatları 3 kişi gidiş dönüş 1.400 ki bu paraya bir beyaz eşyamızı alırız vazgeçtik araba var gidelim diyoruz annem hayır o saat çekilmez o yol diyor ben gitmem babam diyor kaza falan olur ozaman kalsın gitmeyelim ee beyaz eşyada bakacaktık orda denize tatilede gidip dinlenecektik yıllık izinlerimizi de ayarladık şimdi nişanlım ben gideceğim diyor ben kaldım burda tek başıma dün babamı kandırdık arabayla gitme konusuna ama annemle hala anlaşamadık pff ne zor beee neyapcam ben kızlar çokta gitmek istiyorum ama beni de panik atak yaptılar kurban kanlı bayram vs. yok kaza olur gerek yok diye diye gözümü korkuttular yarın birgün evleneceğiz bir ayağımız orda olacak arabamızla gideceğiz yeri gelicek o zaman neolacak bilmiyorum

Ay ama o ne şimdi öyle konuşarak kötüyü çekersin ki zaten. Çok gereksiz panik yapılmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…