evet baya oldu hemen hemen 1 er sene beklemiş oluyoruz 2 senede eveli var toplam 4 sene daha erken yapardık ama sıkıntısız yapmak ve çok borçlu evlenmemek adına ileri tarih attık birde nişanlımın tüm ailesi adanada onlarıda buraya getirmek çok güç okullar var işyerlerini kapatamıyorlar bu yüzden sözüm de kurban bayramına nişanım şeker bayramına denk getirdik düşünün ama nikah bayram olmayacak şükür onların hep istediği gibi yaptık ama bu sefer biz istemiyoruz kimse gelemedi mesela nişana 120 kişiydiksenin bayağı olmuş kuzu
Tesekkür ederim :)bence gayet iyi duruyor daha öncekini görmedim ama sana ve tenine yakışmış güle güle kullan
yarın akşam yap canım tam 8 deBende bişeyler yapiim diyorum ama napimm yarın dolmuş oluyo bu gece mi yapsam yarın akşammı bilemedim ne yaparım onuda bilemedim
canım hiç öyle düşünme. benimkilerde heveslilerdi başta bende aynen ben isteyemem edemem diyordum öylede oldu. ama sonrada yaptıklarına karşılık diyorum keşke isteseydimkuzu bak biz birlikte çıkacağız da hayatta yapmam ben daha elbiseyi nasıl alacağım diyorum çok mahçup oluyorum hiç böyle bişey olmadı daha önce bugün buluşup konuşacağız ben ne yapacağımı bilmiyorum
ay ayrcıa saç çok güzel olmuşTesekkür ederim :)
Bi süre sonra hersey ortaklasmaya baslıyo kuzu zaman gectikce alısır rahatlarsın :)aynen doğru söylüyosun bu akşam diyeceğim zaten aman ya almak bu kadar dert olur mu bendede fazla gurur var kahrolası gururum
Evet yaa düşünelimm kuzuyarın akşam yap canım tam 8 deama ne yapılmalı işte düşünelim bugün bişiler bulalım.
canım hiç öyle düşünme. benimkilerde heveslilerdi başta bende aynen ben isteyemem edemem diyordum öylede oldu. ama sonrada yaptıklarına karşılık diyorum keşke isteseydimşimdi yüzsüzlük yapıp arayı kapatmayı düşünüyorum o derece
Tesekkür ederimm canım :)ay ayrcıa saç çok güzel olmuş
ederiz tabidimi evet birde diğer parçalarını da alacağım daha pahalı olacak o yüzden bekliyorum eğer gözünüze çarparsa bana da haber verir misiniz ?
uzatmak bende pek istemiyorum zor olur iki ayrı şehirde olunca biz aynı şehirdeyiz sorun yok o yüzden kuzuevet baya oldu hemen hemen 1 er sene beklemiş oluyoruz 2 senede eveli var toplam 4 sene daha erken yapardık ama sıkıntısız yapmak ve çok borçlu evlenmemek adına ileri tarih attık birde nişanlımın tüm ailesi adanada onlarıda buraya getirmek çok güç okullar var işyerlerini kapatamıyorlar bu yüzden sözüm de kurban bayramına nişanım şeker bayramına denk getirdik düşünün ama nikah bayram olmayacak şükür onların hep istediği gibi yaptık ama bu sefer biz istemiyoruz kimse gelemedi mesela nişana 120 kişiydik
o kadar diyosun yaniyarın akşam yap canım tam 8 deama ne yapılmalı işte düşünelim bugün bişiler bulalım.
canım hiç öyle düşünme. benimkilerde heveslilerdi başta bende aynen ben isteyemem edemem diyordum öylede oldu. ama sonrada yaptıklarına karşılık diyorum keşke isteseydimşimdi yüzsüzlük yapıp arayı kapatmayı düşünüyorum o derece
tecrübeler konuşuyor bu bizim ilk aramıza maddiyatın girişi olacak milat sayıyorum kendime:)Bi süre sonra hersey ortaklasmaya baslıyo kuzu zaman gectikce alısır rahatlarsın :)
Ay deli yaben indirime denk getirdim anneler günü inidrimide vardı 200tl ye geldi çok uyguna aldım
bilmiyorum işte kuzu kafam karışık bi konuşamadık ki bu akşam buluşup konuşacağız
o yüz ifadeni çok iyi tahmin ediyorum
canım kafanda tasarla şimdiden son ana bırakma sakın
geleceğim oraya basacağım o düğünü seni de davet ederiz o düğüne üzülme deli ya başkasının düğünü gibi diyor
@blisss sanırım yavaş yavaş aşacağım işte
Çok çok iyi yapmışsın bence :)Kestircektim hazır kesmişken değişiklik yapalım dedikbencede bişey değil kuzu anlamicaksın nasıl gectiğini
o zaman buraya gelip of ya yetişmiyor diye çığlık duymak istemiyorumAy deli yaHahah size protokol masası hazırlayayım ben Mrs Pink de sırf fotoğraf çektirmek için gelir şelale başına Kafamda bi kaç şey var ama zamanla paylaşayım şimdiden hazırlarsam sıkılırım o zamana
Çok çok iyi yapmışsın bence :)
Şelale kapı dışında kuzuo zaman buraya gelip of ya yetişmiyor diye çığlık duymak istemiyorum
kesinlikle şelanenin yanında ama sana yakın olsun
sana yakın iyi kuzu:)Şelale kapı dışında kuzuSizi bana yakın alayım ben Orada fotoğraf çekeriz Ay tamam ya yetişmiyor demek yok, 2 ay sonra falan başlarım onun planına. Nikah şekeri kafamda tamam gibi mesela, kınayı da minik keselerle o aynalara bağlamak istiyorum bakalım öyle bir şeyler olacak şimdilik net değil :)
Seni çok çok iyi anlıyorum vallasana yakın iyi kuzu:)
bayağı birşeyi hallettin iki ayağım bir pabuca sığacak şimdi ben nerelere gideyim ne yapayım
kafamda deli sorularla yaşıyorum bir kaç gündür
süper işte bu durumda gerçekten zor oluyor onlarında müsaitliğini beklemen gerekiyor falan filanuzatmak bende pek istemiyorum zor olur iki ayrı şehirde olunca biz aynı şehirdeyiz sorun yok o yüzden kuzu
o kadar diyosun yani
tecrübeler konuşuyor bu bizim ilk aramıza maddiyatın girişi olacak milat sayıyorum kendime:)
ya sorma ne zormuş valla ben şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorumSeni çok çok iyi anlıyorum vallaStresten hasta ettim kendimi yer bulamıyoruz diye, inşallah kolayca hallolur işleriniz
aynen gelmeler gitmeler zor oluyor biz on dakikada hop orda hop burda o yönden şanslıyım kuzusüper işte bu durumda gerçekten zor oluyor onlarında müsaitliğini beklemen gerekiyor falan filan
aynen en yakın örnek önümde mesela bu bayramda ailece adanaya gidecektik kardeşimde izin alamadı babamda ikisi gelemiyor ikimizide tek göndermiyor başımızda bir büyük olsunmuş ki saçma hadi annem gelsin ok. uçak fiyatları 3 kişi gidiş dönüş 1.400 ki bu paraya bir beyaz eşyamızı alırız vazgeçtik araba var gidelim diyoruz annem hayır o saat çekilmez o yol diyor ben gitmem babam diyor kaza falan olur ozaman kalsın gitmeyelim ee beyaz eşyada bakacaktık orda denize tatilede gidip dinlenecektik yıllık izinlerimizi de ayarladık şimdi nişanlım ben gideceğim diyor ben kaldım burda tek başıma dün babamı kandırdık arabayla gitme konusuna ama annemle hala anlaşamadık pff ne zor beee neyapcam ben kızlar çokta gitmek istiyorum ama beni de panik atak yaptılar kurban kanlı bayram vs. yok kaza olur gerek yok diye diye gözümü korkuttular yarın birgün evleneceğiz bir ayağımız orda olacak arabamızla gideceğiz yeri gelicek o zaman neolacak bilmiyorumya sorma ne zormuş valla ben şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum
aynen gelmeler gitmeler zor oluyor biz on dakikada hop orda hop burda o yönden şanslıyım kuzu
Ay ama o ne şimdi öyle konuşarak kötüyü çekersin ki zaten. Çok gereksiz panik yapılmış sankiaynen en yakın örnek önümde mesela bu bayramda ailece adanaya gidecektik kardeşimde izin alamadı babamda ikisi gelemiyor ikimizide tek göndermiyor başımızda bir büyük olsunmuş ki saçma hadi annem gelsin ok. uçak fiyatları 3 kişi gidiş dönüş 1.400 ki bu paraya bir beyaz eşyamızı alırız vazgeçtik araba var gidelim diyoruz annem hayır o saat çekilmez o yol diyor ben gitmem babam diyor kaza falan olur ozaman kalsın gitmeyelim ee beyaz eşyada bakacaktık orda denize tatilede gidip dinlenecektik yıllık izinlerimizi de ayarladık şimdi nişanlım ben gideceğim diyor ben kaldım burda tek başıma dün babamı kandırdık arabayla gitme konusuna ama annemle hala anlaşamadık pff ne zor beee neyapcam ben kızlar çokta gitmek istiyorum ama beni de panik atak yaptılar kurban kanlı bayram vs. yok kaza olur gerek yok diye diye gözümü korkuttular yarın birgün evleneceğiz bir ayağımız orda olacak arabamızla gideceğiz yeri gelicek o zaman neolacak bilmiyorum
evet öyle oldu gerçekten şimdi yollarını arıyoruz nasıl yapalım diye çokta gıtmek istyrumAy ama o ne şimdi öyle konuşarak kötüyü çekersin ki zaten. Çok gereksiz panik yapılmış sanki
canım düşündünmü bişilerEvet yaa düşünelimm kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?