2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Uzamaz sizin bence :) Herkes hevesli, maddi olarak da bi engel yoksa uzamasına da gerek kalmaz zaten.
Bizim tarih belli ben yeri tutunca nasıl sırıta sırıta çıktım ordan görsen zaten Ya bir de o semtte geçti bütün hayatım, çok anlamlı geliyor bana orada olması da. Çok güzel bir ortam yaratmak istiyorum umarım olur Ama bu planlar yapılırken bir yandan da hala benim düğünüm varmış gibi gelmiyor ilginç
Sen de haberdar et bizi gelişmelerden :)

Başka sitelerden de araştır bak derim, kızlar çok daha uyguna almışlardı kampanya vardı :)

bliss en zorunu bitirmişsin bence büyük bir yük kalkmıştır üstünden hayırlısı inşallah.
yekta senin davetiyeleri de çok beğendim çok cici maşallah

bliss en zorunu bitirmişsin bence büyük bir yük kalkmıştır üstünden hayırlısı inşallah.
yekta senin davetiyeleri de çok beğendim çok cici maşallah

Aminn çok şükür bitti :) Ben 240 gibi bir fiyata almıştım ama çok oldu alalı

Trpst Ne zaman söz de bakiyim Bu kız da benden önce gidiyor yahu ben baya demirbaşı oldum buranın Neyse artık kesin tarihim var mutluyum
hep öyle olur benim arkadaşımda öyle bizden hızlı çıktılar haahah öyle oluyor evet enazından sen tarihi aldın şimdi sıra bende beni bekle anacıııımmm

ben indirime denk getirdim anneler günü inidrimide vardı 200tl ye geldi çok uyguna aldım

bilmiyorum işte kuzu kafam karışık bi konuşamadık ki bu akşam buluşup konuşacağız
o yüz ifadeni çok iyi tahmin ediyorum
canım kafanda tasarla şimdiden son ana bırakma sakın
geleceğim oraya basacağım o düğünü seni de davet ederiz o düğüne üzülme deli ya başkasının düğünü gibi diyor
@blisss sanırım yavaş yavaş aşacağım işte

bence de izin vermelisin içinden ne geliyorsa engelleme kayınvaliden ne güzel yol yordam nedir biliyor ve severek isteyerek yapmak istiyor birde kendini hayal et gelinin olsa değilmi sende teklif edersin sende heyecanlanır ve alırsın

hep öyle olur benim arkadaşımda öyle bizden hızlı çıktılar haahah öyle oluyor evet enazından sen tarihi aldın şimdi sıra bende beni bekle anacıııımmm
ben baştaki konuşmaları kaçırdım senin söz mü olacak ne durumdasın yani

teklif ederim de bilmiyorum yani çok garip geliyor ama diyeceğim bugün akşam ben çok çekiniyorum valla nasıl yaparız bilmiyorum ama bende durum bu

Anlıyorum tabi, ama sıkıntı yapma artık kendine bu mevzuları kuzu eş olucaksınız siz öyle düşün

Anlıyorum tabi, ama sıkıntı yapma artık kendine bu mevzuları kuzu eş olucaksınız siz öyle düşün
aynen doğru söylüyosun bu akşam diyeceğim zaten aman ya almak bu kadar dert olur mu bendede fazla gurur var kahrolası gururum

Kestircektim hazır kesmişken değişiklik yapalım dedik bencede bişey değil kuzu anlamicaksın nasıl gectiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…