Uzamaz sizin bence :) Herkes hevesli, maddi olarak da bi engel yoksa uzamasına da gerek kalmaz zaten.bu arada benim düğün net değil kuzu sonraya da kalabilirim öncede olabilir bakalım ama senin resmen belli şuan
o da öyle diyor ben zaten yapacağım hevesim içimde var bugün buluşacağız bakalım konuşacağız işte
Başka sitelerden de araştır bak derim, kızlar çok daha uyguna almışlardı kampanya vardı :)günaydın kızlar,
bende ilk yeşili beğendim ama sanki soluk duruyor diye pembesimi acaba dedim ama dediğin gibi diğer çiçekli olanlara benziyor o renk daha değişik değilmi onu alıyım alanlar kaça aldınız şuanda 349 tl
ne kadara aldın sen peki ben şimdi indirimi bekliyorum bakalım.Günaydın kızlar söz tarihim belli oldu pazartesi günü
mavisini aldım ben kurabiyelik pasta standı,reçellik ve yumurtalıklarıyla tamamladım
@Mrs Pink heyecanlıyızzz
bliss en zorunu bitirmişsin bence büyük bir yük kalkmıştır üstünden hayırlısı inşallah.Kızlar günaydın acayip yorgunum eve son temizliğe gittik dün ama hala ıvır zıvır eksik yaa kıyafetlerimi makyaj malzemelerimi vs götürmedim hafta içi götürücem iş bitmiyor nedense
Çok beğendim kuzum davetiyeni güle güle dağıtın inşallah
Ama buu süper bir habeeerHadi bakalım hayırlısı olsun bundan sonra hazırlıklar tam gazzz
Canım bende mint olanı var bunları çok ciciler
evet auralee birlikteyiz ay olarak bende ondan 1 -2 hafta sonra evlenicez heyecan dorukta auralee7 mayıs kısmını kaçırmışımAuralee oo süperrr
günaydın kızlar,
bende ilk yeşili beğendim ama sanki soluk duruyor diye pembesimi acaba dedim ama dediğin gibi diğer çiçekli olanlara benziyor o renk daha değişik değilmi onu alıyım alanlar kaça aldınız şuanda 349 tl
bliss en zorunu bitirmişsin bence büyük bir yük kalkmıştır üstünden hayırlısı inşallah.
yekta senin davetiyeleri de çok beğendim çok cici maşallah
hep öyle olur benim arkadaşımda öyle bizden hızlı çıktılar haahah öyle oluyor evet enazından sen tarihi aldın şimdi sıra bende beni bekle anacıııımmmTrpst Ne zaman söz de bakiyim Bu kız da benden önce gidiyor yahu ben baya demirbaşı oldum buranın Neyse artık kesin tarihim var mutluyum
eveeetttGerçekten zaman çok garip bir kavram. Ben de çok var diyorum ama su gibi akıp geçecek işte sonbahar geldi bile. Ne ara yaz geldi bitti anlamadım. Kaldı önümüzde 2 mevsim sadece. Sonbahar, kış ve hoop bakmışsınız evlenmişiz
bence gayet iyi duruyor daha öncekini görmedim ama sana ve tenine yakışmış güle güle kullanSiz benim saçlımııı gördünüz müüüü
ben indirime denk getirdim anneler günü inidrimide vardı 200tl ye geldi çok uyguna aldımgünaydın kızlar,
bilmiyorum işte kuzu kafam karışık bi konuşamadık ki bu akşam buluşup konuşacağızUzamaz sizin bence :) Herkes hevesli, maddi olarak da bi engel yoksa uzamasına da gerek kalmaz zaten.
Bizim tarih belli ben yeri tutunca nasıl sırıta sırıta çıktım ordan görsen zatenYa bir de o semtte geçti bütün hayatım, çok anlamlı geliyor bana orada olması da. Çok güzel bir ortam yaratmak istiyorum umarım olur Ama bu planlar yapılırken bir yandan da hala benim düğünüm varmış gibi gelmiyor ilginç
Sen de haberdar et bizi gelişmelerden :)
bence de izin vermelisin içinden ne geliyorsa engelleme kayınvaliden ne güzel yol yordam nedir biliyor ve severek isteyerek yapmak istiyor birde kendini hayal et gelinin olsa değilmi sende teklif edersin sende heyecanlanır ve alırsınkuzular benimde çok tavsiyeye ihtiyacım var dün annesiyle bizdelerdi konuştuk nişan istemiyorum ben inan zamanım olmuyor koşturamıyorum söz dedim annesi dedi beraber alışverişe gidin ne istiyorsan al kızım bende bunlar teferruat dedim ben herşeyi yapmak istiyorum parfümünden tutta makyajına kadar dedi bende isteyemem bana dedi beraber alın daha öncede demiştim biz hiç maddi konuları konuşmayız isteyememde alamamda çok utanırım anne çok hevesli bilemedim
ben baştaki konuşmaları kaçırdım senin söz mü olacak ne durumdasın yanihep öyle olur benim arkadaşımda öyle bizden hızlı çıktılar haahah öyle oluyor evet enazından sen tarihi aldın şimdi sıra bende beni bekle anacıııımmm
teklif ederim de bilmiyorum yani çok garip geliyor ama diyeceğim bugün akşam ben çok çekiniyorum valla nasıl yaparız bilmiyorum ama bende durum bubence de izin vermelisin içinden ne geliyorsa engelleme kayınvaliden ne güzel yol yordam nedir biliyor ve severek isteyerek yapmak istiyor birde kendini hayal et gelinin olsa değilmi sende teklif edersin sende heyecanlanır ve alırsın
dimi evet birde diğer parçalarını da alacağım daha pahalı olacak o yüzden bekliyorum eğer gözünüze çarparsa bana da haber verir misiniz ?Başka sitelerden de araştır bak derim, kızlar çok daha uyguna almışlardı kampanya vardı :)
benim sözüm 2.10.14 te oldu nişanım ise 19.07.15 oldu ocakta nikah tarihi alacağız mayısa inşallah ya 14-15 mayıs yada 28-29 mayıs olacakben baştaki konuşmaları kaçırdım senin söz mü olacak ne durumdasın yani
senin bayağı olmuş kuzubenim sözüm 2.10.14 te oldu nişanım ise 19.07.15 oldu ocakta nikah tarihi alacağız mayısa inşallah ya 14-15 mayıs yada 28-29 mayıs olacak
Anlıyorum tabi, ama sıkıntı yapma artık kendine bu mevzuları kuzu eş olucaksınız siz öyle düşünkuzu bak biz birlikte çıkacağız da hayatta yapmam ben daha elbiseyi nasıl alacağım diyorum çok mahçup oluyorum hiç böyle bişey olmadı daha önce bugün buluşup konuşacağız ben ne yapacağımı bilmiyorum
aynen doğru söylüyosun bu akşam diyeceğim zaten aman ya almak bu kadar dert olur mu bendede fazla gurur var kahrolası gururumAnlıyorum tabi, ama sıkıntı yapma artık kendine bu mevzuları kuzu eş olucaksınız siz öyle düşün
Kestircektim hazır kesmişken değişiklik yapalım dedikYaa evet resmen 8 ay var en son nişana 6 ay var diyordum, geçti bitti anlamadan 7 ay olmuş. Bişey değil 8 ay valla
Bayıldııım ya :)) 2 kutu bitirdim yine açamadım şu saçları, çok güzel bi karar almışsın :)
Sen almazsan o alacak her türlü, istediğin gibi olsun seç bari :)
Katılıyorum üzülüyorlar sonra. Benim kayınvalidem dayanamamış gitmiş almış takılarımı meselaÇok hevesliler onlar da çocuklarını evlendiriyorlar sonuçta. Kırmamak lazım. Sen zahmete girmesinler diyorsun, ben de öyle demiştim mesela ama dediğim gibi aldırmazsan üzülüyorlar sonra içlerinde kalıyor.
Teswkkür ederimm kuzu :)Çok güzel olmuşş bayıldımmmm
Kuzucum bunu aşman lazım ama kayınvaliden çok ısrar etmiş zaten al gitsin nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?