- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yakından görmek lazım tabiii ee siyahı yokmu hiç bi yerde nerde oluyo bunlar bakarm senn için gittiğim yerlerden ayyy alıcammm bugün kartımı ödeyip@Conchiglia baska rengi yok kii ama siyahi da beyazi da yakindan cidden cok alici duruyor ki bardakla vs renklendiririm ben zaten. Bi sekilde almam lazim ya cidden cok aklim kalicak yakindan gorsen daha bi guzel formu beni benden aldi. Ayrica sen de su sehpalari al artik :)
Mrs Pink in bugun kinasi var yaa nasil oldu cok merak ediyorum
ben linki açamadım merak ediyorumBir de dun bi ara zuccaciyeye girdik bir yemek takimi begendim ama takim kalmamis piyasada yok hicbir yerde ve bilirsiniz takildim mi takiliyorum. Beyaz var ama siyah yok ben 6 siyah 6 beyaz takim yapacaktim yoksa. Cok guzel yaa
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00...5-3762946?ie=UTF8&refRID=1QMZFNJAHY11HT3SBVQ6
Albümde canım :)
Kuzucum bende şimdi gördüm tabakları ama çok içimi kararttı benimGunaydin bu aradaa :)
ah çok sevindim adına canım. darısı düğüne inş. foto atabilrisen bekleriz tabikide :)Gunaydin kizlaaar , ben gekdiim:)
Dun yazamadim size hazirlik asamasi hayli telasliydi cunku. Kina baslamadan birsuru aksilik yasamadim ama oraya gittigimde sihirli bi degmek degdi sanki. Cook icime sinen coook eglendigim azcik da agladigim bir kinam olduu :)
Ayy canım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim düğünde böyle olur umarımmGunaydin kizlaaar , ben gekdiim:)
Dun yazamadim size hazirlik asamasi hayli telasliydi cunku. Kina baslamadan birsuru aksilik yasamadim ama oraya gittigimde sihirli bi degmek degdi sanki. Cook icime sinen coook eglendigim azcik da agladigim bir kinam olduu :)
Doğru bir karar vermişim ozaman bende bir gün ara vermekleKuzular cok cok tesekkur ederim. Darısı henuz yasamayaarin basina insallah :)
Dugun ve kina arasinda bos gun birakmasam kendi dugunume katilazdim muhtemelen
Bugun dinlenmeye calisip yarina toparlanmam gerek ayaklarim koptu! :))
@blisss
Kesinlikle kuzucum cok dogru bi kararmiş:))
Benim telefonumda hic yook, ama orfan burdan toplayayim da mutlaka yuklicem. Hatta fb dan da toparlarim olmazsa:))
@blisss yaa ben gelinligini yeni gordum sirti dehset olmuss bayildim.
tabaklarparil paril cok hosuma gitti bi de baska seylerle renklendiririm. Formu cok guzel cunku ya.
Ay çok güzel olmuşsun maşallah dilek kartları falan da var çok güzel olmuş kuzum devamını bekliyoruzzzKuzular 3 tsmecik ekleyebildim foto:)
yaaa çok tatlısınKuzular 3 tsmecik ekleyebildim foto:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?