2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yakından görmek lazım tabiii ee siyahı yokmu hiç bi yerde nerde oluyo bunlar bakarm senn için gittiğim yerlerden ayyy alıcammm bugün kartımı ödeyip

günaydın herkese
YEKTA61 geçmiş olsun
Auralee canım hoş geldin mekan konusunda sıkıntı yaşamışsın ama ben inanıyorum sen halledersin
dün onlardaydık bide antepten misafirlerimiz geldi hiç dinlenemiyorum bu sıralar
@blisss foto yok mu provadan bencede yarım toplu hoş olur diye düsünüyorum

@Conchiglia sagol canim gecen sene carrefourda falan baya satilmis ama bu sene gittigim zuccaciye satin aldigimiz yerle is iliskimizi kopardik ne yazik ki dedi. Internette de dedigim gibi sadece beyaz bulabildim. Tesekkur ederim ya bulunsa ne guzel. Luminarc volare serisi adi da :)

Trpst Evet problem cok ve gece bas agrisindan uyuyamadim 3 agri kesici aldim anca uyumama yetecek kadar dindi. Bilmiyorum umarim hallolur.
Senin de tatli telaslarin var ama cok hos olmussunuz fotograflariniza da baktim :) cicekli elbiseye donmussun :) bak tabaklar boyle canim annem de ben de bayildikkafa orada kaldi tabi amazon ebay alibaba talan ettim var ama turkiyeye yollamiyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-03-12-10-54.png
    381,9 KB · Görüntüleme: 40
Gunaydin kizlaaar , ben gekdiim:)
Dun yazamadim size hazirlik asamasi hayli telasliydi cunku. Kina baslamadan birsuru aksilik yasamadim ama oraya gittigimde sihirli bi degmek degdi sanki. Cook icime sinen coook eglendigim azcik da agladigim bir kinam olduu :)

ah çok sevindim adına canım. darısı düğüne inş. foto atabilrisen bekleriz tabikide :)

günaydın herkese

Ayy canım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim düğünde böyle olur umarımm

Mrs Pink Amaninn ciddi ciddi yaptiniz kinayi da atlattin iste bak gecti gittii. Cok sevindim adina hep boyle guzel olsun her seyiniz insallah :)

Kuzular cok cok tesekkur ederim. Darısı henuz yasamayaarin basina insallah :)
Dugun ve kina arasinda bos gun birakmasam kendi dugunume katilazdim muhtemelen
Bugun dinlenmeye calisip yarina toparlanmam gerek ayaklarim koptu! :))

Kuzular cok cok tesekkur ederim. Darısı henuz yasamayaarin basina insallah :)
Dugun ve kina arasinda bos gun birakmasam kendi dugunume katilazdim muhtemelen
Bugun dinlenmeye calisip yarina toparlanmam gerek ayaklarim koptu! :))
Doğru bir karar vermişim ozaman bende bir gün ara vermekle
Fotoğraf yokmu fotoğraf

@blisss
Kesinlikle kuzucum cok dogru bi kararmiş:))
Benim telefonumda hic yook, ama orfan burdan toplayayim da mutlaka yuklicem. Hatta fb dan da toparlarim olmazsa:))

@blisss yaa ben gelinligini yeni gordum sirti dehset olmuss bayildim.
tabaklarparil paril cok hosuma gitti bi de baska seylerle renklendiririm. Formu cok guzel cunku ya.

@blisss
Kesinlikle kuzucum cok dogru bi kararmiş:))
Benim telefonumda hic yook, ama orfan burdan toplayayim da mutlaka yuklicem. Hatta fb dan da toparlarim olmazsa:))

Ozaman heyecanla bekliyoruz kuzucumm

@blisss yaa ben gelinligini yeni gordum sirti dehset olmuss bayildim.
tabaklarparil paril cok hosuma gitti bi de baska seylerle renklendiririm. Formu cok guzel cunku ya.

Yaa beğendinmii çok sevindim sonunda çekebildim foto
Bardaklarla falan renklendirirsin ozman inşalalh bulursun kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…