aynen izinde kurtlanmıştır o şimdi gelince dökülür mekan falan bakacaktıAaa izinde mi çıkamıcam demişti en son iyi barii.
Hmm yarın da fotoğraf bekliyoruz o halde karar verince
Bende oturup anlatıyorum o öyle yapmış bende böyle yapabilirim falan filan
Evet çok normal geliyorahahahha o kadar alıştıkki normal artık
Evet mekanlara bakacaktı merak ettim neler yaptı acabaaynen izinde kurtlanmıştır o şimdi gelince dökülür mekan falan bakacaktı
benim ki yapar o yüzden bakalım nasıl anlatabilirimsıkıntı olmadı bizde baya olmuştu ben söyleyeli
Ay ben de oyleyimAaa izinde mi çıkamıcam demişti en son iyi barii.
Hmm yarın da fotoğraf bekliyoruz o halde karar verince
Bende oturup anlatıyorum o öyle yapmış bende böyle yapabilirim falan filan
Geçmiş olsun canım. Sağlığın söz konusu olduğu için üzücü ama iyi yanını görmeye çalışalım. bu süreçte bir çok işini halledebilirsin.Slm hatunlar epeydir yazamadim. Soranlar olmus sagolsunlar tek tek alintilayamadim. Izindeyim oyuzden giremedim pek memlekete geldm ama maalesefki sag bas parmagim kiruldi kolumu komple alciya aldılar3 hafta raporluyum. Üzulsemmi sevinsemmi bilemedm
kuzuuu :) yer bulmak zordur ama pes etme :)Kizlaaar ben cok ani izne ciktimbirden o yuzden kayboldummdugun yeri ariyoruz tirim tirim ve cok yoruldum hic kafamdaki gibi olmadi o baktigim yerler hep pahali ya da uzak.
Trpst canim gule gule kullan ekmek kutunu ne demek sevinmen yeter :) ben de cok mutlu oluyorum boyle. Ayrica hayirli olsun baban niye vermiyor seni ya @blisss hemen albume kosuyorum Mrs Pink ayy yarin kina cok heyecanliii
kizlar bana kacak demeyin aliniyorum aklim buralarda hep
ya bi dugun yeri begendim gorseniz siz de bayilirsiniz ama konustugumuz kisiyi gorseniz adami mezarindan cikardik zorla getirdik sanki cenaze toreni duzenliycez oyle bi anlatti ki, hep o kafamdaki yer o adam yuzunden silindi cunku dugunle de ilgilenmez gibi bi yargi olustu bende. Bir de fiyati fazla verdi tabi. Ay cok yorgunum
Sagl tatlimmGeçmiş olsun canım. Sağlığın söz konusu olduğu için üzücü ama iyi yanını görmeye çalışalım. bu süreçte bir çok işini halledebilirsin.
kuzuuu :) yer bulmak zordur ama pes etme :)
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine, fırsattan yararlanıp dışardaki işlerini halletmeye bak. Davetiyelerini görsekkk ?Hazirliklarim su sekilde kina salonumu tuttum. Davetiyelerimi sectim. Kina kuafor ve fitografcimi ayarladm
Kizlaaar ben cok ani izne ciktimbirden o yuzden kayboldummdugun yeri ariyoruz tirim tirim ve cok yoruldum hic kafamdaki gibi olmadi o baktigim yerler hep pahali ya da uzak.
Trpst canim gule gule kullan ekmek kutunu ne demek sevinmen yeter :) ben de cok mutlu oluyorum boyle. Ayrica hayirli olsun baban niye vermiyor seni ya @blisss hemen albume kosuyorum Mrs Pink ayy yarin kina cok heyecanliii
ya bi dugun yeri begendim gorseniz siz de bayilirsiniz ama konustugumuz kisiyi gorseniz adami mezarindan cikardik zorla getirdik sanki cenaze toreni duzenliycez oyle bi anlatti ki, hep o kafamdaki yer o adam yuzunden silindi cunku dugunle de ilgilenmez gibi bi yargi olustu bende. Bir de fiyati fazla verdi tabi. Ay cok yorgunum
Geçmiş olsun canımSlm hatunlar epeydir yazamadim. Soranlar olmus sagolsunlar tek tek alintilayamadim. Izindeyim oyuzden giremedim pek memlekete geldm ama maalesefki sag bas parmagim kiruldi kolumu komple alciya aldılar3 hafta raporluyum. Üzulsemmi sevinsemmi bilemedm
Kuzuuu pes etmek yok elbet bulursun merak etmeKizlaaar ben cok ani izne ciktimbirden o yuzden kayboldummdugun yeri ariyoruz tirim tirim ve cok yoruldum hic kafamdaki gibi olmadi o baktigim yerler hep pahali ya da uzak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?