2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa izinde mi çıkamıcam demişti en son iyi barii.
Hmm yarın da fotoğraf bekliyoruz o halde karar verince

Bende oturup anlatıyorum o öyle yapmış bende böyle yapabilirim falan filan
aynen izinde kurtlanmıştır o şimdi gelince dökülür mekan falan bakacaktı

selam hanımlar
benim bu pazar sözüm var 15 kasımda nişan sanırım ve umarım ben de 2016 gelini oluyorum :)

Sevgili arkadaşlar evlilik iznime start veriyorum dönüşte bütün ayrıntıları yazarım
herkeslere sevgiler öpücükler inşallah şafaklarınız çabuk çabuk biter bütün işleriniz yolunda gider

Slm hatunlar epeydir yazamadim. Soranlar olmus sagolsunlar tek tek alintilayamadim. Izindeyim oyuzden giremedim pek memlekete geldm ama maalesefki sag bas parmagim kiruldi kolumu komple alciya aldılar 3 hafta raporluyum. Üzulsemmi sevinsemmi bilemedm

Hazirliklarim su sekilde kina salonumu tuttum. Davetiyelerimi sectim. Kina kuafor ve fitografcimi ayarladm

Kizlaaar ben cok ani izne ciktimbirden o yuzden kayboldumm dugun yeri ariyoruz tirim tirim ve cok yoruldum hic kafamdaki gibi olmadi o baktigim yerler hep pahali ya da uzak.
Trpst canim gule gule kullan ekmek kutunu ne demek sevinmen yeter :) ben de cok mutlu oluyorum boyle. Ayrica hayirli olsun baban niye vermiyor seni ya @blisss hemen albume kosuyorum Mrs Pink ayy yarin kina cok heyecanliii
kizlar bana kacak demeyin aliniyorum aklim buralarda hep
ya bi dugun yeri begendim gorseniz siz de bayilirsiniz ama konustugumuz kisiyi gorseniz adami mezarindan cikardik zorla getirdik sanki cenaze toreni duzenliycez oyle bi anlatti ki, hep o kafamdaki yer o adam yuzunden silindi cunku dugunle de ilgilenmez gibi bi yargi olustu bende. Bir de fiyati fazla verdi tabi. Ay cok yorgunum

Geçmiş olsun canım. Sağlığın söz konusu olduğu için üzücü ama iyi yanını görmeye çalışalım. bu süreçte bir çok işini halledebilirsin.
kuzuuu :) yer bulmak zordur ama pes etme :)

Geçmiş olsun canım. Sağlığın söz konusu olduğu için üzücü ama iyi yanını görmeye çalışalım. bu süreçte bir çok işini halledebilirsin.

kuzuuu :) yer bulmak zordur ama pes etme :)
Sagl tatlimm

Günaydın kızlarr
Hazirliklarim su sekilde kina salonumu tuttum. Davetiyelerimi sectim. Kina kuafor ve fitografcimi ayarladm
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine, fırsattan yararlanıp dışardaki işlerini halletmeye bak. Davetiyelerini görsekkk ?

Kuzucum izne çıkabilmene sevindim çıkamıcam diyordun.. Yer bak çok zor tek tek gezmen lazım hem fiyatı uygun hem gönlüne göre yer elbet çıkar.
Tamam kaçak değilsin ama hep böyle gelişmelerden haberdar et bizi

Geçmiş olsun canım

Kuzuuu pes etmek yok elbet bulursun merak etme

Kizlar tesekkur ederim, hava sicak mekanlar pahali ben bitik, bugun donmem gerekiyordu ise donemedim bakalim ne olacak halim. Ortada yer yok hala. Siz yeri buldugunuzda nasil oldu heh iste bu mu dediniz yani nasil oluyor bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…