2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biliyorum canım içtenlikle söylediğini, inan yardım etmiş kadar söylemen bile çok mutlu etti. düğünde taktığını sormuştum canım, pazartesi gidip almak istiyorum bende

O biraz şans işi ya :) O yüzden elektronikte risksiz renk alıp dekoratif amaçla kullanacaklarını evi tuttuktan sonraya bırakacaksın bir şekilde şekillenir o zaten. Ben de çok takıyordum artık takmıyorum, sonuçta aldığın her şey senin zevkin bi şekilde uyumlu olacaktır.
Kızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce
Takım güzel ama bana bernardo deme bugün de onlara çok kızgınım
Misafir takımımı aldım, kırıklı ve çizikli olanları değiştirmek için götürdüm 1 hafta önce, haftaya kargo vericez o sürede bilgilendirme yapıcaz dediler, aramayı geçtim telefonlarımı da açmıyorlar. Esse desen ayri sinir etti, tencere aldım hala daha gelemedi mağazada yoktu 2 haftadır tedarik edemediler.

kuzu bernardo neden öyle olduki. benim kahvaltıları netten aldıkta çizik ve desende kayma vardı götürdüm hemen değiştirdiler verdiler. olmayan vardı. onun içinde bekledim. sonra gitim aldım ne fatura ne bişi sordular o kısımda hoşuma gitti tabi

Ya bana da başta öyle yaptılar, fatura bile sormadılar aldılar kırıkları elimizde yok şu an, gelince kargo yapıcaz dediler not aldılar. Ama adres vs almadılar. Kimse de aramadı geçen çarşambadan beri. Ben arıyorum açan da yok

hımm git bi cıngar çıkart ozamn canım banada aldılar bişi vermiyorlardı ben istedim bana bişi verin teslim ettiğime dahil die. verdiler ozaman

hımm git bi cıngar çıkart ozamn canım banada aldılar bişi vermiyorlardı ben istedim bana bişi verin teslim ettiğime dahil die. verdiler ozaman
Ya sorun değil vermeyeceklerini düşünmüyorum. Ama sallamalarına çok kızdım, çıkışta gidip bi bernardoya bi esseye cıngar çıakrıcam

Kuzucum kuzucuum, baktım şimdi de hiç kararsız kalma önceki baktıklarını al diyorum hemi de hiç düşünmeden.
Bence görünüş olarak da çok daha güzeller. Bir de ben de seramik düşünme hiç derim. Yani kısa süre içinde tabakların kenarlarını bir yere çarptıkça içindeki beyaz alçımsı görüntü sayesinde kendilerini çöpe atmak isteyebilirsin

Ya ama bu öyle seramik değil diyor renklere baksana şimdi nasıl aklım kalmasın

Ya ama bu öyle seramik değil diyor renklere baksana şimdi nasıl aklım kalmasın
Haha YAkından hepsini inceledim zamanında bunların kuzu. Yani benim fikrim hiç düşünmeden ilk gösterdiğini alman olacak. Ya da porselen başka bir seçenek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…