- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kuzu hepinizi okadar iyi anlıyorumki şuan oyüzden ciddi anlamda yardım edebilirm. elimizden ne gelirse yani. ben eminönünden aldım. kınayımı düğünümü soruyorsun bilmiyorum ama istersen yerini tarif edebilirim. zamanın yoksada düğündekini ödünç verebilirim istersen. kınadakini kuzenime gönderdimde :)
ben beğendim güzelmiş :) fiyat nedirKızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce
ben sana özelden anlatırım neresi olduğunu biçok yere baktım hiç zaman kaybetme oaralara bakarsınBiliyorum canım içtenlikle söylediğini, inan yardım etmiş kadar söylemen bile çok mutlu etti.düğünde taktığını sormuştum canım, pazartesi gidip almak istiyorum bende
Hahaha doktor anlattı ayol ne olacakUzman tv diyor hala ya doğru düzgün bir doktora danış lütfen kafana göre iş yapma sağlık bu
Ama o da doktorduuuAyy sor ihmal etme sakın bak , öyle devam etme kuzu sormadan
çok güzelmiş :)Kızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce
ben sana özelden anlatırım neresi olduğunu biçok yere baktım hiç zaman kaybetme oaralara bakarsın
O biraz şans işi ya :) O yüzden elektronikte risksiz renk alıp dekoratif amaçla kullanacaklarını evi tuttuktan sonraya bırakacaksın bir şekilde şekillenir o zaten. Ben de çok takıyordum artık takmıyorum, sonuçta aldığın her şey senin zevkin bi şekilde uyumlu olacaktır.Evet bende teflon almak istemiyorum çizilince zararlı oluyormuş seramik ve granit diyorlar genelde ozaman tekrar bşr gidip bakmak lazım diğer mutfak eşyalarına da gelince ok sarı ve beyaz olsun istiyorum zaten ama ya mutfak dolapları yada fayans farklı renk olursa nasıl kombin edeceğiz birde ben beyaz eşyalarımı gri inox serisi süşünüyorum bir nırmal gri olan var birde inox serisi varmış inoxtan arkadaşım kullanıyor ben memnunum diyor şimdi hayal etsek gri beyaz eşya mutfak dolaplar mavi yada kahve sarı ve beyazda biz nasıl kombin edeceğiz karman çorman olmasın istiyorum bazı fayanslar yeşil oluyor pff çok zor çoooookkk
Takım güzel ama bana bernardo deme bugün de onlara çok kızgınımKızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce
Ben de çok beğendim canım :)Kızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce
kuzu bernardo neden öyle olduki. benim kahvaltıları netten aldıkta çizik ve desende kayma vardı götürdüm hemen değiştirdiler verdiler. olmayan vardı. onun içinde bekledim. sonra gitim aldım ne fatura ne bişi sordular o kısımda hoşuma gitti tabiO biraz şans işi ya :) O yüzden elektronikte risksiz renk alıp dekoratif amaçla kullanacaklarını evi tuttuktan sonraya bırakacaksın bir şekilde şekillenir o zaten. Ben de çok takıyordum artık takmıyorum, sonuçta aldığın her şey senin zevkin bi şekilde uyumlu olacaktır.
Takım güzel ama bana bernardo deme bugün de onlara çok kızgınım
Misafir takımımı aldım, kırıklı ve çizikli olanları değiştirmek için götürdüm 1 hafta önce, haftaya kargo vericez o sürede bilgilendirme yapıcaz dediler, aramayı geçtim telefonlarımı da açmıyorlar. Esse desen ayri sinir etti, tencere aldım hala daha gelemedi mağazada yoktu 2 haftadır tedarik edemediler.
Ya bana da başta öyle yaptılar, fatura bile sormadılar aldılar kırıkları elimizde yok şu an, gelince kargo yapıcaz dediler not aldılar. Ama adres vs almadılar. Kimse de aramadı geçen çarşambadan beri. Ben arıyorum açan da yokkuzu bernardo neden öyle olduki. benim kahvaltıları netten aldıkta çizik ve desende kayma vardı götürdüm hemen değiştirdiler verdiler. olmayan vardı. onun içinde bekledim. sonra gitim aldım ne fatura ne bişi sordular o kısımda hoşuma gitti tabi
hımm git bi cıngar çıkart ozamn canımYa bana da başta öyle yaptılar, fatura bile sormadılar aldılar kırıkları elimizde yok şu an, gelince kargo yapıcaz dediler not aldılar. Ama adres vs almadılar. Kimse de aramadı geçen çarşambadan beri. Ben arıyorum açan da yok
Ya sorun değil vermeyeceklerini düşünmüyorum. Ama sallamalarına çok kızdım, çıkışta gidip bi bernardoya bi esseye cıngar çıakrıcamhımm git bi cıngar çıkart ozamn canımbanada aldılar bişi vermiyorlardı ben istedim bana bişi verin teslim ettiğime dahil die. verdiler ozaman
Kuzucum kuzucuum, baktım şimdi de hiç kararsız kalma önceki baktıklarını al diyorum hemi de hiç düşünmeden.Ya kızlar benim kafa şimdi de bunlara gitti napıcaz
http://www.porselensepeti.com/natura-ceram-athena-24-parca-sari-yemek-seti
http://www.krcshop.com/urun/prs-24-parca-yemek-takimi-mozaik-sari-6-kisilik-coloured-days#
http://www.porselensepeti.com/natura-ceram-prizma-24-parca-turkuaz-yemek-seti-2289
http://www.porselensepeti.com/kutahya-porselen-selen-6-kisilik-18-parca-sari-yemek-seti
http://www.porselensepeti.com/kutahya-porselen-selen-6-kisilik-18-parca-turkuaz-yemek-seti
Hoff kararsızlık
Ya ama bu öyle seramik değil diyor renklere baksana şimdi nasıl aklım kalmasınKuzucum kuzucuum, baktım şimdi de hiç kararsız kalma önceki baktıklarını al diyorum hemi de hiç düşünmeden.
Bence görünüş olarak da çok daha güzeller. Bir de ben de seramik düşünme hiç derim. Yani kısa süre içinde tabakların kenarlarını bir yere çarptıkça içindeki beyaz alçımsı görüntü sayesinde kendilerini çöpe atmak isteyebilirsin
HahaYa ama bu öyle seramik değil diyor renklere baksana şimdi nasıl aklım kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?