Çiçekli bişey daha beğenmiştim ondandır ama çiçeksiz de beğendiğim çok şey varsen böyle minik çiçekli bi model istiyorum falan diyodun sanki ayy yanlışta hatırlıyor olabilirim evet bende o yüzden üst kısım biraz daha kibar dursun dedim kuzu
Ay istemeyiz uzatalım deseler ayrı dert, çok sevseler hemen evlenin deseler ayrı dertşuan onu bana deme kafamda deli sorular hiç bitmiyor eksik çok hemde süreyi uzatmayalım diyorlar kendimi dağlara taşlara vurayım ne yapayım
Bıkmış bir gelin görüyorum benaynenn saç makyaj için hiç bir şey yapmadım mesela, içimden bakmak bile gelmiyor..model belirlemem lazım ama hiç isteğim yok.. aynı duygularla, kaçıp tatile gitmek istiyorum
Ah kuzucum ya inşallah dediğin gibi olur, evet tecrübeli birilerinin bunları söylüyor olması da güzel tabi. Bir an önce herşey olsun bitsin dayanamiciim bu kadar strese artıkKuzuuu sakin oll herşey gayet güzel gidiyo emin ol eksikliklerin hiç biri etkilemicek tecrübe var burda sakin olun canınızı sıkmayın herşey çok güzel olucakgreenandblue
Yazık bize valla herhalde biraz daha zaman olsa iyice delirecektik.aynenn saç makyaj için hiç bir şey yapmadım mesela, içimden bakmak bile gelmiyor..model belirlemem lazım ama hiç isteğim yok.. aynı duygularla, kaçıp tatile gitmek istiyorum
aynen ya bizde ne istediğimizi biliyor muyuz acaba?Çiçekli bişey daha beğenmiştim ondandır ama çiçeksiz de beğendiğim çok şey var
Ay istemeyiz uzatalım deseler ayrı dert, çok sevseler hemen evlenin deseler ayrı dert
Bıkmış bir gelin görüyorum benToparla kendini rocky
maalesef canım kullanmayı düşünüyosan tercih etme derim hormonları etkiyen bişey kilo alma gibi vs yan etkileri oluyorKızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan yoktu dimi?
Amacı için ya da tedavi için fark etmez
Kuzu kullanmaya başladım ben zaten 20 gün kadar önce doktor ile görüşüp. Benim meselem regl geciktirmeyle ilgili. Kafam karıştı da bayamaalesef canım kullanmayı düşünüyosan tercih etme derim hormonları etkiyen bişey kilo alma gibi vs yan etkileri oluyor
valla bilmiyorum ki kuzu doktorunu arasanKuzu kullanmaya başladım ben zaten 20 gün kadar önce doktor ile görüşüp. Benim meselem regl geciktirmeyle ilgili. Kafam karıştı da baya
Noldu kuzu kullanmıyorum ama belki çözüm buluruzKuzu kullanmaya başladım ben zaten 20 gün kadar önce doktor ile görüşüp. Benim meselem regl geciktirmeyle ilgili. Kafam karıştı da baya
Kuzu zin problemim var işte. Buradaki doktor da izindeymiş gidemiyorum o yüzdenvalla bilmiyorum ki kuzu doktorunu arasan
Ya kuzu şöyle kii ilaca başlamıştım ya şimdi son iki tane kaldı. Bugün ve yarın.Noldu kuzu kullanmıyorum ama belki çözüm buluruz
Ruh halim
Ay inşallah öyle olur. Sırf kafa karıştırmamak için bakmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimiHatta en son beğendiğimi de atayım size
Kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan yoktu dimi?
Amacı için ya da tedavi için fark etmez
Kuzu bu işi doktora sormalısın numarası falan yokmu ?Kuzu kullanmaya başladım ben zaten 20 gün kadar önce doktor ile görüşüp. Benim meselem regl geciktirmeyle ilgili. Kafam karıştı da baya
ikisini bencede aynı anda kullanma kuzu iyice dengeyi bozarsın bence, doktorun numarası falan yokmu sorsan önemli bi konu çünkü ona ara ver demiş devam etsen olumsuz etkilermi sormak lazımKuzu zin problemim var işte. Buradaki doktor da izindeymiş gidemiyorum o yüzden
Ya kuzu şöyle kii ilaca başlamıştım ya şimdi son iki tane kaldı. Bugün ve yarın.
Ama regl düğüne balayına falan denk gelecek böyle muhtemelen. Ne yapsam bilemedim. İlaca normalde 7 gün ara veriyosun kutu bitince. Şimdi ara vermeden kullansam regli engeller mi acaba?
Hayır hem bunu hem geciktiriyi kullansam korkarım ikisi de hormon ilacı olmaz gibi geliyo . Ne yapsam bilemedim ya
Ay yok işte numarası bi eczaneye falan mı sorsam acaba yaKuzu bu işi doktora sormalısın numarası falan yokmu ?
Kuzu ilacın kullanımı o şekilde 21 gün kullanım 7 gün ara veriyosun. 21 gün ilacı kullandıktan sonra ortalama 2. 3. gününde regl oluyomuşşsun ama bünyeye göre bu 5. gün de olabilirmiş.ikisini bencede aynı anda kullanma kuzu iyice dengeyi bozarsın bence, doktorun numarası falan yokmu sorsan önemli bi konu çünkü ona ara ver demiş devam etsen olumsuz etkilermi sormak lazım
Anladım kuzu o zaman dediğin gibi bi eczaneye falan danış bakalımAy yok işte numarası bi eczaneye falan mı sorsam acaba ya
Kuzu ilacın kullanımı o şekilde 21 gün kullanım 7 gün ara veriyosun. 21 gün ilacı kullandıktan sonra ortalama 2. 3. gününde regl oluyomuşşsun ama bünyeye göre bu 5. gün de olabilirmiş.
Yani ara vermeden 2. kutuya geçerek regli erteleyenleri çok duydum ama emin olamıyorum ilk kez kullandığımdan korkuyorum tabi
kuzu hepinizi okadar iyi anlıyorumki şuan oyüzden ciddi anlamda yardım edebilirm. elimizden ne gelirse yani. ben eminönünden aldım. kınayımı düğünümü soruyorsun bilmiyorum ama istersen yerini tarif edebilirim. zamanın yoksada düğündekini ödünç verebilirim istersen. kınadakini kuzenime gönderdimde :)şu an aptal bir gülümseme ile yazıyorumsöylemen bile büyük incelik, teşekkür ederim.. evin eksiği bitmez bu saatten sonra da dediğin gibi sonrada halledilir..
ya ben senin tacını çok beğendim, hala tacım yok da , nerden aldın acaba
Ay uzman tvdeki doktor da öyle dedi yaa ben hapa ara vermedend evam edicem sanırım. Bayan bir eczacı bulursam danışırım yine tabii ama olmazsa da bu yolu izlicem artıkAnladım kuzu o zaman dediğin gibi bi eczaneye falan danış bakalım
Uzman tv diyor hala ya doğru düzgün bir doktora danış lütfen kafana göre iş yapma sağlık buAy uzman tvdeki doktor da öyle dedi yaa ben hapa ara vermedend evam edicem sanırım. Bayan bir eczacı bulursam danışırım yine tabii ama olmazsa da bu yolu izlicem artık
Ayy sor ihmal etme sakın bak , öyle devam etme kuzu sormadanAy uzman tvdeki doktor da öyle dedi yaa ben hapa ara vermedend evam edicem sanırım. Bayan bir eczacı bulursam danışırım yine tabii ama olmazsa da bu yolu izlicem artık
bernardoda ben bunu nasıl görmedim güzel duruyor mavi olduğu için tabiki ama karışık geldi sanki birazKızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?