2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay ayrıca foto çektirmedimi gene. birde başından beri çektirmiyordu ya ne uyuz bişi insan sinir olur haklısın ama boşver onlar yüzünden gerilme

ay ayrıca foto çektirmedimi gene. birde başından beri çektirmiyordu ya ne uyuz bişi insan sinir olur haklısın ama boşver onlar yüzünden gerilme

Kuzum o sinirle aklıma fotoğraf çekmek gelmediki zaten gelinlik benim istedğim değil çeksemde bir işe yaramazdı. Arasam erkene çekmek için tartışıcam yine of valla çok gerildim asıl stilist adam olaya el attı şimdi ama bir hafta kala alsam geçmi olur birde kilo verip duruyorum zaten son anda almak daha iyi olmazmı ?

Cok uzuldum kuzucum ya, ama bence sona birakma bi kac gunde alip vericegin kilo cok etkilemez, sen onlarin yanlis yapma ihtimalini dusunerek erkene al. Lutfen kendini de yipratma o agri cekilecek sey degil

Gunaydin bu arada kizlar

Cok uzuldum kuzucum ya, ama bence sona birakma bi kac gunde alip vericegin kilo cok etkilemez, sen onlarin yanlis yapma ihtimalini dusunerek erkene al. Lutfen kendini de yipratma o agri cekilecek sey degil

Gunaydin bu arada kizlar
Günaydın canım ya sorma bayılıcaktım sinirden kan beynime sıçradı. Ayın 9-10u gibi alsam gelinliği uygun olur diye düşünüyorum. 1'inde gitsem birde 7-8i gibi yetişir herhalde bilmiyorum erkene alın desem yetişir dicekler

Kuzu biraz erken git provaya yine bi yanlışlık olursa en azından vaktin olur düzelmesi için

bir hafta kala iyi canım. teslim almasanda için rahat olur. yapılsın kalsın orada sonra alırsın enazından daraltabilirler. arkadaşımın kardeşinin başına geldi oyaladılar sürekli düğüne 3-4 gün kalaya kadar sonra düğünden bir gün önce teslim edicem demiş mecbur beklemişler ve gititklerinde hala gelinlik yok isterseniz kaporanızıda iade edim demiş utanmadan. mağazada olan nişanlık gibi birşey varmış mecbur onu giymiş korkutmak gibi olmasın canım ama garantiye al derim ben

olsun canim sen garantiye al son anda duzeltme yapamazlar falan sorun cikmasin. Onlarin yetisir sozune guven olmayacagi belli sonucta, kendileri hata yapmislar mecbur duzeltecekler

olsun canim sen garantiye al son anda duzeltme yapamazlar falan sorun cikmasin. Onlarin yetisir sozune guven olmayacagi belli sonucta, kendileri hata yapmislar mecbur duzeltecekler

Kızlar aradım şimdi asıl yetkili adamla görüştüm 1 inde gel 5i 6sı gibi teslim edicem merak etme ben ilgilneiyorum artık vs dedi. Almadılar erkene curlygirl senin dediğin gibi yaparlarsa allah korusun son anda sorun çıkarsa sabaha kadar beklerim başlarında yine de yaptırırım valla

inş kuzum hiç gerek kalmaz böyle bişiye

Herkeslere günaydın kuzucuklaaar :)

Kuzu yaa çok üzüldüüm bunaa Nasıl yaparlar böyle bi hata anlamadım. Ne demek bambaşka bir gelinlik dikmek...
Çok sinir bozucu gerçekten ama ne olursa olsun halletmek yetiştirmek zorundalar isterse sabahlara kadar çalışsın gerçekten.
Sanırım sonradan randevuyu erkene alamadın, keşke alabilseydin insanın bi kere güveni kırılınca daha da bi şüpheye düşünüyo haliyle Ama bir sonraki provada herşeyi istediğin gibi düzenlemiş olurlar umarum , içini ferah tut kuzucumm

Kızlar davetiyelerim perdelerim ve bir kaç şey daha albümde, damatlığıda hallettik ama dikildiği için modeli gösterebiliyorum şuan o da albümdee

günaydın kızlar @blisss gelinlik için üzüldüm ama onu telafi ederler ki etsinlerde randovüyü erkene çekmen konusuna katılıyorum tekrar hata olursa düzeltilebilsin bu arada bende cumartesi çok gezdim elbise yoktu sezon sonu çıldıracaktım etek gömlek aldım içime sinmedi bugün tekrar bakıcam albüme koyayım bir bakın

Canım çekmediler erkene ya yetişecek dediler 6sında teslim edeceklermiş bakalım
Sezon sonu sıkıntılı oluyor kıyafet bulmak hadi bekliyoruzz bakalım ne aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…