ay ayrıca foto çektirmedimi gene. birde başından beri çektirmiyordu ya ne uyuz bişi insan sinir olur haklısın ama boşver onlar yüzünden gerilmeGünaydın kızlar dün provaya gittim ve sinirden ağlayacaktım migrenim tuttu midem hala bulanıyor düşünün. Yaptıkları gelinlik kalıp oalrak benim sadece diğer herşey başka yanlış yapılmış delirecektim bir de fotoğrafı mail attım yani. Nasıl bir savsaklık bu anlamadımKadınla kavga ettim bu gelinlik bana ait değil 3 hafta kaldı düğünüme ortada gelnlik yok diye.. Neyse ki seçtiğim danteli kullanmışlar gelinlikte en azından Ama değişecek tamamen işlemeler vs. 9 gün sonraya randevu verdiler acaba arayıp erkenemi çeksem 1 eylül geçmi sonra bir tane daha olacak son prova olacak o da inşallah
hayırlısı olsun kuzu oluyor öyle aksilikler takılma. benimde yanlışlık olmuştu hemen toparladılar. önemli olan düzeltebilmeleri. ama 3 hafta kalmış düğüne 9 gün geç gibi geldi bana. ben düğüne 13-14 gün kala teslim almıştım mesela. bence önümüzdeki hafta içi yapsınlar bişiler. sonuçta onların hatası sıkıştırsınlar.
ay ayrıca foto çektirmedimi gene. birde başından beri çektirmiyordu ya ne uyuz bişi insan sinir olur haklısın ama boşver onlar yüzünden gerilme
Cok uzuldum kuzucum ya, ama bence sona birakma bi kac gunde alip vericegin kilo cok etkilemez, sen onlarin yanlis yapma ihtimalini dusunerek erkene al. Lutfen kendini de yipratma o agri cekilecek sey degilKuzum o sinirle aklıma fotoğraf çekmek gelmediki zaten gelinlik benim istedğim değil çeksemde bir işe yaramazdı. Arasam erkene çekmek için tartışıcam yine of valla çok gerildim asıl stilist adam olaya el attı şimdi ama bir hafta kala alsam geçmi olur birde kilo verip duruyorum zaten son anda almak daha iyi olmazmı ?
Günaydın canım ya sorma bayılıcaktım sinirden kan beynime sıçradı. Ayın 9-10u gibi alsam gelinliği uygun olur diye düşünüyorum. 1'inde gitsem birde 7-8i gibi yetişir herhalde bilmiyorum erkene alın desem yetişir diceklerCok uzuldum kuzucum ya, ama bence sona birakma bi kac gunde alip vericegin kilo cok etkilemez, sen onlarin yanlis yapma ihtimalini dusunerek erkene al. Lutfen kendini de yipratma o agri cekilecek sey degil
Gunaydin bu arada kizlar
Kuzu biraz erken git provaya yine bi yanlışlık olursa en azından vaktin olur düzelmesi içinGünaydın kızlar dün provaya gittim ve sinirden ağlayacaktım migrenim tuttu midem hala bulanıyor düşünün. Yaptıkları gelinlik kalıp oalrak benim sadece diğer herşey başka yanlış yapılmış delirecektim bir de fotoğrafı mail attım yani. Nasıl bir savsaklık bu anlamadımKadınla kavga ettim bu gelinlik bana ait değil 3 hafta kaldı düğünüme ortada gelnlik yok diye.. Neyse ki seçtiğim danteli kullanmışlar gelinlikte en azından Ama değişecek tamamen işlemeler vs. 9 gün sonraya randevu verdiler acaba arayıp erkenemi çeksem 1 eylül geçmi sonra bir tane daha olacak son prova olacak o da inşallah
Bugün arayıp erkene alayım madem dün o sinirle boş bulundum kabul ettimKuzu biraz erken git provaya yine bi yanlışlık olursa en azından vaktin olur düzelmesi için
bir hafta kala iyi canım. teslim almasanda için rahat olur. yapılsın kalsın orada sonra alırsın enazından daraltabilirler. arkadaşımın kardeşinin başına geldi oyaladılar sürekli düğüne 3-4 gün kalaya kadar sonra düğünden bir gün önce teslim edicem demiş mecbur beklemişler ve gititklerinde hala gelinlik yok isterseniz kaporanızıda iade edim demiş utanmadan. mağazada olan nişanlık gibi birşey varmış mecbur onu giymişKuzum o sinirle aklıma fotoğraf çekmek gelmediki zaten gelinlik benim istedğim değil çeksemde bir işe yaramazdı. Arasam erkene çekmek için tartışıcam yine of valla çok gerildim asıl stilist adam olaya el attı şimdi ama bir hafta kala alsam geçmi olur birde kilo verip duruyorum zaten son anda almak daha iyi olmazmı ?
olsun canim sen garantiye al son anda duzeltme yapamazlar falan sorun cikmasin. Onlarin yetisir sozune guven olmayacagi belli sonucta, kendileri hata yapmislar mecbur duzelteceklerGünaydın canım ya sorma bayılıcaktım sinirden kan beynime sıçradı. Ayın 9-10u gibi alsam gelinliği uygun olur diye düşünüyorum. 1'inde gitsem birde 7-8i gibi yetişir herhalde bilmiyorum erkene alın desem yetişir dicekler
bir hafta kala iyi canım. teslim almasanda için rahat olur. yapılsın kalsın orada sonra alırsın enazından daraltabilirler. arkadaşımın kardeşinin başına geldi oyaladılar sürekli düğüne 3-4 gün kalaya kadar sonra düğünden bir gün önce teslim edicem demiş mecbur beklemişler ve gititklerinde hala gelinlik yok isterseniz kaporanızıda iade edim demiş utanmadan. mağazada olan nişanlık gibi birşey varmış mecbur onu giymişkorkutmak gibi olmasın canım ama garantiye al derim ben
olsun canim sen garantiye al son anda duzeltme yapamazlar falan sorun cikmasin. Onlarin yetisir sozune guven olmayacagi belli sonucta, kendileri hata yapmislar mecbur duzeltecekler
inş kuzum hiç gerek kalmaz böyle bişiyeKızlar aradım şimdi asıl yetkili adamla görüştüm 1 inde gel 5i 6sı gibi teslim edicem merak etme ben ilgilneiyorum artık vs dedi. Almadılar erkenecurlygirl senin dediğin gibi yaparlarsa allah korusun son anda sorun çıkarsa sabaha kadar beklerim başlarında yine de yaptırırım valla
İnşallah canım çok canım sıkıldı umarım sonu iyi olurinş kuzum hiç gerek kalmaz böyle bişiye
Kuzu yaa çok üzüldüüm bunaaGünaydın kızlar dün provaya gittim ve sinirden ağlayacaktım migrenim tuttu midem hala bulanıyor düşünün. Yaptıkları gelinlik kalıp oalrak benim sadece diğer herşey başka yanlış yapılmış delirecektim bir de fotoğrafı mail attım yani. Nasıl bir savsaklık bu anlamadımKadınla kavga ettim bu gelinlik bana ait değil 3 hafta kaldı düğünüme ortada gelnlik yok diye.. Neyse ki seçtiğim danteli kullanmışlar gelinlikte en azından Ama değişecek tamamen işlemeler vs. 9 gün sonraya randevu verdiler acaba arayıp erkenemi çeksem 1 eylül geçmi sonra bir tane daha olacak son prova olacak o da inşallah
Canım çekmediler erkene ya yetişecek dediler 6sında teslim edeceklermiş bakalımgünaydın kızlar @blisss gelinlik için üzüldüm ama onu telafi ederler ki etsinlerde randovüyü erkene çekmen konusuna katılıyorum tekrar hata olursa düzeltilebilsin bu arada bende cumartesi çok gezdim elbise yoktu sezon sonu çıldıracaktım etek gömlek aldım içime sinmedi bugün tekrar bakıcam albüme koyayım bir bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?