2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ne bitmez günmüşşş yaaa
sanırım mutfak için tüm eksiklerimi bu ay alabilcem kızlar tabi blendr seti hariç

ne bitmez günmüşşş yaaa
sanırım mutfak için tüm eksiklerimi bu ay alabilcem kızlar tabi blendr seti hariç
Annemle babam bana çok karışıyorlar yaa şimdiden pek bişey aldırmıyorlar daha çok var acele etme diye sinir oluyorum Böyle almak istediğim şeylerin yanından geçerken arkama baka baka geçip gidiyorum...

Annemle babam bana çok karışıyorlar yaa şimdiden pek bişey aldırmıyorlar daha çok var acele etme diye sinir oluyorum Böyle almak istediğim şeylerin yanından geçerken arkama baka baka geçip gidiyorum...
babamın dünyadan haberi yok o hala çeyizim için kredi çekeceğini sanıyor mutfagın bitmesine çok yaklaştım inanamıyorum :)

Peki henüz belli olmaz ama işe yaradığını düşnüyor musun? Bir de göbeği de eritir dimi bu hareket baskı var sonuçta

İşe yarar mutlaka öncesi sonrası fotolarına bakmıştım. Göbek için ayrı hareketleri olabilir bu bacak ve popo odaklı..

Çok iyi yapmışsında parayı baban vermiyor mu ki?
babamdan tabi ki para alıyorum canım o genel ihtiyaçlarım için verdiğini sanıyor ben genel ihtiyaçlarımda tasarruf yolunu seçtim :)
amcam bi otelde çalışıyor ona yardım ediyorum o bi miktar veriyor
sevgilim yardım ediyor
bu şekilde yaşayıp gidiyorum :)

Tutumlu hatun vay be süpersin

Bende bilmiyorum ki. Sen tek tek mi aldın canım. Katalogtaki tek fiyatları daha pahalı normalden
Canım ben kütahyadaydım bugün kare bone china 12 kişilik yemek takımı 1460 tl set alırsan 2300 den başlıyor kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak seti de var :)

kızlar daha önce tanıdığı filan yurtdışı turuyla bi yerlere gideniniz varmı???

hangi şirket iyidir ve uygundur???aklımızda şuan ets ve pronto tur var...

rehber çok önemliymiş filan... sanırım balayına yurtduşına gidicez

dedik çoluk çocuğa karşmadan onu aradan çıkaralım

Canım ben kütahyadaydım bugün kare bone china 12 kişilik yemek takımı 1460 tl set alırsan 2300 den başlıyor kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak seti de var :)
Canım kütahya iyi değilmiş sanırım. Güral daha iyimiş diye duydum.

Günaydın hatunlar :) güzel,huzurlu ve bol çeyizli hafta bizimle olsun inşallah

Canım kütahya iyi değilmiş sanırım. Güral daha iyimiş diye duydum.
Canım kütahyaya gezmeye gittim dediğim fiyatlar hem kütahya porselen hem güral için geçerli zaten ikisi aynı adamın firması..karaca falan da vardı hep o civardaydı fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…