- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
merakla bekliyoruzz artık tepsiyiiselam herkese
dün canım çok sıkkındı sebepsiz yere çözemedim de. bugün de büssürü işim var kuaföre gidicem saçımı boyatıcam radikal değişiklikler olabilir. ayrıca tepsimin boyaması bitti, bugün ayna takılması için vericem. bittiğinde paylaşıcam
ben hazırlıklarımı baya tamamladım canım sen neler yapıcaksın neler almayı planlıyosun :)
merakla bekliyoruzz artık tepsiyii
çok güzel olduğundan eminim :)ayy öyle deme üstümde baskı oluşuyor
ayy öyle deme üstümde baskı oluşuyor
bence kendin yapabilirsin canım tepsini ben tepsiyi hazır aldım ama yükseltileri kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)ben magnet yaptırmayı düşünüyorum bi de nişan yüzükleri için güzel tepsiler oluyor onlara bakmak istiyorum.orda görüpte başka beğendiğim şeyler olursa,belki başka hatıralık şeylerde olabilir.
tepsiyi eğer internetten sipariş verdi isen,web adresini verebilir misin? :) bende tepsi modellerine yavaştan bakmak istiyorum
Canım instagram hesabını versen ben baksam bende kına gecem için düşünüyorum. Fotoğraf içinde konşma balonu düşünüyorm da:)Yne benim sayfama bakk. Fikir olur belki :)
evet o muhtemelen kucuktur dur bak atayim sana en sondaki buyuk digerleri kucuk boy :)
bence kendin yapabilirsin canım tepsini ben tepsiyi hazır aldım ama yükseltileri kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
hatıralık olarakda minik şişelere gül suyu doldurdum bide sabun yaptırdım :)
şişeler ve sabunlar minik karton poşetlerde teşekkür notuyla sunulcak :)
bi kaç fikrim daha var bakalım neler olcak :)
yok canım gittim eminönünden polyester tepsi aldım boyadım vernikledim ortasına ayna takılacak yüzük tepsisi olatak kullanıcam
Sen miiii:) kız senin herşeyin hazır sadece resmiyette bişe yok :)korkma canım o sona kalıp dona kalcaklardan biri varsa burda benim
bizde ağustos gibi düşünüyoruz :)
ocakda söz nişan :)
iş başa düşünce öyle güzel yapılıyo ki bu işler hem uzaktan bakınca zor görünüyor :)ahh kızlar siz ne becerikli hatunlarsınız öyle..malesef benim bu tarz şeylere hiç el yatkınlığım yok :) çöp bebek bile çizemem yani doğru düzgünbende bunları eminönünden kolayca hallederim diye düşünüyorum umarım :)
işte babam tamam demeden mekan tutamıyorumSen miiii:) kız senin herşeyin hazır sadece resmiyette bişe yok :)
iş başa düşünce öyle güzel yapılıyo ki bu işler hem uzaktan bakınca zor görünüyor :)
eğer yükseltilerimi kendim yapmasaydım 100 tl vermem gerekiyordu
Gittigidiyorda tepsi var tatlım:))tepsiyi eğer internetten sipariş verdi isen,web adresini verebilir misin? :) bende tepsi modellerine yavaştan bakmak istiyorum
Uzakta olmak cok zor kuzucum. Allah sabir versin. Ama sozlun hevesli en azindan ben benimkine hic bisey baktiramiyorum sen sec al askim sadece tv yi bana birak diyorsen hangi sehirdesin buarada? :) ben de daha hic bisey almadim bi kac baharatlk fincan bardak ve kahvalti setim var sadece. Simdilik yer kaplamayan seyler aliyor nevresimler ve elektrikli aletleri sozden sonra almaya baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?