bizim de 6 saat canım yaBizde öyle düşünüyoruz, iki şehir arası 10 saat mesafe var.
bizim de 6 saat canım ya
Canım bizimki 2 saat ama bizim orda çarşamba sevdiceğin orda cumartesi olacak. Perşembe biraz dinlensek cumada fotoğraf çekimi düşünüyorum. Cumartesi gündüz düğün çünkü :)iki düğün arası kaç gün düşünüyorsun?
Canım bizimki 2 saat ama bizim orda çarşamba sevdiceğin orda cumartesi olacak. Perşembe biraz dinlensek cumada fotoğraf çekimi düşünüyorum. Cumartesi gündüz düğün çünkü :)
canım hafta içi güzel olmuyo ama napalım mecbur kaldıkHımm senın iyimiş ya..bana ne az bir hafta lazım heralde..hafta içi düğünler nasıl oluyor acaba..
özdilek aldım canımKızlar nevresim takımını hangi marka aldınız? Özdilek soley ve karaca home arsında kaldım da. Annem taç demişti ama taç çabuk soluyormuş
Kızlar nevresim takımını hangi marka aldınız? Özdilek soley ve karaca home arsında kaldım da. Annem taç demişti ama taç çabuk soluyormuş
Kızlar nevresim takımını hangi marka aldınız? Özdilek soley ve karaca home arsında kaldım da. Annem taç demişti ama taç çabuk soluyormuş
2 GüN sonra canımiki düğün arası kaç gün düşünüyorsun?
evet canım baya bi tutuyor işte...kızlar çeyiz için bende yaklaşık 10bin harcamışımdır. o da kaba hesapla büyük aldığım aklımda kalanları hesaplamıştım.
ufak tefek baya tutuyor. benim nevresim ütü masası vs. gibi eksiklerim var. bunlar da 1,5-2 bin tutar gibi hesapladım. mobilya beyaz eşya alsak daha iyi valla
10 bi
n miiii oyyy
Benim nevresimlerin hepsi karaca iyi diyolar ama bakalımKızlar nevresim takımını hangi marka aldınız? Özdilek soley ve karaca home arsında kaldım da. Annem taç demişti ama taç çabuk soluyormuş
hoşgeldinselam kızlar galiba bende evleneeğim 2015 yazında.
hoşbuldum :)hoşgeldin
,kendini tanıtırmısın bize?
kaç yaşındasın ne iş yaparsın..sevdiceğinle söz nişan durumları varmı?
hoşbuldum :)
26 yaşımdayım
öğretmenim
istanbulda yaşıyorum
mayıs gibi başladık. resmi bi durum yok olursa şubat tatilinde olacak. kısmet diyorum :)
memnun oldum :) ilk sayfayı taradım kim neymiş niraz öğrendim :) bizim hiç bişi belli değil. o doğuda ben burda ailem egde onun ailesi egenin başka şehrinde. ailem bi süreliğine abimlerin yanında derken paramparçayız :) bakalım nası olacak. hiç bi haızrlığım vs yok. çeyiz namına da söz nişan namına dabende 26yaşndaym bende öğretmenm ve bizde mayısda başladık
ağustos da nişanlandk ve yine 22 ağustosda düğünümüz olacak inşallah..ama sömestrda nikahımızı yapçaz
memnun oldum :) ilk sayfayı taradım kim neymiş niraz öğrendim :) bizim hiç bişi belli değil. o doğuda ben burda ailem egde onun ailesi egenin başka şehrinde. ailem bi süreliğine abimlerin yanında derken paramparçayız :) bakalım nası olacak. hiç bi haızrlığım vs yok. çeyiz namına da söz nişan namına da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?