saç kurutma makinemi aldım kızlar bu arada :)[/QQUOTE]
Ayy benmkinden ..bnmde dun adrese teslim edildi :) hepsiburadadan almistim..gule gule kullanalim
Ya bizim iki şehirde olur mu bilmem ama ben istbldayım sevdiceğim bursa da
Beeeen:)
bizde farklı şehirlerde yapıcaz canım
Ayyy öok güzel yaa :)Ayyy bu cumartesi istemeye geliyolar beni kızlar çok heyecanlıyımm
Dün bağırdık birbirimize sonra da güldük zaten:)küçük küçük şeyler olsun ya mutlaka tuzu biberi birbirmizi kırmadan olan tartışmaları ben komik buluyorum aslında kcük cocukmuşz gibi geliyo :):)
Yalnız değilim demek ki
Peki nasıl olucak, iki şehirde düğün mü? Yoksa kına ve düğün mü olacak?
Benim 2düğün bi kına :))Yalnız değilim demek ki
Peki nasıl olucak, iki şehirde düğün mü? Yoksa kına ve düğün mü olacak?
Hmmm evet o civarda onu annem alacak :)Ya sey iste cnm
12kisilik yemek takimi ve catal bicak
Trncere takimi ve kahvalti takimi. Bu 3bin zaten
Aile arasında konuşuyoruz biz bazen hani kına istanbulda düğünde bursada olur diye çünkü sonuçta bursada oturucaz..Ama o kadar insan bizim akrabalar oraya nasıl gelicek hiç bilmiyorum 2 yerde de düğün biraz masraflı olucak.Bi aileler gelsin istesin tanışsınlar onlar aralarında konuşur anlaşırlar daha şimdiden düşünmek istemiyorum.Kafamda ondan öncesi için bisürü şey var :)
Benim 2düğün bi kına :))
Bu arada tebrik ederim canım, inşallah herşey muhteşem geçer..Bende istanbuldayım, ailem memlekette, bazende burda. erkek arkadaşım burda ama ailesi mersinde, biz büyük ihtimal istanbulda oturucaz.Ay anlatırken yoruldum..bende düşünmek istemiyorum şimdiden ama ara sıra aklıma geliyor
:) :) sağol canım teşekkür ederim.. Senin söz nişan falan oldu mu?
Bizde bir düğün bir kına gibi düşünüyoruz, burdan mersine gidemeyecekler için kınada gelinlik giyiliyomuş
Yok canım biz hala sevgiliyiz
Aaaa kınada gelinlik ilk defa duydum
Hımm var mı peki yakında bişeyler? :)
Şu an bişey yok, ocak ayında tanışmaya geleceklermiş.
Canım bizmde öyle ama kına evde olacak :) düğünde artık olsun 2tane napalım :) bi kere olacak sonuçta:)Aile arasında konuşuyoruz biz bazen hani kına istanbulda düğünde bursada olur diye çünkü sonuçta bursada oturucaz..Ama o kadar insan bizim akrabalar oraya nasıl gelicek hiç bilmiyorum 2 yerde de düğün biraz masraflı olucak.Bi aileler gelsin istesin tanışsınlar onlar aralarında konuşur anlaşırlar daha şimdiden düşünmek istemiyorum.Kafamda ondan öncesi için bisürü şey var :)
Canım bende gelinlik giyemem kapalı olunca:))Bizde bir düğün bir kına gibi düşünüyoruz, burdan mersine gidemeyecekler için kınada gelinlik giyiliyomuş
Çok güzelll :) yeni sene ile birlikte birşeyler değişicek ve gelişicek demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?