2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Valla ben zaten kullandığım için pek sorun olmayacak Ama 3,5 ay fazla canım ilaç kullanmaya başlamak için, genelde 1 ay öncesinden öneriyorlar ama sen garantiye al 1,5 ay önce başla.. Tabi doktora gitsen daha iyi :)

Hepsi çok güzeller canım ama ben düz sade bir davetiye istiyorum, hem sonuçta çöpe gidiyor birkaç gün içinde, çok masrafa gerek yok diye düşünüyorum :)
canım bunlar pek pahalı değil zaten. bende çok para vermem davetiyeye. sadec 1.pahalı

bi 15gün sonra gideyim. o 3ay öncesinden başla demişti de bana. sen hangi ilacı kullanıyosun canım

off benmde hormonlarımda sorun var..yıllar önce bana da doğum kontrol hapı vermşlerdi ama yan etkileri çok diye bi kez bile kullanmadım
geçende gttm yine...bana adetinin 3.günü gel dedi...
artk gidip hormonlarıma baktrcam bi
lazere de giitğim için hormonlara baktırmam şart

kızlar bu arada bi yazı okudum. orkid israil markasıymış ve orkidde kısırlaştırıcı bi madde varmış. yazı baya bi uzundu ve inandırıcı geldi bana. sizlede paylaşayım dedim :)

bi 15gün sonra gideyim. o 3ay öncesinden başla demişti de bana. sen hangi ilacı kullanıyosun canım

Ben Yazz kullanıyorum canım, kullanımı en basit ilaç diyebilirim (Bu konuda deneyimliyim de biraz) Diğer ilaçlarda yok ara veriyorsun bilmem kaç gün içmiyorsun falan aksama olabiliyor. Bunda tam 28 hap var, 28.yi içince ertesi gün adet başlıyor ve sen de yeni kutunun 1. hapına başlıyorsun. Ben adetlerimi haftasonuna ayarladım her ay cuma günü oluyorum çünkü o gün dersim yok

aa süpermiş :) arkadaşımda yazz kullanmıştı:) bende gideyim doktora :)

Canım öyle fazla bir yan etkisi yok, aksine kanser riskini azaltıyor, cilt kusurlarını düzeltiyor, bende hiç sivilce çıkmadı başladığımdan beri ve ben yıllardır kullanıyorum adet düzensizliği için..

kızlar bu arada bi yazı okudum. orkid israil markasıymış ve orkidde kısırlaştırıcı bi madde varmış. yazı baya bi uzundu ve inandırıcı geldi bana. sizlede paylaşayım dedim :)

Evet onu ben de okumuştum, prima da öyleymiş aman dikkat..

ay cildim çok sorunlu yazdan beri...en iyisi ihmal etmeden gideyim bana da versin yazz

çok zorlu işler ama tatlı işler hepside eşinde yardımcı oluyosa bu konularda sana
kuzum bu konularda iyidir :)

tatlım çok sık kullanmıycak olsan bile yer kaplıycak sonuçta kettle ve ekmek kızartma mak. tezgah üstünde durucak benim o yüzden özellikle set aldım :)
Kızlar canım çok sıkılıyor ya, gelin de muhabbet edelim.
ayy ödevlerim var ezberlemem gereken uzun bi kas ve kemik listesi
Kızlaaarrrr selaammmmm Size dün söylemeyi unuttum bugün biz sevdiceğimin evine davetliydik oraya gittikk
hiçtee anlatmıyosunn
Nasılsınız gelin hanımlar :)
iyiyiz tatlım hoşgeldin ben paylaşırım çeyiz listemi seninle :)

kızlar davetiy sözlerine bakın :)

Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik.
Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız
bize ayrı bir mutluluk verecektir.

Karşılıksız aile sevgisi ve güveniyle büyüyüp hayat adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız evlilik kararımızın geleceği kucaklayacak ilk "EVET"ini sizlerin huzurunda söylemekten
gurur ve mutluluk duyacağız.

Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla Birbirimizi sevip sayarak, Sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak, Sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak, Anlayış ve sabırla destek vererek, Yüzlerimiz sevgiye dönük, Ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.

bu sözde o bilet gibi olan davetiye olursa yazdıracaz :)
Bekarlık limanından saadetler diyarına
mutluluk adlı gemi ile yolculuğa çıkıyoruz
bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz.

Mutlaka doktor kontrolünde başla canım, hormon testlerine göre ilaç veriyorlar genelde.. :)
tmm cnm bu konu üzernde yoğunlaşcam

kızlar yarın pilatese başlıyorum :)

ay ne güzel..bnde ikinci dönem gidicem cnm..düğüne yakın olsun...

kuzum bu konularda iyidir :)

tatlım çok sık kullanmıycak olsan bile yer kaplıycak sonuçta kettle ve ekmek kızartma mak. tezgah üstünde durucak benim o yüzden özellikle set aldım :)

tmm cnm ya bende görerek alma kararı aldm..çnkü dediğin gibi meydanda olacak ve çok byük yer kaplasın istemiyorum

canım ya ben sevmiyorum böyle sözleri...
kısaca Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız gibi bişi yazdırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…