2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ahahhah bildik artk cnm memişlere olan ilgini...valla geçen anneme dedm silikn taktrcam evlenince..seni evlatlıktan reddederim dedi dedm aman nerden anlıcaksınız

Aman anlamaz ki, nerden anlıycak? Müstakbel kocacığın bakar sana artıkın 1 hafta.. Sonra zaten kimseye ihtiyaç duymuyorsun :)

çeyiz adına neyin avr? ya burda herkes birçok şeyini almş benmde ağustosun 23 unde nişanım oldu..22 sinde de düğünm olck allah nasip ederse

Mobilyalar beyaz eşyalar felan duruyor düğüne yakın alacağız onun dısında işte annemler başladı birkaç şey yapmaya.
Henüz çok hazırlıklarım var.

Taç'dan nevresim takımlarım var 2 tane
Paristanbul 2 tane uyku seti
Bornoz takımım.
Tencere takımı ( 8'li )
Porselen Çaydanlık
Kütahya Porselen Yemek Takımı 53 parça
Birkaç tane el yüz havluları

1 ayda bu kadar yapabildik annem sağolsun ben hiç elimi sürmedim ama çok az henüz kara kara düşünüyorum yetişmeyecek gibi baksana daha hiçbirşeyim yok

Aman anlamaz ki, nerden anlıycak? Müstakbel kocacığın bakar sana artıkın 1 hafta.. Sonra zaten kimseye ihtiyaç duymuyorsun :)

he ya aynen öyle.hele bi evlenem..hemen çocuk yapcam zati. o sütten keslnce taktırcam iki füze

valla canm aslında uzun bi süre var ama bazı şeyler pahalı oluyor ve taksitleri uzun sürüyor..tamamlanacak insaşşlh ya..
çalışıyormöusun? kaç yaşındasın

valla canm aslında uzun bi süre var ama bazı şeyler pahalı oluyor ve taksitleri uzun sürüyor..tamamlanacak insaşşlh ya..
çalışıyormöusun? kaç yaşındasın

Canım 23 yaşındayım nişanlımla birlikte çalışıyoruz..
Biz şu anda büyük eşyalar için para biriktiriyoruz. İşte ıvırları zıvırları tamamlayan aileler oluyor.Kayınvalidemde sağolsun o da almış birşeyler.

Battaniye
Su bardağı
Çay bardağı
Çaydanlık.
Bir kaç tane borcam.
vs yani anlayacağın ıvır zıvır alınıyor bizim dışımızda..
Neler unutulmamalı hatırlatırsanız sevinirim.

ohh ne güzel...eminim güzel geçmiştir

hoşgeldin..yenisin galiba bu topikte yada ben mi denk gelmedim çıkaramadım
Ayyy çok güzeldi çok ısındık birbirimize çok şükür

Ee nasıl geçti anlat hadi..

Yarın pazartesi olduğu için keyfim yok benim

Bilen bilir memelere düşkünlüğümü
Güzel geçtii kayınvalide adayım döktürmüşşş ne marifetli kadın yaaa.. Pizza yapmış ama pizza hut kadar profesyoneldi resmennn. Daha neler neler.. Çok samimilerdi ilk tanışmaya göre. Ama kız isteme konuşulmadı yaaa

Kız pizza huttan mı aldı netti

canım şöyle bi liste var...sen ihtiyacın doğrultusunda eklemeler çıkarmalar yaparak yeni liste hazırla bence..
burda herkes öyle yaptı

Kız hemen yapma çocuk, senin yaşın kaçtı ki?

ay 26 yaşındayım ben..evlenince 27 olcam..30 olmadan bi tane yapayım..30 dan snra da geç olmadan 2. olur insaşşalh. 35 e kadar çocuk faslı bitmeli

ay 26 yaşındayım ben..evlenince 27 olcam..30 olmadan bi tane yapayım..30 dan snra da geç olmadan 2. olur insaşşalh. 35 e kadar çocuk faslı bitmeli

Ben de 25im, ben de ancak 27 gibi evlenicem en erken.. 1-2 sene bebek istemiyorum ama ben yaa Hep öyle hayal etmiştim, gel gör ki daha erken evlenirim diye düşünüyordum.

Kız bende 27 yaşındayım benim niyetimde 30dan önce yapmaktı ama şimdi sevdicek 3 sene sonra yaparız diyor benimde işime geldi ama daha mı erken yapsak yaa gerçi çocuk işi tamamen kısmet her şey plana uygun gitmiyor

Ben de 25im, ben de ancak 27 gibi evlenicem en erken.. 1-2 sene bebek istemiyorum ama ben yaa Hep öyle hayal etmiştim, gel gör ki daha erken evlenirim diye düşünüyordum.

ahhh o planlar hiç uymuyor..bende 25 de evlenirim diye düşünyrdm ama o zmnki uzatmalı sevgmle ayrıldık...
27 de çocuk yaparım diyordum..ondan ötürü herhalde bi 3 ay snra hamile kalırsam allahın iznyle.. tam 1sene snra yavrum elimde olur
hahhaha doğmamış çocuğa don biçtim iyi mi

valla 3 sene çok geç cnm ya..yani ikinci düşünmüyorsan sıkıntı değilde..tabi yine allahın bileceği iş..belki de kazara olur

Bence de çok hemde bu devirde Allah muhafaza kısırlık yaygın çocuk yapamıyor kızlar bu devirde zor oluyor bir de işin içine yaş girmesin haklısın :)

kızlar sevdicekle küs olmam işe yaradı bi çiçekle gelinip özür dilendi ve davetiye baktık. 3 düştü seçeneğimiz. en sondaki de sevdicek bilgisayar öğretmeni diye seçtik

biz 206 nisan ayında düşünüyoz bakalım :)

En azından 1 yıl hamilelik ve bebek olmasın istiyorum ben.. Sonrası Allah kerim..

kızlar bebek konusu açılmışkeen dün aklıma glen bişe soracam. benim arkadaşım evlenmeden doktora gitmişti korunma hakkında bilgi almak için bide kontrol için. doktor o zaman düğünden 3ay öncesinde ilaç kullanmaya başla demişti. bend gitsem mi acaba bi gün. çünkü düğüne 3buçuk ay kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…