- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
ahahhah bildik artk cnm memişlere olan ilgini...valla geçen anneme dedm silikn taktrcam evlenince..seni evlatlıktan reddederim dedidedm aman nerden anlıcaksınız
çeyiz adına neyin avr? ya burda herkes birçok şeyini almşbenmde ağustosun 23 unde nişanım oldu..22 sinde de düğünm olck allah nasip ederse
Aman anlamaz ki, nerden anlıycak?Müstakbel kocacığın bakar sana artıkın 1 hafta.. Sonra zaten kimseye ihtiyaç duymuyorsun :)
Mobilyalar beyaz eşyalar felan duruyor düğüne yakın alacağız onun dısında işte annemler başladı birkaç şey yapmaya.
Henüz çok hazırlıklarım var.
Taç'dan nevresim takımlarım var 2 tane
Paristanbul 2 tane uyku seti
Bornoz takımım.
Tencere takımı ( 8'li )
Porselen Çaydanlık
Kütahya Porselen Yemek Takımı 53 parça
Birkaç tane el yüz havluları
1 ayda bu kadar yapabildik annem sağolsun ben hiç elimi sürmedim ama çok az henüz kara kara düşünüyorum yetişmeyecek gibi baksana daha hiçbirşeyim yok
valla canm aslında uzun bi süre var ama bazı şeyler pahalı oluyor ve taksitleri uzun sürüyor..tamamlanacak insaşşlh ya..
çalışıyormöusun? kaç yaşındasın
he ya aynen öyle.hele bi evlenem..hemen çocuk yapcam zati. o sütten keslnce taktırcam iki füze
Ayyy çok güzeldi çok ısındık birbirimize çok şükürohh ne güzel...eminim güzel geçmiştir
hoşgeldin..yenisin galiba bu topikteyada ben mi denk gelmedim çıkaramadım
Güzel geçtii kayınvalide adayım döktürmüşşş ne marifetli kadın yaaa.. Pizza yapmış ama pizza hut kadar profesyoneldi resmennn. Daha neler neler.. Çok samimilerdi ilk tanışmaya göre. Ama kız isteme konuşulmadı yaaaEe nasıl geçti anlat hadi..
Yarın pazartesi olduğu için keyfim yok benim
Bilen bilir memelere düşkünlüğümü
Ayyy çok güzeldi çok ısındık birbirimize çok şükür
Güzel geçtii kayınvalide adayım döktürmüşşş ne marifetli kadın yaaa.. Pizza yapmış ama pizza hut kadar profesyoneldi resmennn. Daha neler neler.. Çok samimilerdi ilk tanışmaya göre. Ama kız isteme konuşulmadı yaaa
Canım 23 yaşındayım nişanlımla birlikte çalışıyoruz..
Biz şu anda büyük eşyalar için para biriktiriyoruz. İşte ıvırları zıvırları tamamlayan aileler oluyor.Kayınvalidemde sağolsun o da almış birşeyler.
Battaniye
Su bardağı
Çay bardağı
Çaydanlık.
Bir kaç tane borcam.
vs yani anlayacağın ıvır zıvır alınıyor bizim dışımızda..
Neler unutulmamalı hatırlatırsanız sevinirim.
Kız hemen yapma çocuk, senin yaşın kaçtı ki?
Yok kız gözümüzün önünde piştiKız pizza huttan mı aldı netti
ay 26 yaşındayım ben..evlenince 27 olcam..30 olmadan bi tane yapayım..30 dan snra da geç olmadan 2. olur insaşşalh. 35 e kadar çocuk faslı bitmeli
Kız bende 27 yaşındayım benim niyetimde 30dan önce yapmaktı ama şimdi sevdicek 3 sene sonra yaparız diyor benimde işime geldi ama daha mı erken yapsak yaa gerçi çocuk işi tamamen kısmet her şey plana uygun gitmiyorcanım şöyle bi liste var...sen ihtiyacın doğrultusunda eklemeler çıkarmalar yaparak yeni liste hazırla bence..
burda herkes öyle yaptı
Eki Görüntüle 1274920
ay 26 yaşındayım ben..evlenince 27 olcam..30 olmadan bi tane yapayım..30 dan snra da geç olmadan 2. olur insaşşalh. 35 e kadar çocuk faslı bitmeli
Ben de 25im, ben de ancak 27 gibi evlenicem en erken.. 1-2 sene bebek istemiyorum ama ben yaaHep öyle hayal etmiştim, gel gör ki daha erken evlenirim diye düşünüyordum.
Kız bende 27 yaşındayım benim niyetimde 30dan önce yapmaktı ama şimdi sevdicek 3 sene sonra yaparız diyor benimde işime geldi ama daha mı erken yapsak yaa gerçi çocuk işi tamamen kısmet her şey plana uygun gitmiyor
Bence de çok hemde bu devirde Allah muhafaza kısırlık yaygın çocuk yapamıyor kızlar bu devirde zor oluyor bir de işin içine yaş girmesin haklısın :)ahhh o planlar hiç uymuyor..bende 25 de evlenirim diye düşünyrdm ama o zmnki uzatmalı sevgmle ayrıldık...
27 de çocuk yaparım diyordum..ondan ötürü herhalde bi 3 ay snra hamile kalırsam allahın iznyle.. tam 1sene snra yavrum elimde olur
hahhaha doğmamış çocuğa don biçtim iyi mi
valla 3 sene çok geç cnm ya..yani ikinci düşünmüyorsan sıkıntı değilde..tabi yine allahın bileceği iş..belki de kazara olur
206 ne kızbiz 206 nisan ayında düşünüyoz bakalım :)
bilgisayarımın tuşlarında sorun varda:) 2016 nisanda bebek düşünüyoz:)206 ne kız
davetiyede güzelmiş
kızlar sevdicekle küs olmam işe yaradı bi çiçekle gelinip özür dilendi ve davetiye baktık. 3 düştü seçeneğimiz. en sondaki de sevdicek bilgisayar öğretmeni diye seçtik
Eki Görüntüle 1274923 Eki Görüntüle 1274924 Eki Görüntüle 1274947
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?