How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok güzel olcak inşallah
yatak odası için gardrop almamaya karar verdik giyinme oldası olucak oda daha ferah görünürmüş:)
ebevyn banyosunun duvarı kırılıp cam olucak :)
merdivenlerin alt kısmıda dolap olucak :)
terası camla çevreleyip kış bahçesi yapıcaklar:)
bide kütüphane istiyoruz oda çalışma odasına olcak heralde :)

valla yavaş yavaş anlamaya başladım :)
hepsini hayal ettim de gönlüne göre versin canım Allah hiç bi aksilik çıkmasın mimaramı yaptırıyosunuz evi nasıl oluyo herşeyi o mu seçiyo ev için :KK58:
biraz üzerine düşsün önemsesin demi yok beyefendide hiç bişe
işte erkekler bizim kaadar ince düşünemiyolar malesef ki akılları havada bayanlar daha olgun canım kaç yaş var aranızda

İnşallah canım korkum daha ilk yılımızdan evin borcu altına girecez. En az 200 milyar. E daha eşya adına hiç bişe yok insan düşünüyo ister istemez :KK43:
dediğin gibi adamın daha düğün var ve adamın umrunda değil :KK43:
herşey olacagına varıyor canım düğünden gelenlerle beraber arabayı satsanız ev için teminat olur en azından...
arabanın çok aciliyeti yoksa sizin için tabi

hepsini hayal ettim de gönlüne göre versin canım Allah hiç bi aksilik çıkmasın mimaramı yaptırıyosunuz evi nasıl oluyo herşeyi o mu seçiyo ev için :KK58:

işte erkekler bizim kaadar ince düşünemiyolar malesef ki akılları havada bayanlar daha olgun canım kaç yaş var aranızda
3yaş var. Ama çocuk gibi :(

herşey olacagına varıyor canım düğünden gelenlerle beraber arabayı satsanız ev için teminat olur en azından...
arabanın çok aciliyeti yoksa sizin için tabi
Canım arabayı satamayız. Çünkü büyükşehirde gerek araba bide 10 saat yol otobüsle çekilmez :( o yüzden diyoruz arabq elimizde kalsın yaza kadar para biriktirelim. Ailemize diyelim evimizi biz alalım eşyalarını onlar alsınlar die

şirketin mimarıyla beraber beraber çalışcaz canım sevgilimde zaten mühendis
ev çok güzel ama daha kullanışlı hale getirmenin peşindeyiz açıkçası
bahçe var yine girişte büyük bi balkon var bide üst katta teras bahçeyle balkonu yazın rahatlıkla kullanabilirsiniz terası kış bahçesine çevirelim dedi tamam dedim:)
yatak odası büyük ama fazla eşya bogar giyinme odası olunca daha ferah olur banyonunda duvarını kırınca banyo aksesuarla beraber odada bütünlük sağlar dedi onuda kabul ettim
bi ardiye şarttı onun içinde merdiven altını uygun gördüler
mutfagı nasıl istediğime karar veremedik
parkeler fayanslar filan hep değişcek :)

Canım arabayı satamayız. Çünkü büyükşehirde gerek araba bide 10 saat yol otobüsle çekilmez :KK43: o yüzden diyoruz arabq elimizde kalsın yaza kadar para biriktirelim. Ailemize diyelim evimizi biz alalım eşyalarını onlar alsınlar die
tabi uzun yol için araba şart oluyo:KK64:

Dün aldığım çeyizlerim :)
M017756_medium.jpg
M015247_medium.jpg
M015631_medium.jpg

Evet hatta şubatta bile tayin isteyebilirsiniz :) kızlar ya şimdi bizm düğünü nişanlımın ailesi yapacak. Benim istediklerime karşı çıkarlar mı acaba diye düşünüyorm. Sonçta ben bi kere yapacam ve istediklerim onlara pahalı gelirse die düşünüyorm. Yani istediğim gelinlik foto ya da davetiye. Aynı durum ev eşyları içinde geçerli :KK43:
Aynı şehirde daha kolay olur hazırlıklar diye düşündük canım.. yok canım ya 1 kere evleniyorsun sorun etmezler bence

Sıcak sıcak siparişlerimi paylaşıyorum kızçeler..

M015183_large.jpg

Yüz ve el havlusu aldım.

M014795_2_large.jpg

Mutfak için elbezi, daha önce bunun tutacağını da almıştım :)

M017536_large.jpg

Bunu mağazada görüp çok beğenmiştim, kapı önü ağırlığı.. Ben tam bir kedi manyağıyım da birazcıkın :KK22:

M004522_large.jpg

Bunu da uyguna bulunca bohça için aldım. :)

Sıcak sıcak siparişlerimi paylaşıyorum kızçeler..

Eki Görüntüle 1274682
Yüz ve el havlusu aldım.

Eki Görüntüle 1274683
Mutfak için elbezi, daha önce bunun tutacağını da almıştım :)

Eki Görüntüle 1274687
Bunu mağazada görüp çok beğenmiştim, kapı önü ağırlığı.. Ben tam bir kedi manyağıyım da birazcıkın :KK22:

Eki Görüntüle 1274692
Bunu da uyguna bulunca bohça için aldım. :)
Güzelmiş tatlım güle güle kullan :))

Seramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle
bu benim listem canım işine yarar belki :) aldıklarını çizersin ne var ne yok rahat görürsün :)
canım ne güzzel listen ya sağol :KK15:

Az önce babama tıraş makinesi aldım doğumgünü hediyesi olaraktan.. Braun Cruzer 6 Clean Shave.. Çok araştırdım, babam her gün sinekkaydı tıraş olur, aynı zamanda bıyıkları da var onları da düzeltiyor bu alet. Islak kuru kullanım, favori-bıyık düzeltme, sinekkaydı tıraş, kablusuz kullanım başlıca özellikleri, kullananlar da çok memnunmuş. :)
canım baban denedi mi memnun kaldı mı bende nişan boğçasına alcam da:KK51:

Back