canım ben sadeliği sevdiğim için direk gösterdiğimi söyledm..ne bileym sadelikten bence insan sıkılmaz gibi geliyor ama cok gösterişli birşey sıkar belki zamanla.sen kendini daha iyi tanırsınbiraz gösterişli bişey olsun diyorum ama çok karmaşık görünüyolar sanki
ve sonradan değiştirmemde nedense alyans değiştirmeye çok karşıyım
O ütüleme aleksandrite gibi etkili mi canım? Birde sağlık açısından en iyi olanı aleksandrite diye duydum o ütüleme nasıl oluyor bilgin var mı? Son olarak baya ağrısız oluyormuş o dolayısıyla acaba fiyatıda pahalı mıdır? Diğeri bile pahalı
hep derim bi yerden başlamak gerekBugün bende ilk çeyizimi aldııım :) 4tane havlu english homeden :)))
Canım ağda kadr etkili oluyo zaten :)) ya ben bıyık içinde gidyorum onada etkili oldu bende onu hep ağdayla alıyodum :))Sağol canımm kızlar cevapladı ama batık olayını soracaktım asıl sende yokmuşYa başladım diyelim ayıptır söylemesi ilk tüyler uzun gidecem dimi kadın baksın tüyün yapısına diye? Birde habire jilet vuruyorsunuz ya lazerde daha etkili olsun diye o bana çok kötü geliyor yaa Şimdi ağdaya alışmışım tüylerimi zayıflatmışım o kadar ama lazer için tekrar jilet vurmak offff bide işe yaramazsa diye korkuyorum boşu boşuna güçlendirecem tekrar tüyleri
Ay dahada akasım geldi. Eve gidip araştrma yapacam :)hep derim bi yerden başlamak gerek
Sağlık açısından tırsıyorum? Sen araştırdın mı iyice kuzu?canım ben sadeliği sevdiğim için direk gösterdiğimi söyledm..ne bileym sadelikten bence insan sıkılmaz gibi geliyor ama cok gösterişli birşey sıkar belki zamanla.sen kendini daha iyi tanırsın
dioda da giriyorum arada cnm ben. ust bacak tüyleri ince diye. hiç acıtmıyor
diod daha da uygun alexandıra göre... genelde seans ucreti ucuz olanların makinesi diod oluyor...
Peki şunu da sorayım canım varsayalım gittim ben yaptırdım, sanırım 1 hafta kadar sonra tüyler dökülüyormuş. Şimdi ağdayla almışım gibi tamamen dökülüyor tüyler ve görüntüsü yine ağdayla almışım gibi oluyor dimi? Ondan sonra ne kadar süre de tüyler tekrar çıkıyor ve hangi boyuttayken sonraki seanslara gitmek gerekiyor?Canım ağda kadr etkili oluyo zaten :)) ya ben bıyık içinde gidyorum onada etkili oldu bende onu hep ağdayla alıyodum :))
Sağlık açısından tırsıyorum? Sen araştırdın mı iyice kuzu?
BEnde e light a giriyorm :)) memnunum:)Sağlık açısından tırsıyorum? Sen araştırdın mı iyice kuzu?
canım gidip de memnun olmayan arkadaşımı görmedm.hatta ben güzellik salonunda bu işi yaptırmaktan korkuyordumSağlık açısından tırsıyorum? Sen araştırdın mı iyice kuzu?
Peki şunu da sorayım canım varsayalım gittim ben yaptırdım, sanırım 1 hafta kadar sonra tüyler dökülüyormuş. Şimdi ağdayla almışım gibi tamamen dökülüyor tüyler ve görüntüsü yine ağdayla almışım gibi oluyor dimi? Ondan sonra ne kadar süre de tüyler tekrar çıkıyor ve hangi boyuttayken sonraki seanslara gitmek gerekiyor?
Canım ben ayda 1 gidiyorum eğer çıkmamşsa almıolar zaten. Görüntü ağda gibi ve genital bölge 1aydan sonra çıkıo. Mesela ben 1ay önce girmştim seansa bugün kol altı ve genital üst bacak girdim. Kol alt bacak göbek ve sırt seansıma girmedimPeki şunu da sorayım canım varsayalım gittim ben yaptırdım, sanırım 1 hafta kadar sonra tüyler dökülüyormuş. Şimdi ağdayla almışım gibi tamamen dökülüyor tüyler ve görüntüsü yine ağdayla almışım gibi oluyor dimi? Ondan sonra ne kadar süre de tüyler tekrar çıkıyor ve hangi boyuttayken sonraki seanslara gitmek gerekiyor?
As estetiğe gidecem bi görüşücem bakalım çünkü bir çok yerden orayı duydum hep.. Peki canım son bir soru (inşallah son olur ama zannetmiyorumcanım gidip de memnun olmayan arkadaşımı görmedm.hatta ben güzellik salonunda bu işi yaptırmaktan korkuyordum
dermataloğu olan bi merkezde yaptıırırım diyordum ama burda bu işi güzellik salonları götürüyor
iyi ki iyi ki gidiyorum diyorum...önceden giden kişilerin yorumlarıyla bi merkeze git
Canım ben ayda 1 gidiyorum eğer çıkmamşsa almıolar zaten. Görüntü ağda gibi ve genital bölge 1aydan sonra çıkıo. Mesela ben 1ay önce girmştim seansa bugün kol altı ve genital üst bacak girdim. Kol alt bacak göbek ve sırt seansıma girmedim
As estetiğe gidecem bi görüşücem bakalım çünkü bir çok yerden orayı duydum hep.. Peki canım son bir soru (inşallah son olur ama zannetmiyorum) internette bulamadım çünkü tahminen bikini bölgesi fiyatı diod denilen makine için ne kadardır? Ve aleksandrite'a göre daha mı uzun sürede bitirir aynı gibi mi olur sence?
canm tüyler dökülüyor ama ilk 5 seansta ağda gibi tertemz kalmş görüntü olmuyor ..ama dediğm gibi şortla dolaşablrsn. göze batcak kadar kötü görüntü olmuyor.. tüyler zaten 1 ay içnde çıkmış olmuyor. tam çıkmadan diğer seansa gmtş oluyrsn
mesela ben çıakrsa jiletle alırım diyordum ama çıkarsa elleme sakın dediler bana...ki genital bölgede bikaç yerde çıktı.oraya demek ki lazer görmemş.oralarıda kısaltıp gittim
Kızlar varyaa Allah razı olsun cevapladınız tüm sorularımıCanım ben ayda 1 gidiyorum eğer çıkmamşsa almıolar zaten. Görüntü ağda gibi ve genital bölge 1aydan sonra çıkıo. Mesela ben 1ay önce girmştim seansa bugün kol altı ve genital üst bacak girdim. Kol alt bacak göbek ve sırt seansıma girmedim
Kızlar varyaa Allah razı olsun cevapladınız tüm sorularımıBüyük ihtimal başınızı yine çok ağrıtırım O görüntüyü sormamın nedeni malum evleniyoruzzzz Yani batıklar dışında ağdanın görüntü ve yumuşaklığından çok memnunum Şurda 7 ay kalmış tamamen tüyler bitmezse o şekilde karşısında çıkmak istemiyorum sevdiceğimin oyyyyyyyyyyyyyy çok utandııııııııımmmmmmmmmmmmmm
İşte görüştüğüm kadın benim bikini bölgemdeki tüyler için açık renkli lazer olmaz dedi o yüzden alternatif düşünüyorum :) Ayrıca kızçeler bu kadar ayrıntılı konuştuğumuz için özür diliyorumcnm bnde sana bişi sorayımben de sırt göğüs düşünouyorm ama suan değil.. yine alexandır mı yapıyorlar oralarada?
cnm bak kalın tüyler artk kıl gibi olan yerler içn alexandar etkili.bikini ve koltukaltı içn dioda grme sakın ..oralar zaten yeternce köklü
2 gün önce ağda yaptım en az 3 hafta beklemem gerekiyor. Allahımmm şu kampanya devam etsin o zamana kadar ne olurrryok yok şimdi başlarsan 7 ay da bile çok iyi sonuçlar alırsın
Yok canım e light. Göbekte çok faydasını gördm hatta hiç çıkmamştı 1ay oldu göbeğiö :))cnm bnde sana bişi sorayımben de sırt göğüs düşünouyorm ama suan değil.. yine alexandır mı yapıyorlar oralarada?
cnm bak kalın tüyler artk kıl gibi olan yerler içn alexandar etkili.bikini ve koltukaltı içn dioda grme sakın ..oralar zaten yeternce köklü
Canm sözleşme yap anlat durumunu. Randevuyu o zamna al :) bide ben 1saat beklettikleri için her ay kavga ediyorm. Sözleşmeni al ve kaybetme. Ben tüketici haklarına başvurcaktım2 gün önce ağda yaptım en az 3 hafta beklemem gerekiyor. Allahımmm şu kampanya devam etsin o zamana kadar ne olurrr
İşte görüştüğüm kadın benim bikini bölgemdeki tüyler için açık renkli lazer olmaz dedi o yüzden alternatif düşünüyorum :) Ayrıca kızçeler bu kadar ayrıntılı konuştuğumuz için özür diliyorum
Yok canım e light. Göbekte çok faydasını gördm hatta hiç çıkmamştı 1ay oldu göbeğiö :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?