2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aslında toptan poşet satılan yerlerde olmazmı ? O şekilde alınıp baskı yapılmazmı ki
poşet baskılarını adetten az yamıyolar diye biliyorum canım...
karton poşetler alıcam su şişesi için stickerler oluyor ya boyutları poşet için uygun onlardan alıcam :) üstüne yapıştırcam sticker zaten kendinden yapışkanlı:)

Çok teşekkür ederim.. bende yapabilirim belk,i aslında pek el becerim yoktur ama yaparsam ilk iş burda paylaşmak olucak

aman ol canım nolcak sanki
math27 (inşallah doğru kişiyi etiketlemişimdir ) canımcım bu mesajı gör lütfen.. Ya da lazer epilasyon yaptıran tüm gelin adaylarına burdan seslenmek istiyorum........... Hacılar!! Özellikle bikini bölgesine yaptıranlar tüm batıkların tedavisi ortalama kaç seansta oluyor? Batık baya derinlerdeyse de hallediyor mu lazer? Bileniniz duyanınız var mı?

Tanıdık matbaacı var aslında..ama dediğinde pek mantıklı ,Tasarlayıp karton poşete yapıştırmak..hem el emeği daha manevi değeri yüksek olur Bu işler sonunda hepimiz uzmanlaşıcaz zaten..Bu durumu değerlendirsek mi ne yapsak

Az önce babama tıraş makinesi aldım doğumgünü hediyesi olaraktan.. Braun Cruzer 6 Clean Shave.. Çok araştırdım, babam her gün sinekkaydı tıraş olur, aynı zamanda bıyıkları da var onları da düzeltiyor bu alet. Islak kuru kullanım, favori-bıyık düzeltme, sinekkaydı tıraş, kablusuz kullanım başlıca özellikleri, kullananlar da çok memnunmuş. :)

Çok teşekkür ederim.. bende yapabilirim belk,i aslında pek el becerim yoktur ama yaparsam ilk iş burda paylaşmak olucak

dene bence kesin yaparsın hem insan kendi el emeği olunca daha bi değişik oluyor ben çok istekle yapmıştım başardığımı görünce
youtube da falan baya video var izlersen aklında fikir olur..

Canım bende lazere gidiyorum..batıklarım çok fazlaydı benim hatta sırf bu yüzden başladım diyebilirim..5 seans oldu, şu an tek tük kaldı.

Teşekkür ederim cevabın için kırılma ama (Islak kuru kullanım, favori-bıyık düzeltme, sinekkaydı tıraş, kablusuz kullanım başlıca özellikleri, kullananlar da çok memnunmuş. :)[/QUOTE] ) bu cümlen güldürdü beni ne içten yazmışssın öyle

dene bence kesin yaparsın hem insan kendi el emeği olunca daha bi değişik oluyor ben çok istekle yapmıştım başardığımı görünce
youtube da falan baya video var izlersen aklında fikir olur..

Evet ya bende yapmalıyım, fena gaza geldim..Hem zevklide olur

Allah Allah komik bişi demedim ama

Canım bende lazere gidiyorum..batıklarım çok fazlaydı benim hatta sırf bu yüzden başladım diyebilirim..5 seans oldu, şu an tek tük kaldı.
Canım saçma bi soru olacak ama o bölgende adet olarak söylersen tahminen kaç batığın vardı eskiden ve çoğu batık son seansta mı bitti hangi seansa bu duruma geldin ya da? Ben tüylerimi gösterdim kadın ve kadın tüy rengime açık dedi ben şokk Hebele hübele kaldım öyle Tenim beyaz sarışınım ama çok tüylüyüm ve koyu renk sanıyordum açıkmış yaa neyse batık için gitmeyi düşünüyorum kaç seans yeterli olur sence? (8-10 tane batığım vardır heralde)

) bu cümlen güldürdü beni ne içten yazmışssın öyle

Allah Allah komik bişi demedim ama [/QUOTE]

Şimdi nasıl anlatsam bilemedim ki , hani vapur hatlarında tanıtım yaparlar ya, insan tereddüt ediyo yanlışlıkla kalbini kırarım diye, ama köyü bişeye benzetmedim

Öncelikle futbol fanatiği mi? Takımıyla ilgili hoş birşey alabilirsin. Herhangi bir eksiği var mı? Ya da saat türü şeyleri takmayı seviyor mu? En çok nelerden hoşlanır? Maddeci biri mi yoksa manevi değerlere daha mı düşkün? (çok maddeci değilse onun sevdiği yiyeceklerden el emeğinle bikaç güzel şey yapıp birlikte piknik gibi yaparsınız mesela). Yeteneğin varsa ve müsaitim 10 güne bitiririm diyorsan güzel bir atkı örebilirsin önümüz kış :)

estağfurullah, saymadım ama en az 10 du diyebilirim.Daha seanslarım devam ediyor şimdi 2 tane falan var..Zaten ağda kullanmadığın için batıklarının olmaması lazım. O tüy rengi çokta önemli değilmiş, yani benim gittiğim yer öyle söyledi..önemli olan kıl köküymüş..bende sarışınım çünkü..koltuk altı neredeyse yok gibi..bacakalarda aynı..sadece bikini bölgesi önemliydi benim için..o da şu an yer yer kelleşmeye başladı

Şimdi nasıl anlatsam bilemedim ki , hani vapur hatlarında tanıtım yaparlar ya, insan tereddüt ediyo yanlışlıkla kalbini kırarım diye, ama köyü bişeye benzetmedim

Anladım canım :) Almadan önce epey araştırdığım için direkt özelliklerini sıralayıverdim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…