- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
sor tabiBende konuyaa lakasız soru sorabilir miyim?
aman ol canım nolcak sankiHahahaha koptummmmmAma ben baya ayrıntıya giremeyi düşünüyorum kuzu sorun olmazsa size gayet relaks olayım o zaman
pastadizaynda minik poşetler var canım :)
sor tabi
poşet baskılarını adetten az yamıyolar diye biliyorum canım...Aslında toptan poşet satılan yerlerde olmazmı ? O şekilde alınıp baskı yapılmazmı ki
sağol canım nişanda da herkes çok beğendi kapışıldı vallaçok zor değil aslında ama uğraştırıyor bende çekinerek başladım acaba yapabilir miyim diye ama sonu güzel oldu
peçete tutkalı var bahause da satılıyor vernik de lazım tabi hepsi var orda..peçeteden deseni kesip tek katını tutkalla yapıştırıyorsun sonra da vernikliyorsun..simde kattım ben biraz hoş oldu
aman ol canım nolcak sanki
poşet baskılarını adetten az yamıyolar diye biliyorum canım...
karton poşetler alıcam su şişesi için stickerler oluyor ya boyutları poşet için uygun onlardan alıcam :) üstüne yapıştırcam sticker zaten kendinden yapışkanlı:)
çok klasik bir soru sorucam , erkek ardaşımın 10 gün sonra doğum gübnü ne alıcam ki? İlk doğum günümüz birlikte, benim 1 ay önce doğum günümdü telefon aldı bana..29 yaşındaki adama ne alınır bilemedim ben
Çok teşekkür ederim.. bende yapabilirim belk,i aslında pek el becerim yoktur ama yaparsam ilk iş burda paylaşmak olucak
math27 (inşallah doğru kişiyi etiketlemişimdir ) canımcım bu mesajı gör lütfen.. Ya da lazer epilasyon yaptıran tüm gelin adaylarına burdan seslenmek istiyorum........... Hacılar!! Özellikle bikini bölgesine yaptıranlar tüm batıkların tedavisi ortalama kaç seansta oluyor? Batık baya derinlerdeyse de hallediyor mu lazer? Bileniniz duyanınız var mı?
Teşekkür ederim cevabın için kırılma ama (Islak kuru kullanım, favori-bıyık düzeltme, sinekkaydı tıraş, kablusuz kullanım başlıca özellikleri, kullananlar da çok memnunmuş. :)[/QUOTE] ) bu cümlen güldürdü beni ne içten yazmışssın öyleAz önce babama tıraş makinesi aldım doğumgünü hediyesi olaraktan.. Braun Cruzer 6 Clean Shave.. Çok araştırdım, babam her gün sinekkaydı tıraş olur, aynı zamanda bıyıkları da var onları da düzeltiyor bu alet. Islak kuru kullanım, favori-bıyık düzeltme, sinekkaydı tıraş, kablusuz kullanım başlıca özellikleri, kullananlar da çok memnunmuş. :)
dene bence kesin yaparsın hem insan kendi el emeği olunca daha bi değişik oluyor ben çok istekle yapmıştım başardığımı görünce
youtube da falan baya video var izlersen aklında fikir olur..
Teşekkür ederim cevabın için kırılma ama (Islak kuru kullanım, favori-bıyık düzeltme, sinekkaydı tıraş, kablusuz kullanım başlıca özellikleri, kullananlar da çok memnunmuş. :) bu cümlen güldürdü beni ne içten yazmışssın öyle
Canım saçma bi soru olacak ama o bölgende adet olarak söylersen tahminen kaç batığın vardı eskiden ve çoğu batık son seansta mı bitti hangi seansa bu duruma geldin ya da? Ben tüylerimi gösterdim kadın ve kadın tüy rengime açık dedi ben şokkCanım bende lazere gidiyorum..batıklarım çok fazlaydı benim hatta sırf bu yüzden başladım diyebilirim..5 seans oldu, şu an tek tük kaldı.
Evet ya bende yapmalıyım, fena gaza geldim..Hem zevklide olur
) bu cümlen güldürdü beni ne içten yazmışssın öyle
Öncelikle futbol fanatiği mi? Takımıyla ilgili hoş birşey alabilirsin. Herhangi bir eksiği var mı? Ya da saat türü şeyleri takmayı seviyor mu? En çok nelerden hoşlanır? Maddeci biri mi yoksa manevi değerlere daha mı düşkün? (çok maddeci değilse onun sevdiği yiyeceklerden el emeğinle bikaç güzel şey yapıp birlikte piknik gibi yaparsınız mesela). Yeteneğin varsa ve müsaitim 10 güne bitiririm diyorsan güzel bir atkı örebilirsin önümüz kış :)çok klasik bir soru sorucam , erkek ardaşımın 10 gün sonra doğum gübnü ne alıcam ki? İlk doğum günümüz birlikte, benim 1 ay önce doğum günümdü telefon aldı bana..29 yaşındaki adama ne alınır bilemedim ben
Canım saçma bi soru olacak ama o bölgende adet olarak söylersen tahminen kaç batığın vardı eskiden ve çoğu batık son seansta mı bitti hangi seansa bu duruma geldin ya da? Ben tüylerimi gösterdim kadın ve kadın tüy rengime açık dedi ben şokkHebele hübele kaldım öyle Tenim beyaz sarışınım ama çok tüylüyüm ve koyu renk sanıyordum açıkmış yaa neyse batık için gitmeyi düşünüyorum kaç seans yeterli olur sence? (8-10 tane batığım vardır heralde)
Şimdi nasıl anlatsam bilemedim ki , hani vapur hatlarında tanıtım yaparlar ya, insan tereddüt ediyo yanlışlıkla kalbini kırarım diye, ama köyü bişeye benzetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?