2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bu arada benimki bizimkilerle tanışmıştı ama ben onunkilerle yüz yüze tanışmadım hiç, annesiyle faceten yazışıyoruz gerçi.. Yarıyıl tatilinde onlara gidicem tanışmaya çok heyecanlıyım ya Annem de dedi sen git bir tanış da sonra biz aileler tanışırız. İşte aileler ne ara tanışır bilemiyorum çünkü benim yarıyıldan sonra eve gidebilmemin imkanı yok yaz tatiline kadar

sömestrda hem sen hem aileler tanışamaz mı ki canım?
ben evlerine gitmemiştim tanışmaya telefonda görüşmüştük
doğum günümde hediye yollamıştı...
bide ablası için fizik tedavi uzmanı bulmuştum o gün baya ablasıyla ilgilenmiştim ondan tam notu alınca anneside baya bana ısınmıştı

benimkide aynı tepkiyi verir

evet canım söz ve nişanda

sözde zeytinyağlı dolma, su böreği, baklava, cevizli sarma, pohaça yaptık kahveden sonra çayla verdik bunları, bizim isteme söz bir oldu..kalabalık gelecekler diye..
nişanda da nişan pastası yanında yine su böreği pohaça kurabiye, zeytinyağlı biber vardı çok çeşit yapmadık yenilmiyordu çünkü ee bide 70 kişiye evde o kadar çeşitle tabak hazırlamak zor olurdu

70 kişimiydiniz
ayyy 50 kişi diyorum ben en fazla ve gözümde nasıl büyüyor anlatamam :)
ben istemede bişey yapmayız kahveler verilir lokum çikolata yeter diye düşünmüştüm
sanki yanlış düşünmüşüm

evet canım ya 70 e yakındı nişanda ama çok da güzel oldu bazen diyorum keşek tekrar yaşansa, tarih öncesi insanın gözünde büyüyor ama sonra bi bakıyorsun hemen geçivermiş
sözde sen bilirsin canım ama az kişi gelecekse tabaklara azar azar ikramlıklar hazırlayabilirsniz..

ben birde nişanda sabun dekupajı yapıp dağıttım senin aklında ne var

Şehirler farklı canım bide bizim, bilmiyorum olur mu öyle.. Biz de annesiyle faceten bayağı konuşuyoruz aramız iyi, bana öğretmenler gününde hediye falan da yollamıştı geçen sene, ablasıyla da konuştuk birkaç kez..

isteme günüde küçük bişeyler hazırlarız heralde :)
söz nişan arası 1 hafta olucak zaten...
nişan için sabun yaptırdım şişelere gül suyu koydum :)
onlar için karton poşetler alıcam...

bu tarz bişey var aklımda :)

Kuzu konuyla alakası yok ama lazere gidiyorsun maden sana sormak istediğim bikaç konu var. Burdan mı özelden mi konuşalım? (kızların midelerini kaldırmayalım )

bende bu tarz bişey düşünüyorum..minik kavanozlarda çakıl taşı çikolata yada draje, şişelerede kolanya koymayı düşünüyırum..minik poşetlerde bulursam işlem tamamdır

ara azsa küçük ikramlıklar yeterli bence de..bizim arada 1.5 ay vardı..
buda benim kendi yaptığım el emeğim mis kokulu sabunlarım

Çok firmanın uygulamasıdır o, iki katına çıkarıp %50 indirim derler önceki kampanyadan yada asıl fiyatından 1 kuruş az değildir :) Çok uyanık sanıyorlar kendilerini.. Hey yavrum heyyy biz yutar mıyız

Bunlar çok güzeller yahuuu..hep merak etmiştim nasıl yapılıyor diye..zor oluyomu yapımı?

sağol canım nişanda da herkes çok beğendi kapışıldı valla çok zor değil aslında ama uğraştırıyor bende çekinerek başladım acaba yapabilir miyim diye ama sonu güzel oldu
peçete tutkalı var bahause da satılıyor vernik de lazım tabi hepsi var orda..peçeteden deseni kesip tek katını tutkalla yapıştırıyorsun sonra da vernikliyorsun..simde kattım ben biraz hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…