2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aslında elde tutulcak hc bi sebep yok sacma inatlaşmamız ve biriken şeyler yüzünden kırdıkça kırıyoruz birbirmiz sinir ve kızgınlıklada ne anlıyoz ne dinliyoz
kızgınlık haliyle olur canım böyle şeyler sinirliyken konuşma sende...
gerçi ben sinirliyken çenemi tutamıyorum ama

evet konuşmuştuk o markayı seninle..bende toz torbalı mı yoksa su hazneli mi alsam karar veremedim saç kurutma makinası remington aldım indirimdeydi maşa da hediyeli

evet konuşmuştuk o markayı seninle..bende toz torbalı mı yoksa su hazneli mi alsam karar veremedim saç kurutma makinası remington aldım indirimdeydi maşa da hediyeli
bizim evde kullandığımız toz torabalı tamam güzel temizliyo filan ama o torbayı değiştirmek resmen işkence her yer toz oluyor

sakinleşmeyi bekleyin.. ikinizde barut gibiyken her lafınız birbirinize batıyodur muhtemelen
bi müddet konuşmayın bakalım
düzeldik sabah çok küs duramıyoruz ama işte kırıldık mı kırıldık dün bi ton laf söyledik bugün unuttuk mu aslında unutmadık bunlar birktikce de en ufak bi prüzde patlıyo asıl düzeltmemiz gereken birikenlerimiz akşam konuscaz bakalım konuşabilirsek

bizim evde kullandığımız toz torabalı tamam güzel temizliyo filan ama o torbayı değiştirmek resmen işkence her yer toz oluyor

bizim evdeki de sulu gayet memnunuz ama işte her defasında da suyu koy boşalt zor..sulu bekletme de yapılmıyor koku oluyor..

sakince konuşun,parlamayın. içine atıp biriktirmekte iyi değil.
en mutlu olmanız gereken zamanlar bunlar. canınızı sıkmayın boş şeyler için

günaydııınnn bebekleeerrr

yılbaşı zamanı her yerde indirim oluyor geçen sene oldu tecrübeyle sabit ama yine de dikkatli olun, bernardo gibi ikiyle çarpıp ikiye bölenler de var

benimde bornoz setim yok, alınacaklar listesinde

elektrik süpürgesinde de hazneli alıcam ne su ne de torba mantıklı glmiyor..

günaydınnn

valla hiç bilmiyorum blendr setini ama çok para vermem

ben braun istiyordum gittim blue house aldım bakalım deneyip göreceğim.. ama bi avantatajı bozulunca tamire değilde direk yenisini veriyorlarmış..

Valla ütüden nefret ediyorum o yüzden işimi kolylaştırsın istiyorum. Alırsam tefal kazanlı ütü alacam. Ama şimdi kullandığım ütü de iyi onu dha sonraya atabilirim :)

sakince konuşun,parlamayın. içine atıp biriktirmekte iyi değil.
en mutlu olmanız gereken zamanlar bunlar. canınızı sıkmayın boş şeyler için
Evet en cokta ona üzülüyorum zaten ne zamandr beklediğimz istediğimz zamanı yaşıyoruz şuan ama byle hc anlamı kalmıyo :/ akşam umarım köklü bişekilde çözeriz bu problemleri

ben braun istiyordum gittim blue house aldım bakalım deneyip göreceğim.. ama bi avantatajı bozulunca tamire değilde direk yenisini veriyorlarmış..
Blue house bizim yayla evinde var güzel ütü canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…