2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bugün yine bazı çalışmalardaydım, biraz pratiğe de döküldü ama henüz bitmedi, başarılı olursa paylaşıcam

bende bernardoda bişey bulamazdım valla güngörende kale center var bi girdim en alt katta sitesinde olmayan pembe çata
bugün yine bazı çalışmalardaydım, biraz pratiğe de döküldü ama henüz bitmedi, başarılı olursa paylaşıcam
ama böyle söyleyince ben çok merak ettim

Kizlaar selam sonunda bekledigim kpss aciklandi. Bi arkadas soruyordu kardesi girmisti. Umarim herkesin gonlune gore olur :)

Kizlaar selam sonunda bekledigim kpss aciklandi. Bi arkadas soruyordu kardesi girmisti. Umarim herkesin gonlune gore olur :)
Evet cnm ben sormstm.baktm :) zaten hic calismamisti.askerde kendisi. 70alms. Blmyrm tercih yapabiliyormu.ne zman terch yapacak?

Kızlaar bende 2015 nisan gelini olacağım hayırlısıyla inşallah.. Daha tam olarak çeyizimi tamamlayamadıım.. yemek takımlarında, nevresim takımlarında ve diğer eşyalarda hangi markaları önerirsiniz yardım ederseniiz çok seviniriiim :)

Yemek takimi bernardo ve karacanin modelleri guzel
Nevrrsim sarev,tac,karaca,ozdilek,us polo,cemil ipekci

Baska neyin eksik yardimci olalim :)

bende bernardoda bişey bulamazdım valla güngörende kale center var bi girdim en alt katta sitesinde olmayan pembe çata

ama böyle söyleyince ben çok merak ettim

ayy ben zaten dayanamam söylerim diyordum ama çok çabuk olacak bu da

eminönünden tepsi aldım bugün, beyaz inci rengi simli boyayla da boyadım ilk katını, ortasına ayna taktırıcam inşallah. her tepsiye takmıyorlar ama buna takarlar bi engel yok inceleyerek aldım. ayna takılınca kenarlarına belki incili şerit geçerim bir sıra, daha güzel olur tek renge boyayacağım ben tabi, ama sanki rengi biraz koyu oldu, beyaz gibi durmuyor. fotoğraflayıp göstereyim size de

aşağıdaki aldığım tepsinin modelinden.

hayırlı olsun canım

ben kahvaltı takımımı karacadan, çatal kaşık bıçaklarımın birini emsan birini korkmazdan, elektroniklerde ütüyü saç kurutma makinasını phılıpsten aldım. bir kaçını yazayım dedim

Eklentiler

• tep.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 58
Yemek takimi bernardo ve karacanin modelleri guzel
Nevrrsim sarev,tac,karaca,ozdilek,us polo,cemil ipekci

Baska neyin eksik yardimci olalim :)
Canım bornoz takımı gecelik gibi şeylerde hangisini tavsiye edersiin :)

İyi yapmışsın canım bi de korkmazdan kırmızı tost makinesi gördüm acayip begendim iyi mi sence :) Tepsine kendin bişeyler katmanıda ayrıca sevdim canım iyi günlerde kullan :) :)

İyi yapmışsın canım bi de korkmazdan kırmızı tost makinesi gördüm acayip begendim iyi mi sence :) Tepsine kendin bişeyler katmanıda ayrıca sevdim canım iyi günlerde kullan :) :)

onu hic arastirmadim Ben tost makinemi arnica tostica aldim, sirf waffle yapiyor diye Waffle canavari bir ciftiz de birazcik

Canım bornoz takımı gecelik gibi şeylerde hangisini tavsiye edersiin :)

Tac ve ozdilek bornoz takimi.
Utu philips.supurgem philips maraton

Celik tencere hisar iyi.ama ben karacanin setini aldim Cnku 12kisiligi ve kahvalti takimlarina asik oldum..tencerelerinden de memnun kullanan arkadaslarim.

Gecelik pieere cardin,dagi,oysho(pijama olrk kaliteli bnlat baya) gecelik de miorre cok uygun.zaten 5dakka ustnde kalacagi iicn bnce boyle uygun yollu cesit cesit gecelik alablrz

Kızçeler hepinize selam Burda mısınız bilmiyorum ama naber napıyorsunuz?
selam kuzum notlarım birikti ders çalışıyorum :)
sonuçlar istediğin gibi mi kuzum :)

hoşgeldin tatlım :)
ben nevresimlerimi özdilek aldım...
evlilik setimi cemil ipekçi...
kettle tost makinesi ekmek kızartma makinesi ve süpürgeyi morhpy recards aldım...
günlük yemek takımım kütahya porselen
günlük ç.kb takımım nehir
misafir yemek takımı schafer
misafir çkb takımı karaca
bornozumu şu an hatırlayamadım...
gecelikleri ev kıyafetleri pierre cardin ve oyshodan alıcam :)

model güzel ama yaptığını görmem şart :)

Hadi ya ben hiç bilmem neresi orası gezmeyi pek sevmeyen insan lduğum nasılda belli oluyor :)

ama gören dedim mağazada bişey mi oldu acaba insan seli resmen şoke oldum ya hayatımda hiç bir mağazayı böyle görmemişrim

ben de oyshodan bir p,jama takımları beğendim mickie mouseli çok güzeldi ama sadece üst 70 lira alt ta 60 lira çk pahalı geldi bna

kızlar sevgilim kpss den 71 ben ise 61 almışım ikimizde çalışmadan girdik ,

Onun 2.girişi benim ise ilk girişimdi ben butun soruları yaptm buyuk hatam buydu keşke matematiği yapmasaydım

Şimdi nerelere yerleştirilir nasıl yapılacak puan ile nereye yerleştirilir bilen biri var mı kızlar veya nerden net bilgi alabilirm

ben de oyshodan bir pijama takımları beğendim mickie mouseli çok güzeldi ama sadece üst 70 lira alt ta 60 lira çk pahalı geldi bna

Çok pahalı cidden.. Bide mickey mouselulara bizimkilerin alerjileri var bak aman tekrar düşün

Hayırlısı olur inşallah canım..

Kızlar madebyimran a mutfak önlüğü yaptırıcam ama şu an şehir dışındaymış sonra dönecek bana.. Instagramdan bir bakın derim :) Aslında kendimin de yapabileceği bir şey ama uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…