ama böyle söyleyince ben çok merak ettimbugün yine bazı çalışmalardaydım, biraz pratiğe de döküldü ama henüz bitmedi, başarılı olursa paylaşıcam
Evet cnm ben sormstm.baktm :) zaten hic calismamisti.askerde kendisi. 70alms. Blmyrm tercih yapabiliyormu.ne zman terch yapacak?Kizlaar selam sonunda bekledigim kpss aciklandi. Bi arkadas soruyordu kardesi girmisti. Umarim herkesin gonlune gore olur :)
Kızlaar bende 2015 nisan gelini olacağım hayırlısıyla inşallah.. Daha tam olarak çeyizimi tamamlayamadıım.. yemek takımlarında, nevresim takımlarında ve diğer eşyalarda hangi markaları önerirsiniz yardım ederseniiz çok seviniriiim :)
bende bernardoda bişey bulamazdım valla güngörende kale center var bi girdim en alt katta sitesinde olmayan pembe çata
ama böyle söyleyince ben çok merak ettim
Kızlaar bende 2015 nisan gelini olacağım hayırlısıyla inşallah.. Daha tam olarak çeyizimi tamamlayamadıım.. yemek takımlarında, nevresim takımlarında ve diğer eşyalarda hangi markaları önerirsiniz yardım ederseniiz çok seviniriiim :)
Canım bornoz takımı gecelik gibi şeylerde hangisini tavsiye edersiin :)Yemek takimi bernardo ve karacanin modelleri guzel
Nevrrsim sarev,tac,karaca,ozdilek,us polo,cemil ipekci
Baska neyin eksik yardimci olalim :)
İyi yapmışsın canım bi de korkmazdan kırmızı tost makinesi gördüm acayip begendim iyi mi sence :) Tepsine kendin bişeyler katmanıda ayrıca sevdim canım iyi günlerde kullan :) :)ayy ben zaten dayanamam söylerim diyordum ama çok çabuk olacak bu da
eminönünden tepsi aldım bugün, beyaz inci rengi simli boyayla da boyadım ilk katını, ortasına ayna taktırıcam inşallah. her tepsiye takmıyorlar ama buna takarlar bi engel yok inceleyerek aldım. ayna takılınca kenarlarına belki incili şerit geçerim bir sıra, daha güzel olurtek renge boyayacağım ben tabi, ama sanki rengi biraz koyu oldu, beyaz gibi durmuyor. fotoğraflayıp göstereyim size de
aşağıdaki aldığım tepsinin modelinden.
hayırlı olsun canım
ben kahvaltı takımımı karacadan, çatal kaşık bıçaklarımın birini emsan birini korkmazdan, elektroniklerde ütüyü saç kurutma makinasını phılıpsten aldım. bir kaçını yazayım dedim
İyi yapmışsın canım bi de korkmazdan kırmızı tost makinesi gördüm acayip begendim iyi mi sence :) Tepsine kendin bişeyler katmanıda ayrıca sevdim canım iyi günlerde kullan :) :)
Bunu da not alıyorum hemen canımm :)onu hic arastirmadimBen tost makinemi arnica tostica aldim, sirf waffle yapiyor diye Waffle canavari bir ciftiz de birazcik
Yardımlarınız için çooook teşekkürleerrrBunu da not alıyorum hemen canımm :)
Canım bornoz takımı gecelik gibi şeylerde hangisini tavsiye edersiin :)
selam kuzum notlarım birikti ders çalışıyorum :)Kızçeler hepinize selamBurda mısınız bilmiyorum ama naber napıyorsunuz?
sonuçlar istediğin gibi mi kuzum :)Kizlaar selam sonunda bekledigim kpss aciklandi. Bi arkadas soruyordu kardesi girmisti. Umarim herkesin gonlune gore olur :)
hoşgeldin tatlım :)Kızlaar bende 2015 nisan gelini olacağım hayırlısıyla inşallah.. Daha tam olarak çeyizimi tamamlayamadıım.. yemek takımlarında, nevresim takımlarında ve diğer eşyalarda hangi markaları önerirsiniz yardım ederseniiz çok seviniriiim :)
model güzel ama yaptığını görmem şart :)ayy ben zaten dayanamam söylerim diyordum ama çok çabuk olacak bu da
eminönünden tepsi aldım bugün, beyaz inci rengi simli boyayla da boyadım ilk katını, ortasına ayna taktırıcam inşallah. her tepsiye takmıyorlar ama buna takarlar bi engel yok inceleyerek aldım. ayna takılınca kenarlarına belki incili şerit geçerim bir sıra, daha güzel olurtek renge boyayacağım ben tabi, ama sanki rengi biraz koyu oldu, beyaz gibi durmuyor. fotoğraflayıp göstereyim size de
aşağıdaki aldığım tepsinin modelinden.
hayırlı olsun canım
ben kahvaltı takımımı karacadan, çatal kaşık bıçaklarımın birini emsan birini korkmazdan, elektroniklerde ütüyü saç kurutma makinasını phılıpsten aldım. bir kaçını yazayım dedim
bebekler öyle kalabalık avm'lerde bisey bulamazsınız. bende hep gidiyordum bişey bulamadım ama bi gün bulucam diyordum
sonunda bağdat caddesinde peçeteleri buldum burda evime yakın brandium avmde de nevresim takımı buldum
bağdat caddesinde de mağaza biraz arada kalmış ondan keşfedilmemişti
ben de oyshodan bir pijama takımları beğendim mickie mouseli çok güzeldi ama sadece üst 70 lira alt ta 60 lira çk pahalı geldi bna
kızlar sevgilim kpss den 71 ben ise 61 almışım ikimizde çalışmadan girdik ,
Onun 2.girişi benim ise ilk girişimdi ben butun soruları yaptm buyuk hatam buydu keşke matematiği yapmasaydım
Şimdi nerelere yerleştirilir nasıl yapılacak puan ile nereye yerleştirilir bilen biri var mı kızlar veya nerden net bilgi alabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?