2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Insallah gonlune gore olur kuzum hem nisani zaten kiz tarafi yapiyor.. oyle cok masraflari olmayacakki

Hani bohça kısmı ve takı kısmı var ya.. Nişanda set alıyor erkek tarafı, benimkinin okul bu yıl bitiyor, herhangi bir maddi birikimi yok tabi, ailesini düşünüyor o da..

Hani bohça kısmı ve takı kısmı var ya.. Nişanda set alıyor erkek tarafı, benimkinin okul bu yıl bitiyor, herhangi bir maddi birikimi yok tabi, ailesini düşünüyor o da..
Anladim canim insallah gonlune gore olur. Bizimde daha ortada bisey yok. Kasimdaki kpss atamalarini bekliyoruz ikimizde calisiyoruz ama daha garanti olcak olursa nisanida yazin yapalim diyoruz. Insallah seninde olur ayni anda yapariiz :))

Pat diye dalış yapayım sohbete Bende cevahir madame coco'ya gidiyorum ama hep kalbalık ve savaş alanı gibi oluyor.Sen nasıl buluyorsun ki

aynen öyle ben hişç bulamadım ki canım.

uzun zamandr gitmemiştim aslında ama gittiğime gideceğime bin pişman oldum mağazanın içerisine giremiyorsun birde küçücük alan madame coc yeri büyütmesi lazım o da imkansız maalesef.

Anladim canim insallah gonlune gore olur. Bizimde daha ortada bisey yok. Kasimdaki kpss atamalarini bekliyoruz ikimizde calisiyoruz ama daha garanti olcak olursa nisanida yazin yapalim diyoruz. Insallah seninde olur ayni anda yapariiz :))

bizde aynı düşüncedeyiz biliyor musun:)

eylülde kpss ye girdik ikimizde , ikimizin işi var ama garanti olsun istiyoruz özellikle sevgilimin işini garanti olsun istiyorum

Arkadasim ayni durumdyiz benimkinin de okul yeni bitti birikimi yok ve daha askerlik duruyor .s

ayy kızlar nikah şekeri kimler yaptrcak?bana instagramdan filan sayfa önereblrsnz?
benim nikanım düğünden önce olaacak ya.ocağın son haftası...ondan suan önümde düşünmem gerekn bu var..fotoğrafçı işini hallettm gibi april1109 sayesnde

ayy canımmmm yararım olduysa ne güzelll çok mutlu oldumm :) sna nikah şekerciside bulurum ben :)

sweetatelier, atolyeno9, madeofbox (burda güzel bohça kutuları da var kızlar), arikovani, homestylein..

ayyyy ben geldimm kızlar...
haydar gözümün önünden gitmiyor bugün kendisiyle çok haşır neşir oldukda
uygulama derslerinden sonra benim gerçekten fizik tedaviye ihtiyacım oluyor

Pat diye dalış yapayım sohbete Bende cevahir madame coco'ya gidiyorum ama hep kalbalık ve savaş alanı gibi oluyor.Sen nasıl buluyorsun ki

bebekler öyle kalabalık avm'lerde bisey bulamazsınız. bende hep gidiyordum bişey bulamadım ama bi gün bulucam diyordum

sonunda bağdat caddesinde peçeteleri buldum burda evime yakın brandium avmde de nevresim takımı buldum

bağdat caddesinde de mağaza biraz arada kalmış ondan keşfedilmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…