- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
hç bilmem bn oraları canımm ya bn cevahre gttm
Insallah gonlune gore olur kuzumhem nisani zaten kiz tarafi yapiyor.. oyle cok masraflari olmayacakki
Anladim canimHani bohça kısmı ve takı kısmı var ya.. Nişanda set alıyor erkek tarafı, benimkinin okul bu yıl bitiyor, herhangi bir maddi birikimi yok tabi, ailesini düşünüyor o da..
Anladim caniminsallah gonlune gore olur. Bizimde daha ortada bisey yok. Kasimdaki kpss atamalarini bekliyoruz ikimizde calisiyoruz ama daha garanti olcak olursa nisanida yazin yapalim diyoruz. Insallah seninde olur ayni anda yapariiz :))
Pat diye dalış yapayım sohbeteBende cevahir madame coco'ya gidiyorum ama hep kalbalık ve savaş alanı gibi oluyor.Sen nasıl buluyorsun ki
Anladim caniminsallah gonlune gore olur. Bizimde daha ortada bisey yok. Kasimdaki kpss atamalarini bekliyoruz ikimizde calisiyoruz ama daha garanti olcak olursa nisanida yazin yapalim diyoruz. Insallah seninde olur ayni anda yapariiz :))
Arkadasim ayni durumdyiz benimkinin de okul yeni bitti birikimi yok ve daha askerlik duruyor .sHani bohça kısmı ve takı kısmı var ya.. Nişanda set alıyor erkek tarafı, benimkinin okul bu yıl bitiyor, herhangi bir maddi birikimi yok tabi, ailesini düşünüyor o da..
Arkadasim ayni durumdyiz benimkinin de okul yeni bitti birikimi yok ve daha askerlik duruyor .s
Benimde aynı canım :) dış cephe malzemeleri satıyoruz ön muhasebedeyim bende :) :)İnşaat şirk.ön muhasebeciyim canım. Sen?
ayy canımmmm yararım olduysa ne güzelll çok mutlu oldumm :) sna nikah şekerciside bulurum ben :)ayy kızlar nikah şekeri kimler yaptrcak?bana instagramdan filan sayfa önereblrsnz?
benim nikanım düğünden önce olaacak ya.ocağın son haftası...ondan suan önümde düşünmem gerekn bu var..fotoğrafçı işini hallettm gibiapril1109 sayesnde
ben çok beğendim bunlarııı hala var mıdır acabaa yaCupcakeli tepsi benim de çeyizimde :)
ayy kızlar nikah şekeri kimler yaptrcak?bana instagramdan filan sayfa önereblrsnz?
benim nikanım düğünden önce olaacak ya.ocağın son haftası...ondan suan önümde düşünmem gerekn bu var..fotoğrafçı işini hallettm gibiapril1109 sayesnde
ben çok beğendim bunlarııı hala var mıdır acabaa ya
çıkışta direk a 101 e ucayım ben ozamn :)Ben bayramdan önce almıştım ama kalmamışsa bile ara ara geliyor. :)
Pat diye dalış yapayım sohbeteBende cevahir madame coco'ya gidiyorum ama hep kalbalık ve savaş alanı gibi oluyor.Sen nasıl buluyorsun ki
aynen öyle ben hişç bulamadım ki canım.
uzun zamandr gitmemiştim aslında ama gittiğime gideceğime bin pişman oldum mağazanın içerisine giremiyorsun birde küçücük alan madame coc yeri büyütmesi lazım o da imkansız maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?