- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
bugün nasılsınız hatunlar :)
bende okula gittcem birazdan çok iyiyim :)Haftanın son günü harikayım canım sen nasılsın :)
Canimm bizde de ayni dert var abisinin muhtemelen dugunu olacak biz de nisan yapicaz ama dun konustuk bu konuyu annesine kalsa iki dugunude yazin yapalim diyorSizin de mi belli bir tarih yok canım? Ben önümüzdeki yaz nişan olsun çok istiyorum ama onun abisinin düğünü olacak. Muhtemelen nişan falan olmaz
Haklısın, en azından olaylara Fransız kalmayacağım vakit gelince :)
merhaba tatlım :)Merhaba Hatunlar
nasılsınız bakalımmerhaba tatlım :)
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)nasılsınız bakalım
Canimm bizde de ayni dert var abisinin muhtemelen dugunu olacak biz de nisan yapicaz ama dun konustuk bu konuyu annesine kalsa iki dugunude yazin yapalim diyor
ben gidiyorum kızlar bıralar size emanet akşam görüşürüz :)
Günaydın gelinciklerr :)
pazar günü düğün-nikahlar olacağı için hafta sonu olmaz gibi geliyorişten sürekli izin istememek için herşeyi pazar gününe atmayı planlıyorum ama pazar da hangi birini yapcam
düşüne düşüne yaşlancaz yaa
ayy nee güzeeell fotolarınıda çekk bizide atarsınn hem :) :)Haftanın son günü nöbetçiyim yorgunum ama mutluyum :) yarın sevdicekle vana gitcez dün gelinlik bakamadık. Yarın bakacaz :))
ayy nee güzeeell fotolarınıda çekk bizide atarsınn hem :) :)
Bende rapor alacm valla aralıkta. Resim çekecm inşallah :) burayada yazarım zaten :)Yaa eğer olmassa ozaman yandık işte bende iş yerinden izin alamam cok zor olcak düğün alışveriş dönemi zaten ayy walla cok zor bu işler napıcazzsen nerde çalışıyosun canımm ?
Insallah gonlune gore olur kuzumBenimki de diyor ki bizimkilerin durumu zaten sıkıntılı şu ara yaza ne olur bilmiyorum diyor. Benim annem babam yaza nişan olmasından yana tabi ama daha aileler tanışmadı bile..
İnşaat şirk.ön muhasebeciyim canım. Sen?Yaa eğer olmassa ozaman yandık işte bende iş yerinden izin alamam cok zor olcak düğün alışveriş dönemi zaten ayy walla cok zor bu işler napıcazzsen nerde çalışıyosun canımm ?
Canım ben bu hafta içi gittim ve mağaza bir izdihamdı peçeteyi bulamadım maalesef
bu hafta nevresim indirimi vardi o gun gitmissindir, felaket kalabalikti. Ben bağdat caddesinde boynerin yanindaki madame cocodan aldim canim bu taraftaysan oraya bakabilirsin, orayi pek kimse bilmiyor bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?