2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canimm bizde de ayni dert var abisinin muhtemelen dugunu olacak biz de nisan yapicaz ama dun konustuk bu konuyu annesine kalsa iki dugunude yazin yapalim diyor

Canimm bizde de ayni dert var abisinin muhtemelen dugunu olacak biz de nisan yapicaz ama dun konustuk bu konuyu annesine kalsa iki dugunude yazin yapalim diyor

Benimki de diyor ki bizimkilerin durumu zaten sıkıntılı şu ara yaza ne olur bilmiyorum diyor. Benim annem babam yaza nişan olmasından yana tabi ama daha aileler tanışmadı bile..

Haftanın son günü nöbetçiyim yorgunum ama mutluyum :) yarın sevdicekle vana gitcez dün gelinlik bakamadık. Yarın bakacaz :))

Günaydın gelinciklerr :)

Yaa eğer olmassa ozaman yandık işte bende iş yerinden izin alamam cok zor olcak düğün alışveriş dönemi zaten ayy walla cok zor bu işler napıcazz sen nerde çalışıyosun canımm ?

ayy nee güzeeell fotolarınıda çekk bizide atarsınn hem :) :)
Yaa eğer olmassa ozaman yandık işte bende iş yerinden izin alamam cok zor olcak düğün alışveriş dönemi zaten ayy walla cok zor bu işler napıcazz sen nerde çalışıyosun canımm ?
Bende rapor alacm valla aralıkta. Resim çekecm inşallah :) burayada yazarım zaten :)

Benimki de diyor ki bizimkilerin durumu zaten sıkıntılı şu ara yaza ne olur bilmiyorum diyor. Benim annem babam yaza nişan olmasından yana tabi ama daha aileler tanışmadı bile..
Insallah gonlune gore olur kuzum hem nisani zaten kiz tarafi yapiyor.. oyle cok masraflari olmayacakki

İnşaat şirk.ön muhasebeciyim canım. Sen?

Canım ben bu hafta içi gittim ve mağaza bir izdihamdı peçeteyi bulamadım maalesef

bu hafta nevresim indirimi vardi o gun gitmissindir, felaket kalabalikti. Ben bağdat caddesinde boynerin yanindaki madame cocodan aldim canim bu taraftaysan oraya bakabilirsin, orayi pek kimse bilmiyor bence:)

bu hafta nevresim indirimi vardi o gun gitmissindir, felaket kalabalikti. Ben bağdat caddesinde boynerin yanindaki madame cocodan aldim canim bu taraftaysan oraya bakabilirsin, orayi pek kimse bilmiyor bence:)

hç bilmem bn oraları canımm ya bn cevahre gttm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…