Annemle iyice kızıştık canım .nişanlımla annem parkta sözlü olarak birbirlerine girdiler ben yoktum yanlarında.annem bana iftira atmış yalan söylemiş..o gün akşamda odamın kapısının önüne uzun bişeyler yazıp kağıdı bırakmış.git sevdiklerinle yaşa demis.bende çok üzüldüm böyle davranmasına , nişanlımla konuştuk yarın gün almaya gidelim , bu bizi ciddiye almıyor dedik.kimseye söylemedik.kayinvalidemle kayınpederim in gün aldıktan sonra haberi oldu.kayınvalidemde nişanlımın abisine soylemis o da karısına derken 4 kişi biliyordu.
Eniştem belediye de çalışıyor canım ordan sicil numarası almaya gittiğimizde o da duydu gördü kağıtları ama küs olduğunuzdan konuşmadık. Hemen anneme yetiştirmiş , annemde yazdığı kağıdı eve gelince almış yok etmiş.
Şimdi Kasım da nikahımız olucak , askerliğinin bitmesine 2 ay kala ev tutup eşyaları alıcaz. Gelince de evimize yerleşicez hemen kuzum
elimden gelenin fazlasını yaptığım için , içim rahat canım . rabbim hep bi kapı açıyor bunda da vardır bi hayır diyoruz. :)Ohoo neler olmuş böyle tatlım yaKeşke bir şekilde orta yol bulunabilseydi anne duasını alıp evlenebilseydin.. Umarım asla pişman olmazsin ve sonsuza dek mutlu olursunuz :) Darısı basıma :)
daha vermedim canım .sizin düğüne az mı kaldı?kızlar saç modelinize karar verdiniz mi?
daha vermedim canım .sizin düğüne az mı kaldı?
Bizim malesef kasım ayına yetişmeyecek canım benim, maddiyat canımızı yaktıelimden gelenin fazlasını yaptığım için , içim rahat canım . rabbim hep bi kapı açıyor bunda da vardır bi hayır diyoruz. :)
siz ne durumdasınız canım var mı bi gelişme
her şer de bir hayır vardır canım üzülme sen demek ki böylesi daha hayırlıymış hakkınızda.ama tavsiyem tam 6 ay kala gidip nikah gününüzü almanız.Bizim malesef kasım ayına yetişmeyecek canım benim, maddiyat canımızı yaktıNisan ayında yapmaya çalışacağız. Onun dışında herşey bildiğin gibi :) Senin çok az kaldı, çok heyecanlısındır ne güzel Benim daha çoook var
evet canım çok çabuk bozulur ama istediğin saç modeline de bağlı tabi. kk daki albümler bölümüne , saç modelleri bölümlerine bak istersen belki istediğin gibi bi saç modeline denk gelebilirsin.bende bakıyım salık modellerden, buraya koyarım belki sanada fikir olur.eylül ün kaçında düğününüz peki ?eylülde benim. ama karar vermek istiyorum artıkaçık saç yaptırırsam oynayınca bozulur mu böyle salık salık güzel saçlara bayılıyorum sımsıkı topuzları hiç sevmiyorumm
hoşgeldin canım aramızaSelam kızlar bayadır okuyordum sizleri ama daha yeni aranıza katıldım. İnşallah benim de 2016 mayıs ayında düğünüm olacak. mekan aramaya başladınız mı hemencecik konuya girdim ama
hoşgeldin canım aramızaşimdiden hayırlı olsun ,aşk dolu bir hayat yaşatsın Rabbim size .
bizim de Kasımda sade bi nikahımız olucak ,düğün düşünmüyoruz..ama nişanlım asker olduğu için mayısta teskeresini alıcak Allah ın izniyle ..gelir gelmezde evimize gidicez
aa ağrı da benimki canım seninki nerde yapıyor?Benim nişanlımda askerde canım, nerde seninki?
aa ağrı da benimki canım seninki nerde yapıyor?
evet canım çok çabuk bozulur ama istediğin saç modeline de bağlı tabi. kk daki albümler bölümüne , saç modelleri bölümlerine bak istersen belki istediğin gibi bi saç modeline denk gelebilirsin.bende bakıyım salık modellerden, buraya koyarım belki sanada fikir olur.eylül ün kaçında düğününüz peki ?
bende hiç düşünmediğim canım .daha 3 ay var diye
amiiin canım hepimizin askerlerini korusun rabbim.şafağınız kaç canım?Şanlıurfada canımallah sabır versin bizee
tam 1 ayınız kalmış canım bol bol heyecan stres vardır ikinizde de12 eylül canım benim düğün tarihi
amiiin canım hepimizin askerlerini korusun rabbim.şafağınız kaç canım?
plakalara hiç bişey kalmamış canım ahh ahhh bizde o günleri bi görebilsek89 :) 365den sonra ilaç gibi ama yine de geçmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?