- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Annemle iyice kızıştık canım .nişanlımla annem parkta sözlü olarak birbirlerine girdiler ben yoktum yanlarında.annem bana iftira atmış yalan söylemiş..o gün akşamda odamın kapısının önüne uzun bişeyler yazıp kağıdı bırakmış.git sevdiklerinle yaşa demis.bende çok üzüldüm böyle davranmasına , nişanlımla konuştuk yarın gün almaya gidelim , bu bizi ciddiye almıyor dedik.kimseye söylemedik.kayinvalidemle kayınpederim in gün aldıktan sonra haberi oldu.kayınvalidemde nişanlımın abisine soylemis o da karısına derken 4 kişi biliyordu.
Eniştem belediye de çalışıyor canım ordan sicil numarası almaya gittiğimizde o da duydu gördü kağıtları ama küs olduğunuzdan konuşmadık. Hemen anneme yetiştirmiş , annemde yazdığı kağıdı eve gelince almış yok etmiş.
Şimdi Kasım da nikahımız olucak , askerliğinin bitmesine 2 ay kala ev tutup eşyaları alıcaz. Gelince de evimize yerleşicez hemen kuzum
Ohoo neler olmuş böyle tatlım ya Keşke bir şekilde orta yol bulunabilseydi anne duasını alıp evlenebilseydin.. Umarım asla pişman olmazsin ve sonsuza dek mutlu olursunuz :) Darısı basıma :)