Hayırlısı olsun kuzum hakkındaO kadarı işin şakası tabiAma şaka olmayan kısmı da atanmadan önce çocuk yapmayacağım.. Yoksa okuduğum senelerin hepsi boşa gitmiş olur :) O yüzden inşallah en kısa sürede atanabilirim. Zaten çok çocuk aşkıyla ölüp biten bir çift değiliz, severiz çocukları ama en güzeli hayırlı zamanda olmasıdır. Rabbim hepimize doğru zamanda ve hayırlısını nasip etsin Şimdi düğün topiklerinde sonra da gebelik topiklerinde rastlaşırız inşallah balım
Ah öyle çok isterim kiHayırlısı olsun kuzum hakkındaAminn canım inşAllah bakarsın seneye atanırsın ,2018de de bebişlerimiz olmuş
Aminnn canımAh öyle çok isterim kiİnşallah tatlım, hayırlısı olsun hepimiz için ve sonsuza kadar musssmutlu olalım
İyi akşamlar canım hayırlı olsun :) kaç gün oldu ? Nasıl bişey evli olmak ?iyi aksamalar kızlar nasılsınız bende iyim evledim yeni actım nasılsınız:)
Iyi gunler canım benim 4 aynımıza girdik cok guzel Allah şükürler olsun canım :)İyi akşamlar canım hayırlı olsun :) kaç gün oldu ? Nasıl bişey evli olmak ?
maşAllah canım darısı bizim başımızaIyi gunler canım benim 4 aynımıza girdik cok guzel Allah şükürler olsun canım :)
Sagol canım inşallah canım benim âmin diyelim :)maşAllah canım darısı bizim başımıza
Hosgeldin cnm simdiden hayirli olsun :)Merhaba ben de aranıza katılmak istedim kısmetse benim düğünüm de 2016'da :)
Teşekkürler Hoşbulduk. :)Hosgeldin cnm simdiden hayirli olsun :)
Ah öyle çok isterim kiİnşallah tatlım, hayırlısı olsun hepimiz için ve sonsuza kadar musssmutlu olalım
Hayrlı olsun canım şimdiden :)12.11.2015 e gün aldıkkkk artıkn bende 2015 geliniyimmmn
Süperrrrr12.11.2015 e gün aldık kuzumm çok heyecanlıyım
Çok sağol kuzum :) darısı isteyen herkese olsunHayrlı olsun canım şimdiden :)
Annemle iyice kızıştık canım .nişanlımla annem parkta sözlü olarak birbirlerine girdiler ben yoktum yanlarında.annem bana iftira atmış yalan söylemiş..o gün akşamda odamın kapısının önüne uzun bişeyler yazıp kağıdı bırakmış.git sevdiklerinle yaşa demis.bende çok üzüldüm böyle davranmasına , nişanlımla konuştuk yarın gün almaya gidelim , bu bizi ciddiye almıyor dedik.kimseye söylemedik.kayinvalidemle kayınpederim in gün aldıktan sonra haberi oldu.kayınvalidemde nişanlımın abisine soylemis o da karısına derken 4 kişi biliyordu.SüperrrrrTebrik ederim kuzum Yetişecek mi hazırlıklar, son durumlar ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?