2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

bende aldim 5 bazanin alti dolu.arti bi odanin ceyregi dolu sayilir.yatak ortusu, nevresim takimlari, pike takimi, havlular, bazi mutfak arac gerecleri vs. tam hatrlamiorm byerede yazmadm napcam bilmiorm :/ yemek ve kahvalti takimlarimi daha almadim yeni cesitler cikio die surekli.iste bu diyecegim urun karsima cikarsa hemen alcam :) elektrkli ev aletlerinide almadim onlari artk nisanlandiktan snra alcam simdiden istemiyorum.biblo aldm 1-2 tane buyuk.baskada almam herhalde cok begenmeden.mobilyadan snra alinmasi gerek bence alakasiz olmasin renkleri :)

kişisel hazırlıklara seneye kışın başlıcam lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum :) sen düşünüyo musun?

dusunuyorum aslinda ama zarari olur diyede korkuyorum en onemlisi bide bikini bolgesi yazin agda falan cekilmio. biraz uzamasini bekliyorsun ya benim hafifte olsa tuy takintim var puruzsuz olmali her yerim :) bide nasil gostercem bikini bolgesini ondanda cekiniyorum

ben de küçük ev aletlerini seneye alıcam inşallah :) diğer şeyleri de dediğin gibi mobilyaya göre alırım :) hiç eksik bitmez o yüzden gördükçe alıyorum hatta günlük kullanacağım çatal kaşık takımını da aldım özelden sana linklerini atarım :)

ben lazeri bu sene kışın yaptırıcaktım ama sırf utancımdan dolayı yaptıramadım ya seneye kışın mecbur yaptırcam artık

at at cnm iyi olur bende fikir sahibi olurum ben ozelden msj atamiyorum ama yeni uye oldugum icin.buradan yazarim ancak.bende begendiklerimi yada aldiklarimi paylasirim sizlerle dedigin gbi gercekten eksikler hic bitmiyor.ama liste yapmak lazim.ne eksigimiz kalir nede fazla almis oluruz :)

ben lazeri bu sene kışın yaptırıcaktım ama sırf utancımdan dolayı yaptıramadım ya seneye kışın mecbur yaptırcam artık

bende istiyorum yaptirmak ama dedgm gbi hem utaniyorum hemde zarari olursa die korkuyorum cok arada kaldim bir an once karar versem iyi olur.bi arkadasim yaptirdi cok guzel ya bacaklari flnda bebek gibi :) karar veremezsem evlendikten sonra yaptiririm artk napim :/

ben evlendikten sonra hem iş hem ev işleri uğraşmak istemiyorum o yüzden kesin yaptırıcam alışmam lazım bu arada yaş kaç canım?

ben evlendikten sonra hem iş hem ev işleri uğraşmak istemiyorum o yüzden kesin yaptırıcam alışmam lazım bu arada yaş kaç canım?

herkes yaptirio ya nolcak yaptir bncede calisiyorken zor olur.hem sdce seninkini gormuyorlar oyle dusun havlu al yuzunu ortersin haha
25 yasindayim canim sen kac yasindasin?

amin inşallah canım ramazandan gelmeden bizde mekanlara bakıp tutacağız şimdidden malum mezuniyetten sonra istioz o zamana da ramazan öncesi oluyor yığılma olur
Haziranda mı istiyosn hala canm fikrin değişmedi mi :)) annem bizimkini zar zor kabul etti ağustos sonuna attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…