2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Canimcim çok $ik ve zarif duruyor
çok saol ablacımm daha güzellerini sen alırsın inşallah

merhaba hoşgeldin aramıza
ben iyiyim sen nasılsın :)
söz 3 ekimde inşallah tam doğum günümde daha erkende olursa hayır demem
bizimde aileler biliyor babamda dahil ama aileler arasında henü resmiyet yok anneler konuştu telefonda
amin inşallahhh

hosbulduk tesekkurler bende iyiyim :)
aaa ne guzel dogum gununde olmasi cok anlamli hem hic unutulmaz :)
ben bide ailesiylede tanismiyorum.bugune kadar tanistirmadi benim koca kafali sevgilim (bende demedim hic tanistir die o desin banane:) ) bundan sonrada tanismam ztn gelsin evimde tanisiriz hıh :))) bendeki heyecan katlanacak yani geldiklerinde..

ben tanıyorum işim daha kolayy

Merhaba kızlar inşallah ben de 2015 geliniyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sendee hoşgeldinnn
ben sulalesiyle tanisiyorum ama anne babasiyla tanismiyorum.daha ii tanismiim heycanli olsun hazirlik yapmaya basladin dimi neler aldin?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 bu söz hazırlıkları topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705101 budda çeyiz topiğim canım
başladım ben hazırlıklara bayada yol aldımm

teşekkür ederimmm sana da hayırlı olsun evet nişanlıyım okulumun bitmesine 1 yıl var o yüzden bekliyorum mecbur. sen nedne bekliyosun :)

tesekkurler.. bizde buyumeyi bekledik sonra okul girdi sonra askerlik derken baktik bayaa buyumusuz kismetse agustos sonuna dogru yada eylul gibi atilacak ilk adim..

ee nie herseyin mor o zaman? yalniz kahveye kurdele ve kucuk bi not cok hosuma gtti ilk kez senden duyuyorum ve not aldim bende yapicam merci cnm

ayyy sorma renklerin anlamlarına takıldım mor asaletin ve kraliyet ailesinin rengiymiş mor rengini gören insan kendini çok özel hissedermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…