- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
bence bu kadarcık şey sorun olmaz seni kırmaz heralde yeni gelinsin sonuçtaa inşallah dilediğin gibi olur
bence şimdiden bak canım çok fazla ayrıntı varr
çok saol ablacım valla magazada büyülenmiş gibiydimEki Görüntüle 1153298 set bu abla
çok saol ablacımm daha güzellerini sen alırsın inşallahCanimcim çok $ik ve zarif duruyor
kızlar merhabaaranıza yeni katılıyorum bu konular artık dikkatimi çekmeye başladı. hoş her zaman dikkatimi çekiyordu ama ne zaman aranıza katılacağımı bilemediğim için yazmıyordum nasılsınız bakalım? sözler nişanlar düğünler ne zaman? benimki nasipse ağustos eylül gibi söz ardından nişan olacak düğünde seneye.. diye söylüyor karşı taraf ama bakalım hayırlısı herşeyin..henüz tanışmaya bile gelmediler ve yıllardır süren birlikteliğimiz var Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
çok saol ablacımm daha güzellerini sen alırsın inşallah
merhaba hoşgeldin aramıza
ben iyiyim sen nasılsın :)
söz 3 ekimde inşallah tam doğum günümde daha erkende olursa hayır demem
bizimde aileler biliyor babamda dahil ama aileler arasında henü resmiyet yok anneler konuştu telefonda
amin inşallahhh
hosbulduk tesekkurler bende iyiyim :)
aaa ne guzel dogum gununde olmasi cok anlamli hem hic unutulmaz :)
ben bide ailesiylede tanismiyorum.bugune kadar tanistirmadi benim koca kafali sevgilim (bende demedim hic tanistir die o desin banane:) ) bundan sonrada tanismam ztn gelsin evimde tanisiriz hıh :))) bendeki heyecan katlanacak yani geldiklerinde..
ben tanıyorum işim daha kolayy
Merhaba kızlar inşallah ben de 2015 geliniyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sendee hoşgeldinnnMerhaba kızlar inşallah ben de 2015 geliniyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben sulalesiyle tanisiyorum ama anne babasiyla tanismiyorum.daha ii tanismiim heycanli olsunhazirlik yapmaya basladin dimi neler aldin?
sendee hoşgeldinnn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 bu söz hazırlıkları topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705101 budda çeyiz topiğim canım
başladım ben hazırlıklara bayada yol aldımm
baktim simdi hepsine canim.hersey cok guzel gorunuyor hadi bakalim hayirlisiyla o gunlerde gelsin bir an once :) mor rengini cok seviyorsun anlasilan
bende insallahhayirli olsun cnm. nisanli misin?
aslında mordan nefret ederim
teşekkür ederimmm sana da hayırlı olsun evet nişanlıyım okulumun bitmesine 1 yıl var o yüzden bekliyorum mecbur. sen nedne bekliyosun :)
ee nie herseyin mor o zaman? yalniz kahveye kurdele ve kucuk bi not cok hosuma gtti ilk kez senden duyuyorum ve not aldim bende yapicam merci cnm
ayyy sorma renklerin anlamlarına takıldım mor asaletin ve kraliyet ailesinin rengiymiş mor rengini gören insan kendini çok özel hissedermiş
hahahahahaha hic gulecegim yoktu kizbeyazida bol kullan ama oda cok şık durur hem gelin evi gibi olur
tesekkurler.. bizde buyumeyi beklediksonra okul girdi sonra askerlik derken baktik bayaa buyumusuz kismetse agustos sonuna dogru yada eylul gibi atilacak ilk adim..
bizim salon zaten beyaz
herşey gönlünüzce olsun şimdiden :)
insallah hepimizin gonlune gore olur :) sende ne hazirliklar var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?