Evet :)) ben tereddütsüz kabul ettim
Merhaba bende 2015 geliniyim nişanı evde yapmayı düşünüyoruz ama evde olacağı için uzun bir elbise giysem abartılı mı olur sizce
yok canım evlilik seti diyolar nevresim pike seti fransız dantelli işlemeli saten 700 tl
Ayy hiç bilmiyorum eğer öyleyse yani alınır ama kayinvalidenin kabul etmesi lazım önce. O günler bir gelsin konusulsunda o zaman alay şimdi alırım attırmaz falan :)
Kızlarr 😘 dugun tarihimizi aldik sonunda hayirlisiyla 18 mayis 2015. İki yil nisanli kalmis olucaz ama napalim hayirlisi ne ise o olsun. Simdiden bakmaya basladim dugundu kinaydi ne yapmali diye birsey atlamak istemiyorum gelinliklere bakmaya basladim bazilari simdiden bakma aklin karisir diyo ama napim heyecan istee 😀😂
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beraber mi oturcaksın aynı evin içindeee
Kızlarr 😘 dugun tarihimizi aldik sonunda hayirlisiyla 18 mayis 2015. İki yil nisanli kalmis olucaz ama napalim hayirlisi ne ise o olsun. Simdiden bakmaya basladim dugundu kinaydi ne yapmali diye birsey atlamak istemiyorum gelinliklere bakmaya basladim bazilari simdiden bakma aklin karisir diyo ama napim heyecan istee 😀😂
Dugun yerimde hazir :) gelinlik sorunum hic bir gelinligi begenmiyorum yaaa
bence bu kadarcık şey sorun olmaz seni kırmaz heralde yeni gelinsin sonuçtaa inşallah dilediğin gibi olurAyy hiç bilmiyorum eğer öyleyse yani alınır ama kayinvalidenin kabul etmesi lazım önce. O günler bir gelsin konusulsunda o zaman alay şimdi alırım attırmaz falan :)
bence şimdiden bak canım çok fazla ayrıntı varrKızlarr 😘 dugun tarihimizi aldik sonunda hayirlisiyla 18 mayis 2015. İki yil nisanli kalmis olucaz ama napalim hayirlisi ne ise o olsun. Simdiden bakmaya basladim dugundu kinaydi ne yapmali diye birsey atlamak istemiyorum gelinliklere bakmaya basladim bazilari simdiden bakma aklin karisir diyo ama napim heyecan istee 😀😂
Bu paraya sahane bir sey olmaliCemil Ipekci guzel markadir , gule glue kullan canimcim
Fotorafini paylassan ? Bizde bir buyulensek.... ��
Tesekkür edrim gerçi nişan daha eylülde ama elbiseyi beğendim bu aralar alırım kabarık değil :)
bankanın yolları taştan bana kredi yolları göründü yavaştan yavaştan desenize pfff erkek arkadışmda bi o kadar kredi çekse evlenince kuru soğana talim ederiz artık
bence bu kadarcık şey sorun olmaz seni kırmaz heralde yeni gelinsin sonuçtaa inşallah dilediğin gibi olur
bence şimdiden bak canım çok fazla ayrıntı varr
çok saol ablacım valla magazada büyülenmiş gibiydimEki Görüntüle 1153298 set bu abla
Günaydın kızlaaaaarrrrrrrrr
seni kaynana kıskanır çok kurbanımmm oturamazsın seeeennnn
hayırlı olsun canım bizde sözü geçen sene yaptın dünde nişan oldu 1 hafta sonrada bizde mekanlara bakmaya başlayacağız bende 2 yıl nişanlı kalmış oluyorum ALLAH mutluluk versin yeterki zaman su gibi çünkü
hımmm, ben kabul edemezdim aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?