2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Kızlarr 😘 dugun tarihimizi aldik sonunda hayirlisiyla 18 mayis 2015. İki yil nisanli kalmis olucaz ama napalim hayirlisi ne ise o olsun. Simdiden bakmaya basladim dugundu kinaydi ne yapmali diye birsey atlamak istemiyorum gelinliklere bakmaya basladim bazilari simdiden bakma aklin karisir diyo ama napim heyecan istee 😀😂

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende 2015 geliniyim nişanı evde yapmayı düşünüyoruz ama evde olacağı için uzun bir elbise giysem abartılı mı olur sizce

Canim hosgeldinn
Bizde evde nisan yapacagiz insaAllah Eylul alinéa Ve bende uzun due elbise dusunuyorum , fazla açik giyinmedigimden 😃
Bence abartili olmaz... o gun senin gunun olacak, onun içinde istedigini giyin derim

Optum

yok canım evlilik seti diyolar nevresim pike seti fransız dantelli işlemeli saten 700 tl

Bu paraya sahane bir sey olmali Cemil Ipekci guzel markadir , gule glue kullan canimcim
Fotorafini paylassan ? Bizde bir buyulensek.... ��

Son düzenleme:
Ayy hiç bilmiyorum eğer öyleyse yani alınır ama kayinvalidenin kabul etmesi lazım önce. O günler bir gelsin konusulsunda o zaman alay şimdi alırım attırmaz falan :)

Canim zaten bu konu açilinca daha detayli bir sekilde konusursunuz 😃
Ama bencede yeni mobilya alinmali, Hani belki butun ev degilde bir kaç parça esyayi hiç degilse...
Mutluluklar dilerim

Öncelikle hayirli olsun canin.mm, ne guzel dugun tarihinizi belirlemissiniz ! Darisi basima
Valla bence simdiden dugun mekanini ayarlayin, ancak arastirip bulursunuz... Cunku mayis ayindan itibaren dugunler çogaliyor 😃 Ama tabi ki finir olsun diye bir kaç gelinlik bakabilirsin Seni çok iyi anliyorum...

Mutluluklar simdiden

Dugun yerimde hazir :) gelinlik sorunum hic bir gelinligi begenmiyorum yaaa

Günaydın kızlaaaaarrrrrrrrr
beraber mi oturcaksın aynı evin içindeee

seni kaynana kıskanır çok kurbanımmm oturamazsın seeeennnn

Vaayy hadi hayırlı olsun ilk gelinlerimizden biri olucaksın sanırım cnmmmm

Dugun yerimde hazir :) gelinlik sorunum hic bir gelinligi begenmiyorum yaaa

Gün yaklaştıkça beğenirsin cnm merak etmeeee

Ayy hiç bilmiyorum eğer öyleyse yani alınır ama kayinvalidenin kabul etmesi lazım önce. O günler bir gelsin konusulsunda o zaman alay şimdi alırım attırmaz falan :)
bence bu kadarcık şey sorun olmaz seni kırmaz heralde yeni gelinsin sonuçtaa inşallah dilediğin gibi olur
bence şimdiden bak canım çok fazla ayrıntı varr
Bu paraya sahane bir sey olmali Cemil Ipekci guzel markadir , gule glue kullan canimcim
Fotorafini paylassan ? Bizde bir buyulensek.... ��

çok saol ablacım valla magazada büyülenmiş gibiydim set bu abla

bankanın yolları taştan bana kredi yolları göründü yavaştan yavaştan desenize pfff erkek arkadışmda bi o kadar kredi çekse evlenince kuru soğana talim ederiz artık

zor işler valla canım.bende 2013de sözlendim 2014 nişan oldu nasipse 2015de de düğün arada zaman olması beni çok rahatlattı yavaş yavaş aldım elime para geçtikçe şu an sadece 1 milyarlık alışverişim kaldı bir kaç ayda nişan düğün yapanlara hayranım nasıl yetiştiriyorlar valla helal olsun

hayırlı olsun canım bizde sözü geçen sene yaptın dünde nişan oldu 1 hafta sonrada bizde mekanlara bakmaya başlayacağız bende 2 yıl nişanlı kalmış oluyorum ALLAH mutluluk versin yeterki zaman su gibi çünkü

günaydın canlarım söz olduğunda nişanıda evde yaparım salon gereksiz falan demiştim ama kızlar iyiki iyiki fikir değiştirmişim o heyecan mutluluk bir başka nişanı tam nişan gibi hissettim herkeste çok eğlendi içeriye girerken dans ederken yada her an tüm gözler sizin üzerinizde mükemmel bişi imkanınız varsa dışarda yapın derim çünkü dediğim gibi bende ev kararı alıp dışarda yapanlardanım ve çok çok mutluyum ALLAH düğüne de nasip etsin

Kızlar merhaba, eylül ayında kısmet olursa nişanım olacak. düğün için 2016 ilkbahar diye düşünüyoruz :)
Herkesin gönlüne göre olsunnn :)

Bana fikir veren herkese tesekkür ederim evet en iyisi daha sonra almak olacak bende bir çeyiz topiği açtım orda da fikir verirseniz çok sevinirim

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum bu konular artık dikkatimi çekmeye başladı. hoş her zaman dikkatimi çekiyordu ama ne zaman aranıza katılacağımı bilemediğim için yazmıyordum nasılsınız bakalım? sözler nişanlar düğünler ne zaman? benimki nasipse ağustos eylül gibi söz ardından nişan olacak düğünde seneye.. diye söylüyor karşı taraf ama bakalım hayırlısı herşeyin..henüz tanışmaya bile gelmediler ve yıllardır süren birlikteliğimiz var Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

hayırlısı olsun canm Allah düğününüde göstersn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…