2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Hosbuldum canim aminn hepimizin inşaallah:)

Hosbuldum hepimize hayırlı olsun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canim :) hayirlisiyla senide gelin edelim :)

Hoşgeldin canim :) hayirlisiyla senide gelin edelim :)

Inşaallah canım nisanlim askerden gelsin de hayırlısiyla

gelir gelmez isticekler mi?ne güzell bizim geldi dee elimiz kolumuz bağlı

Canım hayırlısı ile inşaallah temmuzun ilk haftası askerden geliyor konuştuk kendi aramızda bayram sonundaki haftasonu tanışma isteme söz olayını halledelim istiyoruz. Annem babam biliyordu zaten ama halamla doğru düzgün konuşamıyordum. Annem felan konuştu halamla ağstosta istemeye gelecekler vs die halamda bi kaç soru sormuş istemeyerekte olsa hayırlısı olsun demiş. Öyle işte. Erkek arkadaşım askerde nişan parasını biriktirdi. Yüzüklerimi aldık zaten geçen izne geldiğinde nişan takılarıyla bohça işinide sözden sora hallederiz.Kurban bayramındada nişan yaparız dedik bakalım.Hayırlısıyla olur inşallah Rabbim kavuştursun tüm sevenleriii

Inşaallah canım nisanlim askerden gelsin de hayırlısiyla

Hayirlisiyla canim :):):):)

Kizlar nasilsiniz???

Kizlarrr toplaşın ne diycem bak :) sevdicekle biz dükkân acicaz Rabbimin izniyle daha önce yazmistim buraya :) annemle dükkan isini konuşurken sevdicek dedi ki dükkanı acalim bi 15 gün sonrada isteme söz yapariz dedi ben tabi şok oldum... Asagi yukari 1 ay sonra sözüm var yani :) acilen kilo vermem lazim nasil heyecanliyim anlatamam. Nolur dua edin de dükkân işimiz hayirlisiyla güzel olsun :)

nasılsınız kızlarrr diğer topikte kızlar düğün günü sayıyor maşallah az kalmış darısı bizlere olsun yaa gerçi şu an nişan şafağındayım sonrası nişanın tadını çıkartmak derken düğün hazırlıkları başlar yaza nasipse sonra ardı arkası kesilmez şu nişanı sağ sağlim atlatsam gerisi gelir diye tahmin ediyorum çünkü mezuniyet düğün koşturması derken zaman akar gidr

hayırlı olsun tatlım dükkanınızda sözünüzde:)

atlatırsın inşaallah canım ya bi bakmışsın gelip gelmiş anlamıyosun bile:)

Sizin nie eliniz kolununz bağlı canımmm

yeni döndü askerden zaten.. işe de yeni girdi daha.. işe girmesinden bi süre geçsin öyle gelcekler.. sanırım aynı tarihlerde sözlenicez biz de bayramdan hemen sonra düşünüyoruz..hakkımızda hayırlısı

Vaaayy ne güzel bir haber böyleeeee hadi bakalım hayırlısııı

Cnmm inşAllah bizimde saydığımız günler gelirrrr.Dediğin gibi önce bi nişanları atlatsaakkk ahh ahh

Hadi bakalım cnm inşaAllah aynı zamanda olurda çifte mutluluk yaşarız topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…