- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Hosbuldum canim aminn hepimizin inşaallah:)
Hosbuldum hepimize hayırlı olsun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canim :) hayirlisiyla senide gelin edelim :)
Kızlaaarr nerelerdesinizzz
2015/2016da evlenecek kimse kalmadı heralde
Galiba gamzeli.Bu gidişle bizde evlenemiceeezzz :d
sen kaç yaşındaydın benim canım katilimmm
23 kuzum senden küçüğümm 01.04.91 liyimmsen 27,5 yaşındaydınn
ben de 91'liyimm
Aynı yaştayız hee ama senin sevgilin askerden geldii
senin de az kalmışş canımm bitcek inşallah hayırlısıyla
İnşaAllah cnm benim yaa bi gelsede şu isteme olayını atlatsak kurtulsam stresindennn
gelir gelmez isticekler mi?ne güzell bizim geldi dee elimiz kolumuz bağlı
gelir gelmez isticekler mi?ne güzell bizim geldi dee elimiz kolumuz bağlı
Inşaallah canım nisanlim askerden gelsin de hayırlısiyla
Kizlarrr toplaşın ne diycem bak :) sevdicekle biz dükkân acicaz Rabbimin izniyle daha önce yazmistim buraya :) annemle dükkan isini konuşurken sevdicek dedi ki dükkanı acalim bi 15 gün sonrada isteme söz yapariz dedi ben tabi şok oldum... Asagi yukari 1 ay sonra sözüm var yani :)acilen kilo vermem lazim nasil heyecanliyim anlatamam. Nolur dua edin de dükkân işimiz hayirlisiyla güzel olsun :)
nasılsınız kızlarrr diğer topikte kızlar düğün günü sayıyor maşallah az kalmış darısı bizlere olsun yaagerçi şu an nişan şafağındayım sonrası nişanın tadını çıkartmak derken düğün hazırlıkları başlar yaza nasipse sonra ardı arkası kesilmez şu nişanı sağ sağlim atlatsam gerisi gelir diye tahmin ediyorum çünkü mezuniyet düğün koşturması derken zaman akar gidr
Sizin nie eliniz kolununz bağlı canımmm
Kizlarrr toplaşın ne diycem bak :) sevdicekle biz dükkân acicaz Rabbimin izniyle daha önce yazmistim buraya :) annemle dükkan isini konuşurken sevdicek dedi ki dükkanı acalim bi 15 gün sonrada isteme söz yapariz dedi ben tabi şok oldum... Asagi yukari 1 ay sonra sözüm var yani :)acilen kilo vermem lazim nasil heyecanliyim anlatamam. Nolur dua edin de dükkân işimiz hayirlisiyla güzel olsun :)
nasılsınız kızlarrr diğer topikte kızlar düğün günü sayıyor maşallah az kalmış darısı bizlere olsun yaagerçi şu an nişan şafağındayım sonrası nişanın tadını çıkartmak derken düğün hazırlıkları başlar yaza nasipse sonra ardı arkası kesilmez şu nişanı sağ sağlim atlatsam gerisi gelir diye tahmin ediyorum çünkü mezuniyet düğün koşturması derken zaman akar gidr
yeni döndü askerden zaten.. işe de yeni girdi daha.. işe girmesinden bi süre geçsin öyle gelcekler.. sanırım aynı tarihlerde sözlenicez biz de bayramdan hemen sonra düşünüyoruz..hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?